اخیراً مدت زمان پشتیبانی نرم‌افزاری از گوشی‌های رده‌بالای اندرویدی افزایش یافته و حالا شرکت اوپو هم تصمیم گرفته تا پشتیبانی نرم‌فزاری از هندست‌های سری فایند ایکس ۳ خود را یک سال دیگر افزایش دهد و سه سال از آن‌ها پشتیبانی کند.

مطالب مشابه:

شرکت اوپو تا الان معمولاً دو سال به‌روزرسانی نرم‌افزاری برای گوشی‌های خود ارایه می‌کرد، اما حالا هندست‌هایی مانند فایند ایکس ۳ پرو، یک سال بیشتر، بسته‌های امنیتی را دریافت خواهند کرد. گزارش امروز همچنین گفته است که اوپو به‌دنبال افزایش مدت زمان پشتیبانی نرم‌افزاری از گوشی‌های خود تا چهار سال است و هنوز در حال تست این موضوع است.

بنابراین، همه گوشی‌های سری فایند ایکس حداقل دو تا از به‌روزرسانی‌های بعدی اندروید را دریافت خواهند کرد و این بدین معناست که این هندست‌ها آپدیت‌های اندروید ۱۲ و ۱۳ را در زمان ارایه‌شان دریافت خواهند نمود.

منبع: GSMArena