گوگل به روزرسانی برنامه پلی سرویس را برای گوشی های دارای اندروید جلی بین متوقف می کند - تکفارس 
گوگل به روزرسانی برنامه پلی سرویس را برای گوشی های دارای اندروید جلی بین متوقف می کند - تکفارس 
گوگل به روزرسانی برنامه پلی سرویس را برای گوشی های دارای اندروید جلی بین متوقف می کند - تکفارس 

گوگل به روزرسانی برنامه پلی سرویس را برای گوشی های دارای اندروید جلی بین متوقف می کند

حامد شهرزاد
۱۸ تیر ۱۴۰۰ - 16:13
گوگل به روزرسانی برنامه پلی سرویس را برای گوشی های دارای اندروید جلی بین متوقف می کند - تکفارس 

گوگل به زودی به روزرسانی پلی سرویس را برای تلفن‌های دارای اندروید جلی بین متوقف می‌کند. این موضوغ شامل هر سه نسخه ۴. ۱، ۴. ۲ و ۴. ۳ (به ترتیب با ای پی آی نسخه ۱۶ تا ۱۸) می‌شود. تلفن‌های همراه دارای سیستم عامل اندروید جلی بین آخرین به روزرسانی را با نسخه ۲۱. ۳۰. ۹۹ دریافت می‌کنند که قرار است در اواخر ماه آگوست برای اولین بار به بازار عرضه شود.

جلی بین اولین بار در سال ۲۰۱۲، ۹ سال پیش عرضه شد. این نسخه پیشرفت‌های عمده ای را در سیستم عامل اندروید ایجاد کرده است، مانند پروژه کره که باعث می‌شود رابط کاربری روان(۶۰ هرتز) کار کند. سایر موارد مهم اضافی شامل گوگل نو و اندروید بیم است که اکنون منسوخ شده است. همچنین اعلان‌های جدید و قابلیت بی‌صدا کردن اعلان‌ها در برنامه‌ها به صورت منفرد، همراه با پشتیبانی از فرمت ای ای سی، پخش مداوم صدا، صدای چند کاناله، پخش صدا از طریق یو اس بی‌برای دک‌های اکسترنال از دیگر ویژگی‌های اندروید جلی بین است.

مطالب مرتبط:

اندروید ۴. ۲ بعداً در همان سال آمد و ۴. ۳ در سال ۲۰۱۳ عرضه شد که هر دو دارای نام جلی بین بودند. هر سه نسخه جلی بین کمتر از ۱ درصد دستگاه‌های فعال اندروید را شامل می‌شوند و گوگل متقاعد نشده است که این‌ها واقعاً مورد استفاده قرار می‌گیرند. در هر صورت، این پشتیبانی از این نسخه‌های اندروید به پایان می‌رسد، که باعث می‌شود تیم توسعه دهنده آن بار کمتری داشته باشد (نسخه‌های قدیمی به پشتیبانی برای موارد خاص نیاز دارند).

به توسعه‌دهندگان برنامه توصیه می‌شود پشتیبانی جلی بین را نیز کنار بگذارند. اگر برنامه‌های خود را طوری تنظیم کنند که ای پی آی نسخه ۱۹ به بالا (اندروید ۴. ۴ کیت کت) را هدف قرار دهند، تلفن‌های جلی بین همچنان قادر به نصب نسخه‌های قدیمی برنامه هستند اما نسخه‌های جدیدتر برای آن‌ها عرضه نخواهد شد.

با این حال، اگر برنامه ای بخش قابل توجهی از پایگاه کاربری خود را هنوز در جلی بین حفظ کرده است، توسعه‌دهندگان می‌توانند چندین فایل‌ ای پی کی را در پلی استور بارگذاری کنند تا حتی دستگاه‌های اندروید ۴. ۱ تا ۴. ۳ نیز بتوانند به دریافت به روزرسانی‌های برنامه ادامه دهند.

شاید دلیل اصلی استفاده برخی از افراد از سیستم عامل اندروید جلی بین، روت شدن راحت دستگاه‌های قدیمی است، چرا که بوت لودر بسیاری از دستگاه‌های اندرویدی جدید قابل باز شدن نیست و نمی‌توان تغییرات سیستمی عظیمی را در آن‌ها به وجود آورد. ظاهراً برخی هنوز به قابلیت‌های خاصی که روت برای آن‌ها فراهم می‌کند، نیاز دارند.

آیا شما همچنان از دستگاهی که دارای سیستم عامل اندروید جلی بین است استفاده می‌کنید؟ به نظر شما دلیل اصلی فعال بودن دستگاه‌های بسیار قدیمی اندرویدی چیست؟ مزایای استفاده از نسخه قدیمی سیستم عامل اندروید چیست؟ دیدگاه‌های خود را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: GSM Arena

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید