تسلا در سال جاری میلادی عملکرد نسبتاً ضعیفی در چین داشته است، چرا که مقامات چینی نگرانیهایی را در مورد خطرات امنیتی خودروهای تسلا ابراز داشته و نسبت به نحوه رسیدگی به شکایات مشتریان در این کشور توسط خودروساز آمریکایی اعتراض کرده اند. روز شنبه اخبار بد دیگری در مورد تسلا منتشر شد.
همانطور که وال استریت ژورنال گزارش داده است، مشخص شده است که تسلا بیش از ۲۸۵ هزار وسیله نقلیه شرکت خود را در چین برای بازگردانی و تعمیر نواقص احتمالی ایمنی فراخوانده است. بیشتر این وسایل نقلیه به صورت محلی و در چین ساخته شده اند. فراخوان جدید تسلا به دلیل خطرات ایمنی مربوط به کنترل کروز وسایل نقلیه این شرکت بوده است. ظاهراً اختلافات موجود بین تسلا و اداره امور تنظیم مقررات بازار در چین باعث شده است تا تسلا به دستور این اداره توجه کرده و شروع به بازبینی اتومبیلهای بازگردانیشده بکند.
وال استریت ژورنال گزارش داده است که اداره امور تنظیم مقررات بازار در چین در روز شنبه اعلام کرده است که فراخوان جدید شرکت تسلا شامل ۲۴۹ هزار و ۸۵۵ دستگاه مدل ۳ و مدل وای است که در کارخانه بسیار بزرگ شرکت تسلا در شانگهای ساخته شده اند. همچنین، ۳۵ هزار و ۶۵۵ دستگاه مدل ۳ که از خارج از چین وارد این کشور شده اند، شامل این فراخوان بوده اند. همه این خودروها از دسامبر ۲۰۱۹ تا ژوئن ۲۰۲۱ تولید شده اند.
مطالب مرتبط:
تسلا نمیتواند خودروهای ساخته شده در تگزاس را مستقیماً به مردم این ایالت بفروشد
حق ثبت اختراع تسلا شیشه مقاوم و رابط کاربری جدید سایبرتراک را نشان میدهد
تسلا از دوربین داخل اتومبیل برای نظارت بر سیستم رانندگی خودکار استفاده میکند
طبق گفته رگولاتور کشور چین، سیستمهای کروز کنترل وسایل نقلیه میتوانند به طور تصادفی فعال شوند و باعث شوند سرعت آنها به طور غیرمنتظرهای افزایش یابد. مالکان این خودروها میتوانند از راه دور نرمافزار سیستمهای کروز کنترل وسایل نقلیه خود را ارتقا دهند تا مشکلات احتمالی مربوط به این قطعه به وجود نیاید. البته این مشکلات ممکن است به خاطر وجود نقص فنی در دیگر قسمتهای اتومبیلهای تسلا یا حتی دقت پایین راننده در هنگام رانندگی به وجود بیاید، اما در هر صورت، تسلا شروع به انتشار این فراخوان کرده است.
تسلا بلافاصله به درخواست اظهار نظر در مورد این موضوع که توسط پایگاه خبری د ورج ارسال شده است و همچنین بهایمیل مطبوعاتی خود در روز شنبه پاسخ نداد. این شرکت دفتر مطبوعاتی خود را منحل کرده است و معمولاً به درخواستهای رسانهای پاسخ نمیدهد. وال استریت ژورنال گزارش داد که تسلا در صفحه مخصوص به خود در شبکه اجتماعی ویبو که یک بستر رسانههای اجتماعی در چین است، ار خریداران چنین خودروهایی عذرخواهی کرد.
تسلا توافق نامهای برای ساخت تاسیسات مورد نظر خود در چین در سال ۲۰۱۸ امضا کرد و تحویل خودروهای تولید شده در کارخانه بسیار بزرگ تسلا در شانگهای را در دسامبر ۲۰۱۹ آغاز کرد. این شرکت گفت که هدف آن تولید ۵۰۰ هزار دستگاه در سال در چین، بزرگترین بازار خودروهای الکتریکی در جهان است.
به نظر میرسد که کشور چین بیشتر از بقیه کشورهای دنیا به دنبال استفاده از فناوریهای جدید به منظور کاهش و در نهایت عدم استفاده از سوخت فسیلی است. این موضوع برخلاف عقیده رئیس جمهور پیشین ایالات متحده آمریکا یعنی دونالد ترامپ مبنی بر انتشار آلایندههای زیاد به اتمسفر زمین توسط چین است.
منبع: The Verge
نظرات