بررسی تخصصی گوشی‌های Google Pixel 3a و Pixel 3a XL - تکفارس 
بررسی تخصصی گوشی‌های Google Pixel 3a و Pixel 3a XL - تکفارس 

بررسی تخصصی گوشی‌های Google Pixel 3a و Pixel 3a XL

بررسی تخصصی گوشی‌های Google Pixel 3a و Pixel 3a XL - تکفارس 

چندی پیش، گوگل با معرفی چند گوشی توانست بازار این محصولات را دست‌خوش تغییراتی کند و حتی برخی‌ها به این فکر کردند که اگر این کمپانی پرچمدار بسازد چه تأثیری بر بازار خواهد داشت. حالا از روزهایی که نکسوس ۴ و نکسوس ۵ جزو بهترین گوشی‌های میان‌رده بازار به حساب می‌آمدند، زمان زیادی گذشته و در این سال‌ها علی‌رغم موفقیت آن دو دستگاه نسبتاً ارزان، شرکت‌های سازنده نه تنها تولیدات معمولی و ارزان‌قیمت خود را گسترش نداده‌اند، بلکه گوشی‌های به مراتب گران‌تری را معرفی و روانه بازار کرده‌اند.

این قانون در مورد گوگل نیز صدق می‌کند زیرا این شرکت با خط تولید گوشی‌های پیکسل، دستگاه‌هایی ساخته که همیشه گران و البته پیشرفته بوده‌اند. حالا و در بازاری که شاهد موبایل‌های متعدد گران‌تر از ۱۰۰۰ دلار هستیم، به نظر می‌رسد باید کم‌کم توجه ویژه‌ای به گوشی‌های میان‌رده بشود. این‌بار هم گوگل دست‌به‌کار شده و دو مدل پیکسل ۳a و پیکسل ۳a ایکس ال را برای نخستین بار از این سری ساخته است بنابراین به اینکه در آینده‌ای نزدیک شاهد محصولات بصرفه‌تری از گوگل خواهیم بود، امیدوار شدیم.

دو مدلی که امروز می‌خواهیم در مورد آنها صحبت کنیم، برخی ویژگی‌های دو گوشی پیکسل ۳ و پیکسل ۳ ایکس ال را در خود دارند ولی قیمت‌شان کمتر است. هزینه ۳۹۹ دلاری (برای پیکسل ۳a) و ۴۹۹ دلاری (برای پیکسل ۳a ایکس ال) که می‌پردازید، در مقابل امکاناتی که این دو دستگاه در اختیار شما قرار می‌دهند، بسیار عالی است و انتظار داریم مشتریان زیادی سراغ آنها بروند. با این استراتژی، گوگل سعی کرده تا افراد بیشتری را به سمت این برند جذب نماید و نشان دهد که می‌تواند کمپانی خطرناکی برای سایر رقبا باشد و با تولید گوشی‌های هوشمند، طوفانی در بازار به پا کند. حالا با تکفارس همراه باشید تا این دو دستگاه را به صورت تخصصی بررسی نماییم.

 

نقاط قوت

      • عملکرد فوق‌العاده دوربین در شرایط مناسب
      • دوام باتری عالی به خصوص در پیکسل ۳a ایکس ال
      • سرعت زیاد در شارژ شدن
      • رابط کاربری مناسب
      • و همه ویژگی‌های کاربردی اندروید خام

نقاط ضعف

      • گرافیک نسبتاً ضعیف
      • کیفیت پایین فیلمبرداری در شرایط کم نور
      • ناتوانی در ضبط ویدیو با ۶۰ فریم بر ثانیه

محتویات درون جعبه

      • گوشی پیکسل ۳a یا پیکسل ۳a ایکس ال
      • ابزار درآوردن و گذاشتن سیمکارت
      • کابل USB Type-C
      • دفترچه راهنما
      • قاب گوشی

طراحی

تقریباً با نگاه کردن به شیوه طراحی پیکسل ۳a و پیکسل ۳a ایکس ال می‌توانیم یاد ظاهر پیکسل ۳ و پیکسل ۳ ایکس ال بیفتیم. مطمئناً، مشخص‌ترین تفاوت این گوشی‌ها با نمونه‌های پیشرفته خود، پوشش پلاستیکی است که به همین خاطر می‌توانیم آنها را دو دستگاه میان‌رده بنامیم. با شیوه دو رنگی که تا کنون در پیکسل‌های گوگل دیده‌ایم و اتفاقاً در این دو گوشی نیز مشاهده می‌شود، به راحتی می‌توانیم تشخیص دهیم که اینها محصولات کمپانی مالک اندروید هستند. ضمن اینکه به دلیل پوشش پلی کربنات، می‌توانیم با خیال راحت در مورد جنس عالی این دستگاه‌ها صحبت کنیم. از میان این دو گوشی، مدل کوچک‌تر یعنی پیکسل ۳a خوش‌دست‌تر است.

قطعاً با کمی جستجو می‌توانید گوشی‌های میان‌رده‌ای پیدا کنید که کیفیت ساخت و جنس بدنه بهتری دارند ولی رویه گوگل برای تولید این دستگاه‌ها، حفظ هویت پرچمداران خودش است. جدای از تمام اینها، اگر کسی خواست از شما در مورد مدل گوشی‌تان سؤال بپرسد، با مشاهده ظاهر آن متوجه می‌شود که جزو خانواده پیکسل است. همچنین به خاطر دوربین عقب به همراه سنسور اسکنر اثر انگشت و شیوه جای‌گیری دکمه‌ها و لوگوی گوگل، شاید فکر کند که شما پیکسل ۳ یا پیکسل ۳ ایکس ال را خریده‌اید.

پیکسل ۳aپیکسل ۳پیکسل ۳a ایکس الپیکسل ۳ ایکس ال
ابعاد۸٫۲*۷۰٫۱*۱۵۱٫۳ میلی‌متر۷٫۹*۶۸٫۲*۱۴۵٫۶ میلی‌متر۸٫۲*۷۶٫۱*۱۶۰٫۱ میلی‌متر۷٫۹*۷۶٫۷*۱۵۸ میلی‌متر
وزن۱۴۷ گرم۱۴۸ گرم۱۶۷ گرم۱۸۴ گرم

چیزی که عجیب به نظر می‌آید، این است که گوگل تصمیم گرفته با دو مدل مورد بحث ما، جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری را به محصولاتش بازگرداند. مطمئناً افراد زیادی از این قابلیت احساس رضایت خواهند کرد زیرا باز هم می‌توانند هدفون‌های مورد علاقه خود را بدون نیاز به دانگل یا مبدل خاصی، مستقیماً به گوشی وصل کنند. نکته جالب‌تر، وجود دو اسپیکر (یکی در بالا و یکی در پایین) می‌باشد. به این هم اشاره کنیم که هیچ‌کدام از این دو دستگاه ضد آب یا ضد خاک نیستند و از قابلیت شارژ بیسیم نیز پشتیبانی نمی‌کنند هرچند این قابلیت‌ها در این دوره و زمانه، مخصوص گوشی‌های بالا رده یا پرچمدار می‌باشند.

صفحه نمایش

پیکسل ۳a دارای یک نمایشگر ۵٫۶ اینچی از نوع AMOLED با رزولوشن ۲۲۲۰*۱۰۸۰ پیکسل است و پیکسل ۳a ایکس ال از یک پنل AMOLED حدوداً ۶ اینچی بهره می‌برد تا رزولوشن آن به ۲۱۶۰*۱۰۸۰ پیکسل برسد. هر دو این دستگاه‌ها دارای کیفیت تصویر تقریباً یکسانی هستند و این یعنی مدل بزرگ‌تر تراکم پیکسلی کمتری دارد که البته این مورد زیاد تأثیر منفی نخواهد گذاشت چرا که تصاویر را با کیفیت قابل‌قبولی به نمایش می‌گذارد. واقعیت آن است که نمایشگر هر دو دستگاه به دلیل اینکه از نوع OLED نیستند، زاویه دید گسترده‌ای دارند، حاشیه‌های اطراف آنها بزرگ و عمق آنها نیز زیاد است. به علاوه، اگرچه نمی‌توانیم AMOLED موجود در پیکسل ۳a و پیکسل ۳a ایکس ال را با AMOLED موجود در گلکسی‌های سامسونگ مقایسه کنیم ولی به هر ترتیب کیفیت تصاویر در آنها خیلی خوب می‌باشد.

بررسی تخصصی گوشی‌های Google Pixel 3a و Pixel 3a XL - تکفارس اگر به امتیازات بنچمارک صفحه نمایش‌های این دو گوشی نگاهی بیندازید، می‌بینید که دمای رنگ تقریباً ۶۸۰۰K می‌باشد بنابراین به عدد استاندارد ۶۵۰۰K نزدیک است و این یعنی تعادل رنگ‌ها طبیعی است. نهایت روشنایی در پیکسل ۳a ایکس ال به ۴۱۶ واحد نیت می‌رسد که همین می‌تواند در مقایسه با سایر گوشی‌های معرفی شده در چند ماه اخیر ضعیف‌تر باشد چرا که کار کردن با آن در زیر نور خورشید، کمی سخت خواهد بود. و در نهایت، نباید به حاشیه‌های مشکی رنگ اطراف نمایشگر این دو گوشی ایراد بگیرید زیرا در محصولات میان‌رده تقریباً یک رویه معمول به حساب می‌آید.

رابط کاربری و کاربرد

استراتژی کسی که سراغ گوشی‌های پیکسل گوگل می‌رود، بهره‌مندی از آخرین آپدیت‌های مربوط به سیستم عامل اندروید است. ضمن اینکه تفاوتی میان رابط کاربری گوشی‌های پرچمدار این کمپانی با محصولات میان‌رده وجود ندارد. دستگاه‌های مورد بحث ما از اندروید خام و نسخه ۹ آن بهره می‌برند تا انتظار نداشته باشیم قابلیت‌های موجود در سایر پوسته‌ها مانند One UI سامسونگ، EMUI هوآوی، MIUI شیائومی و . . . را در این دستگاه‌ها هم ببینیم. بنابراین کار کردن با گوگل اسیستنت و استفاده از رابط کاربری دست‌نخورده، تجربه‌ای است که فقط با گوشی‌های پیکسل حاصل می‌شود.

در واقع، ما همچنین می‌توانیم از قابلیت Call Screen دستیار هوشمند گوگل و Active Edge (فشردن کناره‌های گوشی) نیز بهره ببریم. از همه بهتر، دریافت آخرین نسخه اندروید قبل از سایر دستگاه‌های دیگر شرکت‌هاست و اصلاً نیازی نیست صبر کنید تا بتوانید شاهد حضور ورژن آتی اندروید در یکی از این دو گوشی باشید.

پردازنده و عملکرد

این نکته که هر دو گوشی مورد بحث ما جزو دستگاه‌های میان‌رده بازار به شمار می‌آیند، هم با پوشش پلی کربنات بیرونی مشاهده می‌شود و هم با امکانات درونی. گوگل تصمیم گرفته در این محصولات میان‌رده و جدید خود از کووالکوم اسنپدراگون ۶۷۰ به عنوان پردازنده به همراه رم ۴ گیگابایتی بهره ببرد تا آن عملکرد نسبتاً مثبتی که از گوشی‌های کمپانی مالک اندروید انتظار داشتیم را از خود به ثبت برسانند. شما می‌توانید با جستجو میان گزینه‌های مختلف در منوها، متوجه منظور ما از این جمله شوید. البته فریم ریت زیاد بالا نیست و به همین دلیل گیمرها ممکن است این را یک نقطه ضعف بدانند ولی برای افرادی که بازی‌های سبک انجام می‌دهند، همین تراشه معمولی نیز انتظارات آنها را برآورده می‌نماید.

دیگر موردی که بد نیست به آن اشاره کنیم، به حافظه داخلی پیکسل ۳a و پیکسل ۳a ایکس ال مربوط می‌شود زیرا این دو دستگاه فقط با ظرفیت ۶۴ گیگابایتی تولید شده‌اند. ضمن اینکه ناتوانی افزایش حافظه با استفاده از یک مموری کارت نیز به معنای این است که باید به همین مقدار ظرفیتی که گوگل در اختیار شما قرار داده، بسنده کنید و یا از سرویس‌های حافظه‌های ابری بهره ببرید تا محتواهایی که به آنها نیاز مبرم ندارید را در آن‌جا ذخیره نمایید. منظور از این محتواها، عکس‌های موجود در اپلیکیشن Google Photos یا اسناد و برگه‌های موجود در گوگل درایو است. مطمئناً نبود دیگر گزینه‌ها با حافظه داخلی بیشتر، می‌تواند طرفداران عکاسی یا فیلمبرداری با کیفیت ۴K را اذیت کند بنابراین شما باید قبل از خرید، میزان مصرف خود را ببینید و بعد سراغ این دستگاه‌ها بروید.

دوربین

بررسی تخصصی گوشی‌های Google Pixel 3a و Pixel 3a XL - تکفارس 

معمولاً این‌گونه است که وقتی سخن از گوشی میان‌رده می‌شود، همه می‌گویند دوربین آن ضعیف است اما چنان‌چه شما به مشخصات فنی لنزهای موجود در دو محصول میان‌رده گوگل نگاهی بیندازید، متوجه خواهید شد که همیشه مثال نقضی وجود دارد زیرا دوربین پیکسل ۳a و پیکسل ۳a ایکس ال با دوربین پیکسل ۳ و پیکسل ۳ ایکس ال کیفیتی تقریباً برابر دارد. بنابراین دوربین عقب و دوربین جلو دستگاه‌های مورد بحث ما در این مقاله به ترتیب ۱۲٫۲ مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/1.8 و ۸ مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/2.0 می‌باشد.

در دنیای امروز که اکثر گوشی‌های میان‌رده حداقل دو و گوشی‌های پرچمدار حداقل سه لنز دارند، عدم استفاده از سنسور اضافه در محصولات توسط گوگل، نشان می‌دهد این کمپانی نسبت به کیفیت تصویر و کارایی هوش مصنوعی در این دستگاه‌ها اطمینان خاطر دارد و می‌خواهد به همه ثابت کند که یک لنز می‌تواند کار سه لنز را انجام دهد. جدای از کیفیت تصویر، ویژگی‌هایی نظیر افکت‌های پرتره، HDR+، حالت شب (Night Mode) و همگام‌سازی با نرم‌افزار Google Lens که در دو پرچمدار فعلی گوگل به چشم می‌خورند، در این دو گوشی میان‌رده نیز حضور دارند.

کیفیت تصویر

تنها مشکلی که شما هنگام تصویربرداری با پیکسل ۳a و پیکسل ۳a ایکس ال با آن برخورد خواهید کرد، سرعت پایین پردازش می‌باشد. به هر حال، این هم معضلی است که در صورت خرید هر یک از این دو گوشی، باید با آن کنار بیایید که البته به خاطر سرعت مناسب دستگاه‌ها در خارج از نرم‌افزار دوربین و سایر قسمت‌ها، نمی‌توانیم گوگل را به خاطرش سرزنش کنیم. در شرایطی که نور کافی وجود دارد، جزئیات به خوبی مشاهده می‌شوند و رنگ‌ها هم با کشیدگی مواجه نمی‌شوند. شاید اشباع‌شدگی تصاویر در زیر نور چراغ یا مهتابی بیش از حد رخ دهد ولی خروجی نهایی شما را راضی خواهد کرد. اتفاقاتی که در پردازنده و سیستم نرم‌افزار دوربین این گوشی‌ها رخ می‌دهد بر ما پوشیده است ولی به هر ترتیب تصاویری که می‌بینیم، در ظاهر بسیار عالی هستند.

تصویر گرفته شده با لنز اصلی گوگل پیکسل ۳a ایکس ال

تصویر گرفته شده با لنز اصلی گوگل پیکسل ۳a ایکس ال و حالت Night Vision خاموش

تصویر گرفته شده با لنز اصلی گوگل پیکسل ۳a ایکس ال و حالت Night Vision روشن

تصویر گرفته شده با لنز اصلی گوگل پیکسل ۳a ایکس ال و حالت Night Vision خاموش

تصویر گرفته شده با لنز اصلی گوگل پیکسل ۳a ایکس ال و حالت Night Vision روشن

حتی در شرایط کم نور نیز دوربین پیکسل ۳a و پیکسل ۳a ایکس ال به مشکل برخورد نخواهد کرد زیرا با حالت شب که در خود دارند، فعل و انفعالاتی انجام می‌دهند تا این اوضاع، تأثیر منفی نگذارند. قابلیت Night Sight می‌تواند جزئیاتی که معمولاً در مواقع کم نوری دیده نمی‌شوند را در مقابل چشمان شما ظاهر کند. حتی رنگ سایه‌ها تیره‌تر می‌شود تا جزئیات اشاره شده را راحت‌تر نشان دهد. با این تفاسیر، مطمئناً از دوربینی که کیفیت را در حد متعادل نگه می‌دارد و با ویژگی Night Sight تصاویر خوبی در اختیار شما قرار می‌دهد، رضایت خواهید داشت. برای مثال، فقط کافی است به تصویری که در آن یک نیمکت قرمز رنگ و فضای سبز وجود دارد نگاه کنید تا ببینید Night Sight چگونه بر دو عکس تأثیر گذاشته که البته اشباع شدن رنگ‌ها در برخی قسمت ها هم رخ داده که کاملاً طبیعی است.

تصاویر سلفی

از آن جایی که امروزه اکثر دوربین‌های سلفی تصاویر باکیفیتی می‌گیرند، افراد زیادی طرفدار این قطعات هستند. با توضیح ارائه شده و زمانی که نورپردازی به خوبی انجام می‌شود، پیکسل ۳a و پیکسل ۳a ایکس ال جزئیات را به خوبی و تمام و کمال نشان می‌دهند. به این موارد، کشیدگی رنگ‌ها در برخی قسمت‌ها را نیز اضافه کنید. به طور کلی، کسانی که مالک هر یک از این دو گوشی می‌شوند، قطعاً دوست خواهند داشت در هر جا و هر زمان، سلفی بگیرند. در شرایط کم نور اما، جزئیات زیاد به چشم نمی‌آیند ولی باز هم ویژگی Night Sight وارد عمل می‌شود تا جبران مافات کند و با افزایش شدت نورپردازی و وضوح رنگ‌ها، خروجی باکیفیتی در اختیار شما قرار دهد.

تصویر گرفته شده با دوربین جلو گوگل پیکسل ۳a ایکس ال در شرایط معمولی

تصویر گرفته شده با دوربین جلو گوگل پیکسل ۳a ایکس ال و حالت Night Vision خاموش

تصویر گرفته شده با دوربین جلو گوگل پیکسل ۳a ایکس ال و حالت Night Vision روشن

نکته: به خاطر اینکه سیستم دوربین دو گوشی کاملا با هم برابر است، کیفیت تصاویر نمونه‌ای که با گوگل پیکسل ۳a ایکس ال گرفته شده‌اند، با کیفیت تصاویری که با گوگل پیکسل ۳a می‌گیرد، یکی خواهد بود.

کیفیت ویدیو

درست مانند کیفیت تصاویر، کیفیت ویدیوهای ضبط شده نیز بسیار عالی است. شما می‌توانید با پیکسل ۳a و پیکسل ۳a ایکس ال، ویدیوهایی بگیرید که از کیفیت ۴K و رزولوشن ۲۱۶۰*۳۸۴۰ پیکسلی بهره می‌برند بنابراین وقتی کلیپی که ضبط کرده‌اید را خودتان دیدید، احتمالاً شگفت‌زده خواهید شد. با توضیحات داده شده، این‌گونه نتیجه می‌گیریم که رنگ‌ها دقیق و جزئیات کافی هستند و از همه مهم‌تر اینکه، یک گزینه در تنظیمات وجود دارد که باعث ثابت‌سازی تصاویر می‌شود.

ویدیو ضبط شده با دوربین عقب گوگل پیکسل ۳a ایکس ال در روز

ویدیو ضبط شده با دوربین عقب گوگل پیکسل ۳a ایکس ال در شب

اگر بخواهیم به کیفیت ویدیوهای ضبط شده با دو محصول میان‌رده گوگل انتقادی وارد کنیم، باید به کلیپ‌های گرفته در شرایط کم نور اشاره نماییم. در شرایط حاد و بحرانی، ویدیوها اصطلاحاً خش‌دار می‌شوند و جزئیات مناسبی که در عکس‌ها مشاهده می‌کردیم، دیگر خبری از آنها نیست و در این‌جا نویز، پای ثابت ویدیوها خواهد شد.

نکته: به خاطر اینکه سیستم دوربین دو گوشی کاملا با هم برابر است، کیفیت ویدیوهای نمونه‌ای که با گوگل پیکسل ۳a ایکس ال ضبط شده‌اند، با کیفیت ویدیوهایی که با گوگل پیکسل ۳a ضبط می‌شوند، یکی خواهد بود.

کیفیت تماس

علی‌رغم میان‌رده بودن، پیکسل ۳a و پیکسل ۳a ایکس ال از نظر کیفیت تماس، مشکل خاصی ندارند بنابراین صداها با وضوح بالایی میان دو طرف رد و بدل می‌شوند و بدون نویز خاصی، می‌توانند صدای یک‌دیگر را بشنوند.

دوام باتری

اگر اندازه بزرگ آن زیاد شما را اذیت نمی‌کند و اگر طرفدار گوشی‌هایی با باتری فوق‌العاده هستید و اگر می‌خواهید برای مدت طولانی به شارژر نزدیک نشوید، بهتر است مدل پیکسل ۳a ایکس ال را خریداری کنید. دلیل ما برای این پیشنهاد، منبع نیروی ۳۷۰۰ میلی‌آمپر بر ساعت می‌باشد که به راحتی تا یک روز و نیم دوام خواهد آورد (در صورتی که کارهای روزمره خود را با انجام دهید و نه بازی‌های سنگین را اجرا کنید). این دستگاه در امتیازات بنچمارک نیز توانسته به عدد ۱۱ دست یابد و نمایشگر آن به مدت ۱۱ ساعت به صورت یکسره روشن باشد تا بتوانیم آن  را همرده گلکسی اس ۱۰ پلاس قرار دهیم.

به علاوه، سرعت شارژ شدن این دستگاه نیز بسیار بالاست چرا که در مدت ۹۹ دقیقه، می‌توانید باتری آن را کاملاً پر کنید بنابراین نباید از نبود قابلیت شارژ بیسیم زیاد ناراحت باشید.

خلاصه

بررسی تخصصی گوشی‌های Google Pixel 3a و Pixel 3a XL - تکفارس 

گوگل گوشی میان‌رده معرفی نکرد ولی وقتی این کار را انجام داد، توجه همه را به سمت خود جلب نمود. تنها قسمتی که می‌توانیم بگوییم این گوشی‌ها نسبت به پرچمداران فعلی کمپانی مالک اندروید عقب‌تر هستند، کووالکوم اسنپدراگون ۶۷۰ می‌باشد زیرا این تراشه نسبت به اسنپدراگون ۸۵۵ مطمئناً نمونه ضعیف‌تری بوده و این قضیه در کارایی دو دستگاه نیز کاملاً مشهود است. به غیر از این بخش، بعید می‌دانیم که طراحی پلاستیکی آنها بی‌کیفیت باشد. به علاوه، اگرچه این گوشی‌ها شارژ بیسیم ندارند ولی از نظر طراحی و ظاهر، با مقایسه پیکسل ۳a و پیکسل ۳a ایکس ال با پیکسل ۳ و پیکسل ۳ ایکس ال، نمی‌توانیم به آنها خرده بگیریم.

همچنین با قیمت ۳۹۹ دلاری برای پیکسل ۳a و ۴۹۹ دلاری برای پیکسل ۳a ایکس ال، می‌توانیم به این نتیجه برسیم که به منظور خرید یک گوشی میان‌رده فوق‌العاده، حتماً نیازی نیست پول زیادی بپردازید. به علاوه، از نظر کیفیت تصاویر، دوام باتری و سیستم نرم‌افزاری و شیوه‌های ناوبری، دو محصول میان‌رده گوگل واقعاً بی‌نظیر هستند.

در پایان اشاره کنیم که دو گوشی مورد بحث ما قرار نیست جای پرچمداران ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ دلاری را بگیرند ولی با عملکرد قابل‌قبولی که از خود به ثبت می‌رسانند، بسیاری از رقبای معمولی را کنار می‌زنند و با دوربین و سیستم عامل جدیدی که دارند، شما را راضی خواهند کرد.

شما در مورد این گوشی‌ها چه فکر می‌کنید؟ آیا تا کنون از محصولات گوگل استفاده کرده‌اید؟ نظر خود را با دیگران در قسمت انتهای خبر به اشتراک بگذارید.

اگر چنان‌چه می‌خواهید بررسی تخصصی محصولی را مطالعه نمایید یا با بهترین گوشی، رایانه، پردازنده و . . . آشنا شوید ولی آن را در سایت تکفارس پیدا نمی‌کنید، مدل آن را کامنت کرده تا در اسرع وقت، مقاله آن توسط تیم تحریریه ما آماده شود.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید