برترین شبکه های اجتماعی سال ۲۰۲۱ - تکفارس 
برترین شبکه های اجتماعی سال ۲۰۲۱ - تکفارس 
برترین شبکه های اجتماعی سال ۲۰۲۱ - تکفارس 

برترین شبکه های اجتماعی سال ۲۰۲۱

سجاد باقریان
برترین‌ها، مقالات ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - 09:00
برترین شبکه های اجتماعی ۲۰۲۱

امروزه شبکه های اجتماعی به یکی از بزرگ‌ترین بستر‌های ارتباطی در جهان تبدیل شده‌اند. هر کدام از ما در طول شبانه‌روز، ساعت‌های زیادی را صرف چت‌کردن و گشت‌گذار در فضای مجازی می‌کنیم و زندگی‌مان با شبکه های اجتماعی گره خورده است. حال بعضی افراد‌ به‌طور حرفه‌ای و جدی به این‌گونه اپلیکیشن‌ها و سایت‌ها می‌نگرند و خیلی‌های دیگر صرفا برای تفریح و گذراندن وقت روی به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی می‌آورند. بنابراین چگونه می‌توان برترین شبکه های اجتماعی ۲۰۲۱ را رده‌بندی کرد؟

اگر نگاهی به وضعیت و تغییرات سبک زندگی انسان‌ها در طول دهه اخیر توجه کنیم، متوجه خواهیم شد که شبکه های اجتماعی تبدیل به عضو جدانشدنی انسان‌ها شده‌اند و تاثیرات شگرفی در زندگی ما داشته‌اند. حتی بعضا شاهد هستیم که افراد زیادی روی به فعالیت‌های اقتصادی در این بستر آورده‌اند و به افراد بسیار موفقی در این زمینه تبدیل شده‌اند.

اپلیکیشن‌ها و سایت‌های بسیار زیادی تا به امروز تولید و در اختیار مردم قرار گرفته‌اند که خیلی از آن‌ها با شکست روبه‌رو شده‌اند و در آن‌سوی ماجرا، بسیاری از این شبکه های اجتماعی به موفقیت بی‌نظیری دست یافته‌اند و به قدری محبوب شده‌اند که اکثر مردم جهان، حداقل برای یک‌بار هم که شده اسمشان را شنیده‌اند. حال ما در این مقاله قصد داریم به ۱۰ تا از برترین شبکه های اجتماعی سال ۲۰۲۱ نگاهی داشته باشیم و به بررسی ویژگی‌های خاص و منحصر به‌فرد هر کدام از آن‌ها بپردازیم تا شما با توجه به نیاز خودتان از هرکدام از این شبکه های اجتماعی محبوب و شناخته‌شده استفاده کنید.

 

LinkedIn

برترین شبکه‌های اجتماعی

در ابتدای لیست، به سراغ اپلیکیشنی می‌رویم که تمرکز‌ اصلی‌اش بر روی فعالیت‌های شغلی و اقتصادی است. اگر شما قصد دارید در فضای مجازی به‌طور جدی به فعالیت‌های اقتصادی بپردازید، اپلیکیشن LinkedIn  یکی از بهترین گزینه‌های موجود خواهد بود. سرویسی با سابقه بسیار زیاد که در سال ۲۰۰۳، به صورت وب‌سایت راه‌اندازی شد و بعد از گذشت ۳ سال و در سال ۲۰۰۶ به آمار ۲۰ میلیون بازدید دست یافت.

اما این اتمام کار نبود و با گذشت سال‌های بسیار زیاد از شروع فعالیت این شبکه‌ اجتماعی، LinkedIn  هم‌چنان یکی از محبوب‌ترین بستر‌های اقتصادی محسوب می‌شود و مخاطبین بسیار زیادی دارد. شما می‌توانید در این اپلیکیشن به جدیدترین خبر‌های شغلی و اقتصادی دست پیدا کنید و با معرفی شغل خود به دیگران، به کار خودتان رونق بدهید یا می‌توانید به عنوان یک مشتری به‌دنبال مشاغل و فعالیت‌های مختلف مد‌نظر خودتان بروید.

اگر نگاه جدی به LinkedIn  دارید، به شما پیشنهاد می‌کنم که صفحه شخصی خودتان را هر روز آپدیت کنید و سعی داشته باشید همیشه مخاطبین را در اطلاع فعالیت‌های خود قرار دهید. همیشه با افرادی که در حوزه شغلی شما فعالیت دارند در ارتباط باشید و کمی حوصله به‌خرج دهید تا ثمره استفاده از این شبکه‌ اجتماعی را در کسب‌وکار خودتان ببینید.

 

Signal Private Messenger

برترین شبکه‌های اجتماعی

بعد از خبرساز شدن مشکلات امنیتی در اپلیکیشن whatsapp، افراد زیادی به‌دنبال جایگزینی برای این اپلیکیشن بودند که یکی از بزرگ‌ترین آن‌ها، اپلیکیشن Signal Private Messenger بود. حتی ایلان ماسک استفاده از این اپلیکیشن را به مردم توصیه کرده است که همین موضوع، یکی از بزرگ‌ترین دلایل محبوبیت اپلیکیشن Signal Private Messenger به‌شمار می‌رود.

این اپلیکیشن دارای سیستم امنیتی بسیار قوی بوده و بهترین گزینه‌ برای افرادی است که برای امنیت شبکه ‌اجتماعی اهمیت زیادی قائل هستند. سیستم رمزگذاری در اپلیکیشن Signal Private Messenger به صورت دو طرفه طرحی شده که تا حد زیادی امنیت حساب کاربری شما را تضمین می‌کند.

شما می‌توانید در این اپلیکیشن به چت کردن با دوستان خود بپردازید و با ساخت گروه‌های مختلف ساعت‌های زیادی سرگرم حرف زدن با دوستان خود شوید. تماس‌های صوتی و تصویری رایگان و باکیفیتی نیز در این اپلیکیشن قرار داده شده که با توجه به سرعت بالای آن، تجربه بی‌دردسری را برای شما به ارمغان خواهد آورد. پس اگر به‌دنبال شبکه‌اجتماعی با سرعت عالی و امنیت بسیار بالایی هستید، Signal Private Messenger همان چیزی است که نیاز دارید.

 

Snapchat

برترین شبکه‌های اجتماعی

شاید کمتر کسی در ایران به سراغ Snapchat برود و به همین دلیل اسم Snapchat برای بسیاری از مردم ایران ناآشنا است. برخلاف کشور خودمان، این اپلیکیشن بسیار بین مردم جهان محبوب بوده و این محبوبیت در بین جوانان بسیار بیشتر به چشم می‌آید. شما در Snapchat بیشتر با عکس و ویدیو سروکار دارید و می‌توان گفت، این اپلیکیشن با Instagram شباهت‌های زیادی داشته و هسته اصلی هردو اپلیکیشن، به اشتراک‌گذاری تصاویر و ویدیو‌های مختلف برمی‌گردد.

 قابلیت‌های مختلفی مانند stories، Discover و Memories در اختیار شما قرار دارد که استفاده از هر‌کدام از آن‌ها می‌تواند سرگرم‌کننده و جذاب باشد. برای مثال بخش stories که با آن در اپلیکیشن Instagram نیز آشنا هستید، به شما این امکان را می‌دهد تا تصاویر یا ویدیوهای خودتان را به مدت ۲۴ ساعت در معرض دید دیگران قرار دهید.

قابلیت Discover تا حدود زیادی مانند stories عمل می‌کند، البته این قابلیت تنها در ‌اختیار حساب‌های محدودی مانند شرکت‌های بزرگ قرار می‌گیرد که جدید‌ترین خبر‌ها را در اختیار مخاطبین قرار دهند. در بخش Memories می‌توانید پست‌های بلند مدت و بدون محدودیت زمانی قرار دهید.

اپلیکیشن Snapchat با در ‌اختیار قرار دادن بخش‌های مختلف و فیلتر‌های بسیار متنوع، قادر است محیط بسیار سرگرم‌کننده‌ای برای شما داشته باشد و می‌توانید ساعت‌های زیادی را صرف استفاده از این شبکه‌ اجتماعی کنید.

 

Facebook

برترین شبکه‌های اجتماعی

مارک زاکربرگ با ساخت شبکه‌ای تحت عنوان Facebook، توانست یکی از بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین سایت‌های ارتباطی را در اختیار مردم قرار بدهد. در سال ۲۰۰۴ بود که این سایت راه‌اندازی شد و با وجود گذشت زمان زیاد از اولین روز فعالیت Facebook، همچنان این شبکه‌ اجتماعی در بین مردم محبوبیت بسیار زیادی دارد که بی‌دلیل هم نیست. البته مردم ایران به دلیل محدودیت‌های مختلفی که قطعا با آن‌ها آشنا هستید، زیاد با Facebook آشنا نیستند و ترجیح می‌دهند که کمتر به سراغ Facebook بروند.

شما در Facebook اختیار همه‌چیز را دارید، به انتشار عکس و ویدیو مشغول شوید و یا با دوستان خودتان چت کنید. می‌توانید حریم خصوصی خودتان را تا هر‌چه‌قدر که دلتان می‌خواهد محدود کنید و از این لحاظ،  Facebook یکی از ایمن‌ترین شبکه های اجتماعی محسوب می‌شود. حتی امکانات مختلفی به شما داده می‌شود تا بتوانید در صفحه شخصی خود، به فعالیت‌های اقتصادی و شغلی بپردازید.

متاسفانه با توجه به محدودیت‌های مختلف و مسدود بودن سایت Facebook در ایران، شاید کمی در استفاده از این شبکه ‌اجتماعی، دچار مشکلات مختلف شوید. اما نمی‌توان منکر امکانات عالی و بستر بسیار جذاب Facebook شد و به شما پیشنهاد می‌‌کنم که حتی برای ایجاد تنوع هم که شده از Facebook استفاده کنید تا بیشتر با بخش‌های مختلف آن آشنا شوید.

 

Reddit

برترین شبکه‌های اجتماعی

در سال ۲۰۰۴ بود که برای اولین بار وب‌سایت Reddit راه‌اندازی شد و هدف اصلی آن ایجاد بستری مناسب برای به اشتراک گذاشتن لینک‌‌ها و اخبار بود. بعدها با اضافه شدن قابلیت‌های فراوان دیگر به این شبکه ‌اجتماعی، Reddit با جذب مخاطب فوق‌العاده‌ای روبه‌رو شد و در بین مخاطبین به محبوبیت زیادی دست یافت.

یکی از اصلی‌ترین دلایل محبوبیت Reddit، تالار‌های گفت‌وگوی این شبکه ‌اجتماعی است. تالار‌های گفت‌وگو به شما این امکان را می‌دهد تا با تعداد زیادی از افراد چت کنید و به تبادل نظر بپردازید. هیچ محدودیتی در گفت‌وگو‌ها و آپلود کردن عکس و فیلم‌های مختلف در Reddit وجود ندارد و شما با قشر‌های مختلف جهان آشنا خواهید شد.

شما به راحتی می‌توانید به جوامع مد‌نظر خود دسترسی پیدا کنید و با آن‌ها تعامل داشته باشید. اگر گیمر هسیتد، تنها با یک سرچ ساده می‌توانید جامعه‌ی گیمر‌ها را در Reddit پیدا کنید و این بسیار فوق‌العاده است. شاید در ابتدا در استفاده از این شبکه اجتماعی سردرگم شوید و ندانید دقیقا چه چیزی در حال رخ دادن است. کمی حوصله کنید و جوامع‌ مختلف و مورد‌علاقه خودتان را پیدا کنید و در این‌جا است که متوجه می‌شوید Reddit یکی از کامل‌ترین شبکه های اجتماعی موجود در جهان است و استفاده از آن می‌تواند بسیار معتاد‌کننده باشد.

 

YouTube

برترین شبکه‌های اجتماعی

کمتر کسی است که با نام YouTube آشنا نباشد. اگر نگاهی به آمار‌های منتشر شده بیندازید، با ارقام سرسام‌آوری روبه‌رو می‌شوید که نشان‌دهنده محبوبیت بی‌نظیر این شبکه مجازی است. YouTube بیش از ۲ میلیارد بیننده در روز دارد و به صورت میانگین حدود ۵ میلیارد ویدیو در روز دیده می‌شود که اصلا ارقام کوچکی محسوب نمی‌شوند.

شما در YouTube می‌توانید به هر ویدیویی که خواستید دسترسی پیدا کنید. اصلا نترسید و عجیب‌ترین سوالات و اتفاقاتی که در ذهنتان وجود دارد را جست‌وجو کنید و می‌بینید که قبلا صد‌ها ویدیو مرتبط با آن موضوع در YouTube آپلود شده است. تمرکز اصلی این وب‌سایت بر روی انتشار ویدیو می‌باشد، اما با توجه به پیشرفت‌ باقی شبکه‌های مجازی، YouTube نیز تغییرات گسترده‌ای کرده است. بزرگ‌ترین آن‌ها قابلیت stream می‌باشد که امروزه در بین مردم و به‌خصوص گیمر‌ها بسیار محبوب گشته است.

بسیاری از افراد، که به اصطلاح به آن‌ها youtuber می‌گویند، توانسته‌اند به چهره‌های سرشناسی تبدیل شوند و درآمد خوبی از طریق فعالیت در وب‌سایت YouTube به‌دست آورند. شما می‌توانید با ایده‌های جذاب و ساخت ویدیو‌های با کیفیت، به سادگی در بین مردم شناخته شوید و YouTube برای افراد خلاق، بهترین بستر محسوب می‌شود.

متاسفانه YouTube همانند facebook دارای محدودیت‌هایی در ایران است و استفاده از آن بدون تغییر آی‌پی غیرممکن می‌باشد. با توجه به تمام محدودیت‌ها، وب‌سایت YouTube در بین مردم ایران بسیار محبوب‌ بوده و خوشبختانه هر روز مخاطبین ایرانی بیشتری در این وب‌سایت شروع به فعالیت می‌کنند.

 

Twitter

برترین شبکه‌های اجتماعی

Twitter یکی دیگر از وب‌سایت‌های محبوب در جهان است که بسیاری از کاربران ایرانی در آن به صورت جدی فعالیت دارند. Twitter برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ در دسترس مردم قرار گرفت و با گذشت زمان کوتاهی به محبوبیت بسیار زیادی دست یافت. محبوبیتی که به دلیل سبک ‌خاص این شبکه‌ اجتماعی به‌وجود آمد.

تمرکز اصلی Twitter بر روی پیام‌های متنی است که اصطلاحا به آن‌ها twitt گفته می‌شود. شما با هربار twitt زدن، نظرات و ایده‌های خودتان را در معرض دید دیگران قرار می‌دهید و مخاطبین شما نیز می‌توانند پیام شما را retwitt کنند. بحث‌های مختلفی که در این شبکه ‌اجتماعی رخ می‌دهد همیشه جذاب بوده و شما می‌توانید تا ساعت‌ها به بحث و تبادل نظر با دیگران بپردازید.

متاسفانه در دسترسی به وب‌سایت Twitter محدودیت‌هایی وجود دارد و برای استفاده از این شبکه‌اجتماعی باید از اپلیکیشن‌های تغییر‌دهنده آی‌پی استفاده کنید یا به پروکسی‌های مختلف متصل شوید. اما جالب است بدانید که با توجه به همین مشکل، هم‌چنان تعداد زیادی از کاربران ایرانی از Twitter به صورت‌ جدی استفاده می‌کنند و شما به راحتی می‌توانید جوامع ایرانی را در این وب‌سایت پیدا کنید.

 

WhatsApp Messenger

برترین شبکه‌های اجتماعی

با تغییر سیاست‌های امنیتی WhatsApp، بسیاری از مخاطبین این پیام‌رسان به اپلیکیشن‌های دیگری کوچ کرده‌اند و مثال بارز آن اپلیکیشن signal است که در ابتدای مقاله به معرفی و بررسی آن پرداختیم. با توجه به کاهش امنیت و به‌خطر افتادن حریم خصوصی در WhatsApp، بسیاری از مردم جهان استفاده از این پیام‌رسان را کاملا قطع کرده‌اند. ولی باید این نکته را درنظر بگیرید که با وجود چنین مشکلاتی، هم‌چنان WhatsApp از محبوب‌ترین شبکه های اجتماعی در جهان محسوب می‌شود و وجودش در این لیست خالی از لطف نیست.

شما در WhatsApp می‌توانید همانند دیگر پیام‌رسان‌ها با دوستان خود چت کنید و با ساخت گروه، با افراد زیادی در ارتباط باشید. از ایموجی‌ها و استیکر‌های مختلف استفاده کنید و با دوستان خود تماس تصویری یا ویدیویی بگیرید. سرعت WhatsApp بسیار راضی کننده بوده و شما در هنگام تماس‌های تصویری شاهد مشکلاتی مانند کندی یا قطع‌ شدن تصویر نخواهید بود که با توجه به سرعت اینترنت ایران، مزیت بزرگی برای این پیام‌رسان محسوب می‌شود.

خوشبختانه WhatsApp برخلاف بسیاری از پیام‌رسان‌های خارجی با آی‌پی ایران در دسترس بوده که شاید همین موضوع، یکی از بزرگ‌ترین دلایل محبوبیت این پیام‌رسان باشد. اگر به امنیت و حریم خصوصی توجه ویژه‌ای دارید، این پیام‌رسان به‌درد شما نمی‌خورد اما اگر به‌دنبال یک اپلیکیشن سریع با محیط‌کاربری ساده می‌گردید، WhatsApp یکی از بهترین گزینه‌ها برای شما محسوب می‌گردد.

 

Telegram

برترین شبکه‌های اجتماعی

با مسدود شدن پیام‌رسان Telegram  در ایران، کمتر کسی فکر می‌کرد که این اپلیکیشن هم‌چنان از نظر تعداد مخاطبین ایرانی، در صدر جدول قرار بگیرد. پیام‌رسانی که از نظر امکانات و قابلیت‌ها از بسیاری از رقبای خود بهتر و کامل‌تر عمل کرده و به معنای واقعی هیچ چیزی کم ندارد. کمتر کسی را می‌توانید در ایران پیدا کنید که با Telegram آشنا نباشد. البته این محبوبیت تنها به کشور خودمان مربوط نمی‌شود و یک موضوع جهانی است. در بسیاری از کشور‌ها Telegram اولین و اصلی‌ترین پیام‌رسان محسوب می‌شود.

شما در Telegram  همه کاری می‌توانید انجام دهید. چت کردن با دوستان، ایجاد تماس تصویری و ویدیویی، ساخت کانال، استفاده از کانال‌ها برای سرگرمی یا اطلاع‌رسانی‌های مختلف و استفاده از ربات تنها گوشه کوچکی از قابلیت‌هایTelegram می‌باشد و کمتر پیام‌رسانی همچین حجمی از امکانات و قابلیت‌های مختلف را در اختیار شما قرار می‌دهد.

خوشبختانه کانال‌های فراوانی در زمینه پروکسی در Telegram موجود است که شما می‌توانید به سادگی به پروکسی متصل شوید و دیگر از شر اپلیکیشن‌های تغییر‌دهنده آی‌پی خلاص شوید. سرعت این پروکسی‌ها بسیار عالی بوده و شما بدون کندی یا قطعی ارتباط، می‌توانید به گشت‌‌وگذار در Telegram  بپردازید.

به توجه به مخاطبین فراوان این پیام‌رسان، Telegram  به بستری مناسب برای فعالیت‌های اقتصادی و کاری تبدیل شده و شما می‌توانید تنها با ساخت یک کانال و فعالیت‌های روزانه و صبوری به نتیجه خوبی در این زمینه برسید و به شغل خودتان رونق دهید. پس اگر به دنبال یک شبکه اجتماعی با امکانات کامل هستید، Telegram بهترین گزینه است و شما را از دیگر پیام‌رسان‌ها بی‌نیاز می‌کند.

 

Instagram

برترین شبکه‌های اجتماعی

Instagram یکی دیگر از شبکه‌های مجازی است که با امکانات مختلف و قابلیت‌های فراوانش شما را شگفت‌زده خواهد کرد. در جهان و به‌خصوص کشور خودمان، Instagram یکی از اصلی‌ترین شبکه های اجتماعی در میان مردم محسوب شده و افراد زیادی به آن اعتیاد دارند و ساعت‌های زیادی را صرف گشت‌‌وگذار در آن می‌کنند.

هسته اصلی این اپلیکیشن، اشتراک‌گذاری تصاویر و ویدیو‌ بوده و شما می‌توانید از این طریق با افراد دیگر ارتباط برقرار کنید. امکانات دیگری مانند strory یا IGTV نیز در Instagram وجود دارد که هر کدام جذابیت های خاص خودش را دارد و شما می‌توانید از هرکدام از آن‌ها و بدون محدودیت استفاده کنید. از فیلتر‌های عکس متنوع موجود در این اپلیکیشن استفاده کنید و عکس‌های زیبایی از خودتان به ثبت برسانید. با دوستان خود چت کنید و با تماس ویدیویی با یکدیگر ارتباط برقرار کنید. حتی می‌توانید با قابلیت LIVE به صورت زنده از خودتان ویدیو تهیه کنید و با فالوئر‌های خود صحبت کنید.

افراد زیادی نگاه اقتصادی به Instagram دارند و بیشتر بر روی بخش شغلی و اقتصادی آن تمرکز می‌کنند. مانند YouTube، در این‌جا نیز می‌توانید با ایده‌های جذاب، مخاطبین زیادی را جذب خود کنید و به صورت جدی به فعالیت شغلی در Instagram بپردازید.

شبکه های اجتماعی دیگری مانند Google Plus، Pinterest، tumblr، Tik Tok، Quora و Likee می‌توانستند در لیست قرار بگیرند که ذکر نشدن نام آن‌ها در لیست، اصلا به منزله بد بودن این شبکه های اجتماعی نیست. ولی ما سعی کردیم به شما بهترین گزینه‌ها را در هر زمینه معرفی کنیم تا بتوانید انتخاب درستی داشته باشید.

در نهایت باید بگوییم که این لیستی از ۱۰ شبکه‌ اجتماعی برتر سال ۲۰۲۱ بود که می‌توانید با توجه به نیاز خودتان از هر‌کدام از آن‌ها استفاده کنید و با مردم جهان در ارتباط باشید. هرکدام از شبکه های اجتماعی ذکر شده در لیست، دارای قابلیت‌های مختلف و خاص خودشان می‌باشند که قادر هستند به شما در زمینه‌های مختلف کمک کنند.

بعضی از آن‌ها بیشتر به درد سرگرمی و تعامل با مردم می‌خورند و بعضی‌های دیگر علاوه بر سرگرمی می‌توانند به شما در زمینه‌های اقتصادی و شغلی کمک کنند. پس نیاز خودتان را بشناسید و به صورت هوشمندانه شبکه‌اجتماعی مناسب خودتان را انتخاب کنید.

برچسب‌ها:

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید