گوگل اپلیکیشن‌ های Cleaner را از پلی استور حذف می کند - تکفارس 
گوگل اپلیکیشن‌ های Cleaner را از پلی استور حذف می کند - تکفارس 
گوگل اپلیکیشن‌ های Cleaner را از پلی استور حذف می کند - تکفارس 

گوگل اپلیکیشن‌ های Cleaner را از پلی استور حذف می کند

افشین نوری
۲ شهریور ۱۴۰۲ - 09:43
پلی استور گوگل

گوگل در تلاش است تا پلی استور را از شر بدافزارها و اپلیکیشن‌های خطرناک خلاص کند. اما، مساله اینجاست که گاهی اوقات اپلیکیشن‌های اصلی نیز تحت تاثیر مکانیسم حذف خودکار گوگل در پلی استور قرار می‌گیرند و ممکن است آسیب ببینند. گوگل به‌تازگی چندین اپلیکیشن Cleaner از جمله SD Maid را از پلی استور حذف کرده است.

این موضوع باعث شده تا توسعه دهندگان این اپلیکیشن‌ها اعتراض خود را در ردیت بیان کنند و از حذف اپلیکیشن‌های خود در فروشگاه پلی استور شکایت کنند. اپلیکیشن SD Maid ظاهرا به خاطر نقض سیاست Stalkerware گوگل حذف شده است، در حالیکه توسعه‌دهنده این اپلیکیشن ادعا کرده که این اپلیکیشن چنین موردی ندارد.

اکثر توسعه دهندگان گفته‌اند که گوگل همین دلیل را برای حذف اپلیکیشن‌های آن‌ها ذکر کرده است. اما هنوز مشخص نیست که دلیل اصلی آن چه بوده است. گوگل اخیرا درباره سیاست‌های جدید خود در مورد اپلیکیشن‌هایی که رفتار فریبنده دارند هشدار داده است. این اپلیکیشن‌ها شامل مواردی می‌شوند که نحوه استفاده دقیق خود را توضیح نمی‌دهند.

هرچند احتمال رفتار فریبنده در مورد اپلیکیشن‌های Cleaner وجود دارد، اما نقض سیاست Stalkerware دقیقا معلوم نیست به چه چیزی اشاره دارد. در هر حال باید ممنتظر بمانیم و ببینیم توضیح گوگل در این باره چه خواهد بود.

با افزایش محبوبیت هوش مصنوعی به نظر می‌رسد که هکرها نیز دست به کار شده‌اند تا از این طریق به کاربران حمله کنند. یک موسسه تحقیقاتی به نام CloudSEK در گزارش جدید خود گفته است که در ماه‌های اخیرا میزان حملات هوش مصنوعی ۲۰۰ الی ۳۰۰ درصد افزایش یافته است.

ظاهرا هکرها ویدیوهایی را از طریق هوش مصنوعی و با عنوان راهنمای کرک کردن نرم‌افزارهایی مثل فتوشاپ و اوتوکد و اوتودسک ۳D در یوتیوب منتشر کرده‌اند که کاربران گول آن‌ها را می‌خوردند و فکر می‌کنند توسط یک انسان تولید شده‌اند.

این ناآگاهی باعث شده تا کاربران روی لینک‌های آلوده کلیک کنند و بدافزارهای مخربی را روی سیستم خود نصب کنند. این بدافزارها در نهایت اقدام به سرقت اطلاعات شخصی مثل رمز عبور و شماره کارت اعتباری کاربران می‌کنند.

موسسه CloudSEK گفته است که هکرها از کدهای ChatGPT برای ایجاد بدافزارهای مذکور استفاده کرده‌اند. آن‌ها سپس با در اختیار گرفتن یک اکانت بیش از ۱۰۰ هزار فالووری یوتیوب اقدام به انتشار چندین ویدیوی آموزشی می‌کنند و لینک‌هایی نیز در زیر آن‌ها قرار می‌دهند تا کاربران روی آن‌ها کلیک کنند. 

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید