دولت ایالات متحده درصدد تصویب قوانین جدید برای حریم شخصی است - تکفارس 
دولت ایالات متحده درصدد تصویب قوانین جدید برای حریم شخصی است - تکفارس 

دولت ایالات متحده درصدد تصویب قوانین جدید برای حریم شخصی است

پوریا اسدی
۹ مرداد ۱۳۹۷ - 10:30
دولت ایالات متحده درصدد تصویب قوانین جدید برای حریم شخصی است - تکفارس 

فقدان قانون فدرال برای تجزیه و تحلیل اینکه چگونه شرکت‌هایی مانند فیسبوک و گوگل اطلاعات را جمع آوری و از آن کسب درآمد می‌کنند، باعث ناراحتی مردم آمریکا شده است. بر اساس گزارشی از واشنگتن پست، دولت ترامپ در حال مذاکره با شرکت‌های پیشروی سیلیکون ولی، از جمله گوگل و فیسبوک، برای ایجاد مجموعه‌ای از قوانین برای جلوگیری از نشت داده‌ها و حفاظت از کاربران وب است.

به عنوان اداره‌ای که به شدت با این موصوع درگیر است، وزارت بازرگانی می‌خواهد به رسمیت شناختن قانونی در مورد چگونگی جمع‌آوری و مدیریت داده‌های کاربران این شرکت‌ها بپردازد. جلساتی برای پیش نویس اولین “قانون جامع حفظ حریم خصوصی آنلاین” امریکا برگزار شده است.

لیندسی والترز، معاون مطبوعاتی ترامپ، گفت:

از طریق شورای اقتصاد ملی کاخ سفید، دولت ترامپ قصد دارد سیاست حفاظت از حریم خصوصی مصرف‌کننده را بوجود آورد و تعادل مناسبی بین حفظ حریم خصوصی و رفاه ایجاد کند.

وی همچنین افزود:

ما می‌خواهیم با کنگره همکاری کنیم و یک راه حل قانونی که با سیاست کلی ما هماهنگ است را ارائه دهیم.

این یک مسیر دشوار خواهد بود؛ زیرا اختلاف نظر میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان در مورد دخالت دولت در این موضوع وجود دارد. علاوه بر این، گوگل و فیسبوک تلاش‌های قبلی را با استفاده از شهرت خود در صنعت، متوقف کرده‌اند.

با این حال، همه چیز این بار متفاوت است. اولا، کالیفرنیا قبلا قانون حفظ حریم خصوصی مصرف کننده را تصویب کرده است که شرکت‌ها را ملزم می‌کند تا چگونگی بدست آوردن داده‌ها را فاش کنند و همچنین به کاربران این امکان را می‌دهد تا به غول‌های تکنولوژی برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات‌شان به شرکت‌های شخص ثالث اجازه ندهند. ثانیا، مجموعه قوانین جدیدی که توسط اتحادیه اروپا بوجود آمده، ممکن است الهام بخش این موضوع بوده باشد.

به دنبال نشت اطلاعات اخیر از جمله رسوایی کمبریج آنالیکتیکا، این قانون همه چیز را به حرکت واداشته و نحوه‌ی نگرش شرکت‌ها به کلمه‌ی  “حریم خصوصی” را تغییر می‌دهد.

همانطور که در گزارش آمده است، مقامات دولتی بیش از ۲۲ جلسه را با ۸۰ شرکت، گروه‌های مصرف کننده و انجمن‌های تجاری برگزار کردند تا در مورد امکانات و چگونگی انجام این کارها بحث کنند.

دین گارفیلد که نمایندگی غول‌های فناوری مانند اپل، فیسبوک و گوگل را بر عهده دارد و همچنین شورای صنعت فناوری اطلاعات را اداره می‌کند، از این مجموعه قوانین حمایت کرده است. او می‌گوید:

اگر [دولت ترامپ] نسخه‌ای از لایحه‌ی حقوق خصوصی خود را اجرا کند و کارهای لازم برای جذب حمایت افراد را اتخاذ کند، من فکر می‌کنم این گامی‌حائز اهمیت خواهد بود … و به کنگره برای اقدام، انگیزه خواهد داد.

باید منتظر ماند و دید که آیا این قانون به مرحله‌ی اجرا می‌رسد یا خیر و حتی اگر به ناچار اجرا شود، چه تاثیری  بر زندگی افراد خواهد گذاشت.

فکر می‌کنید چه محدودیت‌هایی در مورد شرکت‌هایی که با اطلاعات شخصی سروکار دارند، باید اعمال شود؟ لطفا نظرات خود را با ما درمیان بگذارید.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید