آنر در حال برنامه‌ریزی برای ساخت ۱۰۰ میلیون گوشی هوشمند است - تکفارس 
آنر در حال برنامه‌ریزی برای ساخت ۱۰۰ میلیون گوشی هوشمند است - تکفارس 
آنر در حال برنامه‌ریزی برای ساخت ۱۰۰ میلیون گوشی هوشمند است - تکفارس 

آنر در حال برنامه‌ریزی برای ساخت ۱۰۰ میلیون گوشی هوشمند است

مهدی ملکی
۲ دی ۱۳۹۹ - 19:30
گوشی‌های آنر

شرکت آنر فعالیت خود را به عنوان زیرمجموعه هوآوی آغاز کرد اما همین اواخر بعد از خریداری توسط شرکت ZNIT، شاهد مستقل شدن آن بودیم. به هر حال با وجود تمام اتفاقات، به نظر می‌رسد که این شرکت در ادامه برنامه‌های بلندپروازانه‌ای دارد.

طبق یک گزارش از وب‌سایت Nikkei Asia، آنر برنامه‌ریزی کرده است تا حدود ۱۰۰ میلیون واحد گوشی هوشمند تولید کند و قبلاً ضمن تماس با تامین‌کنندگان خود در ایالات متحده همین موضوع را به آن‌ها اطلاع داده است.

با این حال باید منتظر بود و دید که آیا این شرکت موفق به تامین قطعات مورد نیاز خود خواهد شد یا خیر؛ زیرا شرکت هوآوی پیش‌تر در فهرست انتیتی (Entity) ایالات متحده قرار گرفته بود و اکنون نیاز است که برخی از توافقات اولیه را به سرانجام برساند.

شرکت یادشده علاوه بر برنامه‌های مذکور، در حال کار روی بخش زنجیره تامین موارد مورد نیاز خود است و سعی دارد تا آن را بیش از پیش قوی کند. آنر مدت کوتاهی پس از اینکه مستقل شد، مذاکراتش را با کوالکام جهت تامین تراشه‌های گوشی‌های هوشمند آغاز کرد و با توجه به این موضوع که هر دو این شرکت‌ها در مرحله مذاکرات حرفه‌ای خود به سر می‌برند، ما می‌توانیم انتظار یک توافق را داشته باشیم. مدیاتک دیگر شرکت حوزه فناوری به شمار می‌آید که در حال بررسی گزینه‌های قانونی برای تامین تراشه‌های مورد نیاز تولیدکننده مذکور است.

مدت‌ها قبل، اکثر گوشی‌های آنر مبتنی بر تراشه‌های کایرین بودند که توسط خود این شرکت ساخته می‌شدند؛ با این وجود اکنون این گزینه در دسترس نیست زیرا تحریم‌های اعمال شده نسبت به هوآوی، از تولید این تراشه‌ها جلوگیری می‌کنند.

باید توجه داشته باشیم آنر برای رسیدن به هدف خود که تولید ۱۰۰ میلیون واحد گوشی هوشمند در سال ۲۰۲۱ است، نیاز به تهیه اجزای مورد نیاز دارد و همه چیز در حوزه یاد شده به قابلیت‌های این شرکت وابسته است. هوآوی شرکت مادر و صاحب پیشین آنر، انتظار دارد که سال آینده ۶۰ میلیون واحد گوشی هوشمند را به دست کاربران خود برساند.

در نهایت باید گفت که این دو شرکت برنامه‌ریزی کرده‌اند تا در مجموع ۱۶۰ میلیون واحد از محصولات یادشده را عرضه کنند و این حدود ۲۰ درصد کمتر از مقدار گوشی‌هایی است که هوآوی در سال ۲۰۱۹ تولید کرد. از این رو هوآوی که اوایل امسال اولین شرکت تولیدکننده گوشی‌های هوشمند سراسر جهان شناخته می‌شد، اکنون سهمش از این بازار به دلیل تحریم‌های آمریکا روز به روز کاهش می‌یابد.

نظر شما چیست؟ آیا هوآوی قادر است تا تحریم‌های ایالات متحده را خنثی کند یا به زودی شاهد افول بازار این تولیدکننده محصولات هوشمند خواهیم بود؟

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید