ماجرای آتش گرفتن ماشین تسلا - تکفارس 
ماجرای آتش گرفتن ماشین تسلا - تکفارس 

ماجرای آتش گرفتن ماشین تسلا

علی اسکندری
۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - 21:31
ماجرای آتش گرفتن ماشین تسلا - تکفارس 

وقتی صحبت از نوآوری به میان می‌آید، بیش‌تر شرکت‌ها حرفی برای گفتن ندارند. امروزه برخی از بازارهای بزرگ دنیا به‌خاطر نبود خلاقیت و قابلیت‌های جذاب و نوآور دچار رکود شده‌اند و طرفداران میلی به خرید محصولات جدید ندارند. اما این موضوع در بازار ماشین‌ها صدق نمی‌کند. با این‌که (برخلاف دنیای موبایل) هر شرکتی نمی‌تواند کارش را در این بخش شروع کند و با موفقیت روبه‌رو شود، تسلا توانسته در مدت زمان کوتاهی به موفقیت برسد. البته شرکت تسلا قبل از این‌که توسط ایلان ماسک – کارآفرین محبوب آمریکایی – خریداری شود، فروش زیادی نداشت. ولی در عرض جند سال توانسته صدها هزار مشتری پیدا کند و بتواند تبدیل به یکی از پرفروش‌ترین شرکت‌های بخش اتومبیل شود. اما ماشین‌های این شرکت همیشه با مشکلات مثل آتش گرفتن مواجه می‌شوند. در ادامه بیش‌تر در این رابطه توضیح داده‌ایم.

همان‌طور که می‌دانید ایلان ماسک یکی از برترین و محبوب‌ترین کار‌آفرینان آمریکایی محسوب می‌شود. این فرد در آفریقای جنوبی متولد شد و توانست از طریق مادرش که یک مدل در کانادا بود، به این کشور سفر کند. از همان‌جا توانست کار خود را شروع نماید و به فکر ساخت ماشین‌های برقی افتاد. در آن زمان هنوز این نوع اتومبیل‌ها در بین مردم از محبوبیت زیادی برخوردار نبودند. از آن‌جا که تصویر می‌شد ماشین‌های برقی مثل ماشین‌های بنزینی سریع و قوی نیستند و از قابلیت‌‌های کم‌تری برخوردار هستند. اما این موضوع با ورود شرکت تسلا به بازار ماشین‌ها به کلی تغییر کرد. امروزه هر روز ماشین‌های برقی تسلا در تیراژ بسیاری تولید می‌شوند و هر ساله هزاران و شاید صدها هزار از این دستگاه‌ها به فروش می‌رسد. فرقی نمی‌کند که عاشق سرعت باشید یا یک ماشین مدرن و زیبا را پیشنهاد بدهید، در هر صورت ماشین‌های تسلا قادر به برآورده کردن نیاز شما خواهند بود. اما چیزی که اتومبیل‌های این شرکت را از رقیبان متمایز نموده، قابلیت‌های نرم‌افزاری آن است. جالب این‌جاست بیش‌تر مدل‌های تسلا هر ماه به‌روزرسانی‌های جدیدی دریافت می‌کنند که ویژگی‌های آن‌ها را به‌طور چشم‌گیری افزایش می‌دهد. این بدان معناست که حتی بعد از گذشت چند سال هنوز می‌توانید از جدیدترین قابلیت‌ها بهره ببرید.

یکی از همین ویژگی‌های پرطرفدار، حالت خودران است. به این ترتیب ماشین می‌تواند بزرگراه‌ها و خیابان‌های خلوت کنترل فرمان را به‌دست بگیرد و شما در این هنگام قادر به استراحت خواهید بود. این مزیتی بزرگ شمرده می‌شود که در بیش‌تر دستگاه‌ها دیده نمی‌شود و اگر هم ماشینی به آن مجهز است، نمی‌تواند عملکردی به خوبی ماشین‌های تسلا داشته باشد. در حقیقت گفته می‌شود که در برخی از اوقات بیش‌تر از ۵۰ درصد مسافت رانندگی را خود ماشین طی می‌کند و نیازی به هدایت آن نیست. اما همیشه این قابلیت عملکرد درستی ندارد و ممکن است باعث دردسر شود. به‌تازگی یک خودروی تسلا (که به احتمال زیاد روی حالت خودران بوده است) با دو کامیون روسی برخورده نموده و در چشم‌برهم‌زدنی آتش گرفته است. این موضوع باعث می‌شود تا باری دیگر نگران حالت خودران و برقی بودن ماشین باشید و از استفاده از آن اجتناب نمایید.

ماجرای آتش گرفتن ماشین تسلا - تکفارس 

همان‌طور که قبل‌تر گفتیم، ماشین‌های تسلا از طیف وسیعی از قابلیت‌ها بهره‌مند هستند که این امکان را به شما می‌دهد تا بدون هدایت ماشین، به مقصد دل‌خواه‌تان برسید. اما مثل هر نرم‌افزار دیگری، ماشین‌های تسلا نیز دچار کندی سرعت و باگ می‌شوند. اما این باگ‌ها به قیمت آتش گرفتن و آسیب دیدن راننده تمام خواهد شد. این همان اتفاقی‌ست که در حادثه برخورد ماشین تسلا با دو کامیون رخ داده است. اما موضوع مهم این‌جاست که چرا اتومبیل محبوب آمریکایی دچار آتش‌سوزی شده است. هنوز خبرهای بیش‌تری در این مورد منتشر نشده و ما باید حدس و گمان‌ها تکیه کنیم. به‌نظر می‌رسد بیش‌تر مردم برقی بودن ماشین را دلیلی بر آتش گرفت آن می‌دانند. این در حالی‌ست گفته می‌شود ماشین‌های بنزینی به این سرعت دچار آتش‌سوزی نمی‌شوند. البته این اتفاق نادر نیست و در چند ماه اخیر نیز شاهد تصادفات متعدد خودروهای تسلا و آتش گرفتن آن‌ها بودیم. در نتیجه این سوال در ذهن کاربران نقش می‌بندد که آیا نقصی در ماشین‌های تسلا باعث آتش گرفتن آن‌ها خواهد شد یا مشکل از جای دیگری است؟

نظر شما در این مورد چیست؟ آیا تسلا می‌تواند نظر تمامی کاربران را به‌سمت ماشین‌های برقی جلب نماید؟ آیا ماشین‌های برقی به‌خاطر ماهیت خود آتش می‌گیرند؟ آیا صاحب یک ماشین برقی هستید؟ خوشحال خواهیم شد که نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید