استرالیا توییتر را تهدید به جریمه سنگین در رابط با عدم مقابله موثر با نفرت پراکنی کرد - تکفارس 
استرالیا توییتر را تهدید به جریمه سنگین در رابط با عدم مقابله موثر با نفرت پراکنی کرد - تکفارس 
استرالیا توییتر را تهدید به جریمه سنگین در رابط با عدم مقابله موثر با نفرت پراکنی کرد - تکفارس 

استرالیا توییتر را تهدید به جریمه سنگین در رابط با عدم مقابله موثر با نفرت پراکنی کرد

افشین نوری
۲ تیر ۱۴۰۲ - 10:51
توییتر

توییتر ممکن است در کشور استرالیا مجبور به پرداخت جریمه سنگینی در رابطه با نفرت پراکنی در شبکه اجتماعی خود شود. سازمان نظارت بر فعالیت‌های سایبری استرالیا از توییتر خواسته است تا درباره اقدامات خود برای مقابله با نفرت‌پراکنی در پلتفرم خود توضیح دهد.

کمیسیون امنیت eSafety گفته است که شکایت‌های زیادی درباره نفرت‌پراکنی آنلاین در توییتر در ۱۲ ماه گذشته دریافت کرده است که این میزان شکایت‌ها بیش از هر شبکه اجتماعی دیگری است. این سازمام همچنین گفته است که از زمان خرید توییتر توسط ایلان ماسک، گزارش‌های فزاینده‌ای از موارد سوء‌استفاده آنلاین در شبکه اجتماعی توییتر دریافت کرده است.

این سازمان از توییتر خواسته است که ظرف ۲۸ روز آینده به سوالات مطرح شده پاسخ دهد یا اینکه با جریمه ۴۷۵,۰۰۰ دلاری به ازای هر روز مواجه خواهد شد. کمیسون eSafety گفته است که سیاست‌های توییتر رفتار نفرت‌پراکن در این پلتفرم را ممنوع می‌کند اما افزایش شکایت‌ها در این رابطه نشان می‌دهد که توییتر به‌خوبی نتوانسته سیاست‌های خودش را اجرایی کند.

به گفته eSafety، این شکایت‌ها عمدتا بعد از آنکه ایلان ماسک در ماه نوامبر ۲۰۲۲ تصمیم به بازگرداندن صدها حساب‌های کاربری مسدود شده کرد مطرح شده‌اند. این سازمان گفته است که نگران افزایش نفرت پراکنی آنلاین در توییتر است و نتایج تحقیقات نشان می‌دهند که از هر ۵ استرالیایی ۱ نفر نفرت‌پراکنی آنلاین را تجربه کرده است.

به‌تازگی نیز کاربران توییتر اسکرین‌سات‌هایی از نمایش یک فیلم نژادپرستانه در کنار تبلیغات برخی شرکت‌ها منتشر کرده‌اند که وب‌سایت گیزمودو نیز آن را تائید کرده است. این فیلم با نام Europa: The Last Battle که در سال ۲۰۱۷ پخش شد، توسط گروه‌های نئونازی علیه یهودیان استفاده می‌شود و نکته جالب اینکه توییتر قبل از آنکه ماسک صاحب آن شود، از انتشار محتواهای نئونازی در پلتفرم خود جلوگیری می‌کرد. اما حالا شاهد هستیم که این شرکت به بهانه آزادی بیان حتی به افرادی مثل Richard Spencer که از رهبران گروه‌های نئونازی است تیک آبی داده است.

تغییراتی که ماسک اخیرا در توییتر داده است و همچنین اخراج تعداد زیادی از کارکنان بخش‌ امنیت این شرکت باعث شده تا شبکه اجتماعی توییتر در وضعیت نامناسبی از نظر مقابله با محتواهای نفرت‌پراکن مواجه شود. لازم به ذکر است که ویدیوی نئونازی مذکور که در کنار تبلیغات شرکت‌ها پخش شده است، قوانین خود توییتر را نقض کرده است، اما ظاهرا مدیران توییتر توجهی به این موضوع ندارند. اخیرا نیز مدیر امنیت توییتر به خاطر ایجاد محدودیت برای انتشار یک فیم در توییتر توسط ایلان ماسک اخراج شده بود.

توییتر هنوز واکنشی به این بیانیه eSafety نشان نداده است و باید ببینیم اقدامات این شرکت برای مقابله با نفرت‌پراکنی در شبکه اجتماعی خودش چه خواهد بود.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید