هوآوی و وان‌پلاس، تعقیب کنندگان جدی اپل و سامسونگ - تکفارس 

هوآوی و وان‌پلاس، تعقیب کنندگان جدی اپل و سامسونگ

سید محمد معلمی
۲۸ فروردین ۱۳۹۸ - 19:30
هوآوی و وان‌پلاس، تعقیب کنندگان جدی اپل و سامسونگ - تکفارس 

اگرچه منتظر شرکت‌های مختلف هستیم تا آمار فروش سالانه خود را در سه‌ماهه اول سال ۲۰۱۹ منتشر کنند ولی با توجه به کاهش خرید کاربران در صنعت گوشی‌های هوشمند، گویا باید باز هم یک بازه زمانی دیگری را شاهد باشیم که بیشتر توجه تولیدکنندگان روی محصولاتی است که بیش از ۴۰۰ دلار قیمت دارند بنابراین به نظر می‌رسد این سری دستگاه‌ها از دیگر نمونه‌های موجود فروش بیشتری داشته‌اند. اگر بخواهیم از همین منظر صنعت گوشی‌های هوشمند را بررسی کنیم، باید رشد ۱۸ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۷ گزارش نماییم زیرا فروش اپل، هوآوی، اوپو، سامسونگ و دیگر شرکت‌ها در این بین سیر صعودی به خود گرفته‌اند.

جالب است بدانید که شرکت چینی وان‌پلاس توانست با فروش پرچمدار خود یعنی وان‌پلاس ۶ تی و با مشخصات فنی فوق‌العاده‌ای که در آن قرار داد، نام خود را بر سر زبان‌ها بیندازد و با فروشی که داشت، سهم ۱ درصدی را از میان گوشی‌های پرچمدار به خود اختصاص دهد و این دستگاه را به عنوان یکی از ۵ گوشی برتر دنیا به همه بشناساند. این را هم اضافه کنیم که اگرچه ممکن است رشد ۱ درصدی این کمپانی در آمار سالانه زیاد نباشد ولی در آمار فروش جهانی، این یعنی ۲۰۹ درصد پیشرفت!!!.

اپل در سال گذشته میلادی، از نظر فروش گوشی‌های پرچمدار، رتبه نخست را به خود اختصاص داد یعنی ۵۱ درصد کل گوشی‌های بالا رده خریداری شده توسط کاربران، به اپل تعلق داشتند. البته این در حالی است که آمار کمپانی مالک iOS در سال ۲۰۱۷ در همین زمینه ۵۸ درصد بود. سامسونگ و هوآوی در رده‌های بعدی قرار گرفتند. کمپانی کره‌ای که در سال ۲۰۱۷ سهم حدود ۲۳ درصدی از فروش گوشی‌های هوشمند را در اختیار داشت ولی در سال ۲۰۱۸ نتوانست این آمار را باز هم تکرار کند و رقم مربوط به او ۱ درصد کاهش یافت. در این سمت اما، شرایط برای کمپانی چینی هوآوی کاملاً فرق می‌کرد زیرا در سال ۲۰۱۷ تنها ۸ درصد از آن این شرکت بود ولی در سال ۲۰۱۸ این عدد به ۱۰ درصد رسید.

برندی که مشاهده نام آن در این لیست شاید برای شما هم عجیب باشد، وان‌پلاس است. این شرکت که در سال ۲۰۱۷ تنها ۱ درصد را به خود اختصاص داده بود، در سال ۲۰۱۸ این رقم را ۶ درصد افزایش داد. لازم به ذکر است که کمپانی همرده وان‌پلاس یعنی اوپو، در مقایسه با سال ۲۰۱۷ حدود ۸۶۳ درصد پیشرفت داشته است. مطمئناً اوپو باید سیر صعودی خود را مدیون بازار چین باشد زیرا از این طریق و در این کشور آسیایی توانست پس از اپل و هوآوی جایگاه سوم را به خود اختصاص دهد.

در همین حین و در هند و غرب اروپا، وان‌پلاس عملکرد خوبی از خود بر جای گذاشت. ضمن اینکه توانست در سه‌ماهه چهارم سال قبل میلادی جزو پنج برند برتر فروشنده گوشی‌های هوشمند در ایالات متحده لقب بگیرد. البته این را در نظر داشته باشید که در آمریکای شمالی و از نظر فروش گوشی، اپل، سامسونگ، گوگل، ال‌جی و موتورولا رده‌های اول تا پنجم را از آن خود کردند.

گوگل هم به عنوان کمپانی مالک اندروید وضعیت راضی‌کننده‌ای در سال ۲۰۱۸ داشت چرا که در آمریکای شمالی از میان پنج برند برتر، جایگاه سوم را به خود اختصاص داد و در غرب اروپا هم پس از اپل، سامسونگ، هوآوی و وان‌پلاس، پنجم شد.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید