ساخت نام کاربری در نسخه وب واتساپ امکان‌پذیر می‌شود

افشین نوری
۱۰ دی ۱۴۰۲ - 09:07
واتساپ

طبق یک گزارش جدید به نظر می‌رسد که واتساپ در حال کار روی قابلیت نام کاربری برای نسخه وب است. با این قابلیت، کاربران دیگر مجبور نخواهند بود شماره خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.

طبق گزارش WABetainfo، کاربران نسخه وب واتساپ به‌زودی خواهند توانست برای خود یک نام کاربری ایجاد کنند. این قابلیت هنوز درحال توسعه است و فعلا مشخص نیست که دقیقا چه زمانی عرضه خواهد شد.

واتساپ

مزیت استفاده از نام کاربری در برنامه‌های پیام‌رسان مثل واتساپ این است که می‌تواند از حریم خصوصی کاربران محافظت کند. بنابراین دیگر نیازی به اشتراک‌گذاری شماره تلفن با دیگران نخواهد بود.

وب‌سایت WABetainfo گفته ست که کاربران حتی قادر به تغییر نام کاربری خود در نسخه وب واتساپ خواهند بود.

در هر حال باید منتظر بمانیم و ببینیم این قابلیت چه زمانی در دسترس کاربران قرار می گیرد. واتساپ همچنین به‌تازگی قابلیت پین کردن پیام در چت را برای همه کاربران ارائه کرده است. شما حالا می‌توانید یک پیام خاص را در یک چت انتخاب کنید و آن را به بالای صفحه پین کنید.

شما در واتساپ می‌توانید کل چت را به بالای لیست پین کنند، اما نمی‌توانستید یک پیام خاص در یک چت را به بالای صفحه پین کنید. اخیرا شایعات زیادی درباره عرضه این قابلیت در سال جاری وجود داشت و حالا به‌طور عمومی ارائه شده است.

قابلیت جدید واتساپ می‌تواند برای پین کردن پیام‌هایی که حاوی اطلاعات مهمی مانند تاریخ، آدرس، شماره تلفن و غیره هستند بسیار مفید باشد. پیام پین شده، به مدت ۲۴ ساعت، هفت روز یا یک ماه در بالای چت باقی خواهد ماند. شما می‌توانید بین این سه گزینه فقط یکی را انتخاب کنید، اما هفت روز به صورت پیش‌فرض خواهد بود.

برای پین کردن یک پیام چت کافی است آن را طولانی فشار دهید و سپس گزینه پین را از منو انتخاب کرده و مدت زمان پین را انتخاب کنید. شما قادر به پین کردن هر پیامی، از جمله پیام‌هایی که فقط ایموجی یا تصویر هستند، خواهید بود. همچنین، رمزگذاری سرتاسری در مورد آن‌ها نیز اعمال خواهد شد.

این قابلیت اکنون در حال عرضه شدن است و ممکن است چند روز طول بکشد. برای استفاده از آن باید واتساپ خود را آپدیت کنید.

واتساپ همچنین قابلیت View Once خود را به پیام های صوتی نیز اضافه کرده است. با استفاده از این قابلیت، پیام‌های صوتی پس از یکبار پخش شدن، خود‌به‌خود حذف می‌شوند.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.