معرفی وان‌پلاس ۸T با شارژر ۶۵ وات و نمایشگر ۱۲۰ هرتز - تکفارس 

معرفی وان‌پلاس ۸T با شارژر ۶۵ وات و نمایشگر ۱۲۰ هرتز

امیر عسگری
۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 08:00
معرفی وان‌پلاس ۸T با شارژر ۶۵ وات و نمایشگر ۱۲۰ هرتز - تکفارس 

وان‌پلاس ۸T با قابلیت‌های جدیدی مانند وارپ شارژ ۶۵ (Warp Charge 65) معرفی شد. به کمک این ویژگی ۸T می‌تواند در مدت زمان ۳۹ دقیقه ۱۰۰ درصد شارژ شود.

باتری

باتری گوشی نسبت به وان‌پلاس ۸ تغییر پیدا کرده و ظرفیتی معادل ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت دارد. برای تضمین عملکرد ایمن از ۱۲ سنسور حرارتی و تراشه‌های رمزگذاری شده در کابل و شارژر استفاده شده تا از مشکلات جعل و تقلب نیز جلوگیری شود. خود شارژر نیز تفاوت‌هایی دارد و دارای درگاه یواس‌بی تایپ‌سی می‌باشد. ضمن اینکه علاوه بر وارپ شارژ، شارژر از استاندارد USB Power Delivery با خروجی ۴۵ وات پشتیبانی می‌کند که می‌تواند لپ‌تاپ‌های سازگار، نینتندو سوئیچ و دیگر گجت‌ها را به سرعت شارژ کند. اگر شارژر وارپ نداشته باشید می‌توانید با توجه به پشتیبانی از Power Delivery گوشی را با توان ۲۷ وات شارژ کنید که سرعت شارژ آن تقریبا برابر با وان‌پلاس ۸ و ۸ پرو خواهد بود. ضمن اینکه در این گوشی خبری از شارژ بی‌سیم نخواهد بود.

صفحه نمایش

تغییر بزرگ بعدی مربوط به صفحه نمایشگر گوشی است که مانند ۸ پرو از نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز استفاده می‌کند. پنل آمولد ۶٫۵۵ اینچی دارای وضوح +۱۰۸۰ می‌باشد و توانسته نمره +A را از DisplayMate دریافت کند. دقت رنگی پنل بسیار خوب است و روشنایی حداکثر ۱۱۰۰ نیت را همراه خود دارد (البته به کمک هوش مصنوعی جدید می‌تواند روشنایی را تا سطح ۸۱۹۲ تنظیم کند). ۸T اولین گوشی وان‌پلاس می‌باشد که از ویژگی Always On Display بهره می‌برد و کمپانی سازنده ۱۱ طرح مختلف را برای آن در نظر گرفته است. برای شخصی‌سازی‌ بیشتر یک الگوریتم هوش مصنوعی بهترین تصاویر پرتره را از گالری انتخاب می‌کند و آنها را برای استفاده در پس‌زمینه AOD پیشنهاد می‌دهد. وان‌پلاس همچنین شروع به همکاری با اسنپ‌چت کرده و کاربر می‌تواند آواتار بیت‌موجی (Bitmoji) را در AOD استفاده کند و این آواتار با توجه به فعالیت‌های روزمره بروزرسانی می‌شود.

پردازنده

وان‌پلاس ۸T دارای پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ می‌باشد و با اینکه خبری از نسخه پلاس نیست، به لطف استاندارد ذخیره‌سازی UFS 3.1 می‌توان انتظار بارگذاری سریع برنامه‌ها را داشت. برای این گوشی حافظه‌های ذخیره‌سازی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی در نظر گرفته شده و در کنار آن از ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم LPDDR4X نیز استفاده می‌شود. سیستم خنک کننده دارای یک محفظه بخار می‌باشد که ۲۸۵ درصد نسبت به قبل بزرگتر شده است.

سیستم‌عامل

۸T یکی از اولین گوشی‌هایی است که با اندروید ۱۱ روانه بازار می‌شود. وان‌پلاس یک دارک مود جدید با طراحی لایه‌ای به منظور بهبود خوانایی و همچنین بهبودهایی را برای برنامه دوربین درنظر گرفته است.

دوربین

 

در بخش دوربین مانند وان‌پلاس ۸ شاهد سنسور ۴۸ مگاپیکسلی IMX586 هستیم. برخلاف ۷T در این گوشی خبری از دوربین بزرگنمایی جداگانه نیست و از برش ۲ برابری سنسور استفاده شده است. در کنار این سنسور از سنسور ۱۶ مگاپیکسلی فوق عریض، سنسور ۵ مگاپیکسلی ماکرو (با قابلیت نزدیک شدن به سوژه تا ۳ فاصله ۳ سانتی‌متر) و سنسور ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق استفاده شده است. دوربین فیلمبرداری به لطف الگوریتم هوشمصنوعی می‌تواند انسان را شناسایی کند و پس‌زمینه پشت او را تار کند و حالت پرتره را ایجاد کند.

وان‌پلاس حالت Nightscape را نیز به منظور تولید رنگ‌ها و جزئیات واضح‌تر اصلاح کرده است. ویژگی جدید Super Stable نیز نوید بهبود ثبات و کم شدن لرزش‌ها در تصاویر ویدیوها را می‌دهد.

زمان و قیمت عرضه

وان‌پلاس ۸T در دو رنگ سبز (Aquamarine Green) و نقره‌ای (Lunar Silver) به بازار عرضه خواهد شد. از ویژگی نسخه سبز زنگ می‌توان به کاهش انعکاس و رد اثر انگشت اشاره کرد و این در حالی است که نسخه نقره‌ای به نوعی یک نسخه مات جدید از آنچه که در وان‌پلاس ۸ دیده بودیم را ارائه می‌دهد. این گوشی ابتدا از ۲۵ مهر ماه (۱۶ اکتبر) با قیمت ۴۳۰۰۰ روپیه برای نسخه ۱۲۸ گیگابایتی با ۸ گیگابایت رم و با قیمت ۴۶۰۰۰ روپیه برای نسخه ۲۵۶ گیگابایتی با ۱۲ گیگابایت رم در کشور هند عرضه خواهد شد.

فروش گوشی در اروپا نیز از ۲۹ مهر ماه (۲۰ اکتبر) آغاز می‌شود و به ترتیب ۶۰۰ و ۷۰۰ یورو قیمت خواهند داشت.

ضمن اینکه قرار است این گوشی در بازارهای چین و هنگ‌کنگ نیز عرضه شود. همچنین عرضه گوشی از ۲ آبان (۲۳ اکتبر) با قیمت ۷۵۰ دلار برای نسخه ۲۵۶ گیگابایتی با ۱۲ گیگابایت رم در آمریکا آغاز می‌شود.

ضمن اینکه یک نسخه ۵G نیز برای اپراتور T-Mobile در نظر گرفته شده است که اطلاعات بیشتر آن بزودی منتشر خواهد شد.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید