لیست قدرتمندترین گوشی‌های اندرویدی جهان منتشر شد - تکفارس 
لیست قدرتمندترین گوشی‌های اندرویدی جهان منتشر شد - تکفارس 

لیست قدرتمندترین گوشی‌های اندرویدی جهان منتشر شد

افشین نوری
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - 14:16
قدرتمندترین گوشی‌های اندرویدی

بنچمارک آنتوتو لیست قدرتمندترین گوشی‌های اندرویدی جهان را منتشر کرده است که شامل دو بخش پرچمداران و میان‌رده‌ها می‌شود.

این لیست که متعلق به ماه آوریل ۲۰۲۴ است نشان می‌دهد که گوشی راگ فون ۸ پرو با تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۳ در صدر گوشی‌های پرچمدار قرار دارد.

همانطور که در لیست مشاهده می‌کنید، اسنپدراگون ۸ نسل ۳ برترین جایگاه را در بین اکثر گوشی‌های پرچمدار دارد و بعد از آن تراشه دایمنسیتی ۹۳۰۰ جای گرفته است.

قدرتمندترین گوشی‌های اندرویدی

گفتنی است اسنپدراگون ۸ نسل ۳ نسبت به نسل قبلی خود ۳۰ درصد افزایش قدرت پردازشی و ۲۵ درصد مصرف انرژی کمتری دارد. قابلیت مهم این تراشه واحد پردازش عصبی (NPU) آن است که ۹۸ درصد سریع‌تر شده و ۴۰ درصد عملکرد در هر وات بهتری برای کارهای هوش مصنوعی دارد.

پردازنده گرافیکی جدید آدرنو در این تراشه نیز با افزایش ۴۰ درصدی در رهگیری پرتو، دارای ۲۵ درصد عملکرد سریع‌تر و ۲۵ درصد مصرف انرژی کمتر است.

طبق لیست بالا، گوشی راگ فون ۸ پرو با امتیاز ۲۱۲۰۲۱۰ در صدر قرار گرفته و بعد از آن iQOO 12 و رد مجیک ۹ پرو پلاس در رده‌های دوم و سوم قرار دارند.

در رتبه‌های بعدی هم ویوو X Fold3 Pro، ویوو X100 Pro، گوشی iQOO 12 Pro، گوشی iQOO Neo9 Pro، اوپو Find X7 Ultra، ویوو X100 و وان پلاس ۱۲ جای گرفته‌اند.

اما در بخش گوشی‌های میان‌رده، گوشی وان‌ پلاس Ace 3V با تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۳ در جایگاه نخست قرار گرفته است.

قدرتمندترین گوشی‌های اندرویدی

بعد از آن گوشی ریلمی GT Neo 6 SE که آن هم مجهز به تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۳ است قرار گرفته است.

در رده‌های بعدی، ردمی K70E با تراشه دایمنسیتی ۸۳۰۰ اولترا، ریلمی GT Neo 5 SE با تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ و ردمی نوت ۱۲ توربو با تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ جای گرفته‌اند.

ما به تازگی شاهد معرفی تراشه اسنپدراگون 8s نسل ۳ بودیم که انتظار می‌رود گوشی‌های مجهز به آن به‌زودی وارد بازار شوند.

اسنپدراگون ۸s نسل ۳ از همان هسته‌های اسنپدراگون ۸ نسل ۳ استفاده می‌کند، اما دارای تفاوت‌هایی در بخش فرکانس و پردازنده گرافیکی است.

این تراشه از یک هسته اصلی Cortex-X4، چهار هسته Cortex-A720 و سه هسته Cortex-A520 استفاده می‌کند اما فرکانس آن‌ها به‌ترتیب به ۳ گیگاهرتز، ۲.۸ گیگاهرتز و ۲ گیگاهرتز کاهش یافته است.

تفاوت دیگری که بین اسنپدراگون ۸s نسل ۳ و اسنپدراگون ۸ نسل ۳ وجود دارد این است که به جای معماری ۱+۵+۲ از چینش ۱+۴+۳ استفاده کرده است. البته فرایند ساخت همچنان ۴ نانومتری است.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید