پتنت جدید اپل به یک لنز پریسکوپ با دو منشور اشاره دارد - تکفارس 
پتنت جدید اپل به یک لنز پریسکوپ با دو منشور اشاره دارد - تکفارس 

پتنت جدید اپل به یک لنز پریسکوپ با دو منشور اشاره دارد

افشین نوری
۲۳ تیر ۱۴۰۰ - 13:56
پتنت اپل

براساس پیش‌بینی مینگ‌چی کو (Ming-Chi Kuo)، تحلیلگر مطرح حوزه تکنولوژی، اپل تا سال ۲۰۲۳، از هیچ لنز پریسگوپی روی گوشی‌های آیفون خود استفاده نخواهد کرد. اما چیزی که مسلم است این است که اپل در حال کار روی این فناوری است و حداقل دو پتنت درباره دوربین پریسکوپ به ثبت رسانده است.

یکی از این پتنت‌ها که امروز توسط وب‌سایت Patently Apple فاش شده است، یک سیستم پریسکوپ را نشان می‌دهد که دارای دو منشور و یک استک بین این دو لنز است. این استک امکان فوکوس خودکار را فراهم خواهد کرد و همچنین ممکن است برای لرزشگیری اپتیکی هم مورد استفاده قرار گیرد.

مطالب مرتبط:

بد نیست بدانید که لنزهای پریسکوپ‌ کنونی که در داخل گوشی‌های هوشمند استفاده می‌شوند، فقط دارای یک لنز هستند که برای اهداف لرزشگیری هم استفاده می‌شود. پتنت اپل نشان می‌دهد که احتمالاً یک یا هر دو لنز مذکور برای لرزشگیری اپتیکی استفاده خواهد شد.

مقایسه آیفون ۱۳ با آیفون ۱۲: نمایشگر و طراحی کلی

به نظر می‌رسد نگرانی اصلی اپل، نازک نگه داشتن این سیستم و همچنین ثابت نگه داشتن فاصله کانونی لنزها در f/2.4 است. پتنت مذکور، به زوم اپتیکی سه برابر این لنز اشاره کرده است که البته از طریق لنزهای کنونی هم قابل دستیابی است.

دیروز وب‌سایت The Elec گزارش داد که شرکت ال جی ایننوتک (LG InnoTek) و شرکت کورنینگ (Corning) در حال تحقیق روی لنزهای مایع هستد و تعداد نه پتنت در این‌باره در آمریکا به ثبت رسانده‌اند. این دو شرکت همچنین پتنت‌های دیگری را باهم به اشتراک گذاشته‌اند.

اولین لنز مایع موبایلی دنیا، روی گوشی شیائومی می میکس فولد استفاده شده است که می‌تواند لنز تله‌فوتو را به لنز ماکرو تبدیل کند. ظاهراً این نوع لنزها در طراحی دوربین‌های پریسکوپ هم کاربرد دارند. اخیراً یک منبع آگاه ادعا کرده بود که این نوع لنز، در پتنت‌های مربوط به زوم پریسکوپ شرکت کورفوتونیکز (Corephotonics) از زیرمجموعه‌های سامسونگ هم مشاهده شده است. شرکت کورفوتونیکز در سال ۲۰۱۹ در شکایتی علیه اپل ادعا کرده بود که این شرکت آمریکایی از پتنت‌های آن‌ها برای فناوری دوربین دوگانه آیفون‌ها استفاده کرده است.

منبع: GSMArena

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید