احتمال وجود دوربین ۴۸ مگاپیکسلی در گلکسی اس ۱۰ - تکفارس 
احتمال وجود دوربین ۴۸ مگاپیکسلی در گلکسی اس ۱۰ - تکفارس 

احتمال وجود دوربین ۴۸ مگاپیکسلی در گلکسی اس ۱۰

سید محمد معلمی
۸ آبان ۱۳۹۷ - 19:30
احتمال وجود دوربین ۴۸ مگاپیکسلی در گلکسی اس ۱۰ - تکفارس 

سامسونگ با تولید گلکسی اِی ۹ و قرار دادن ۴ لنز به عنوان دوربین اصلی نشان داد که می‌تواند سیستم‌های دارای دوربین با چند لنز را به خوبی تولید کند و حالا به نظر می‌رسد قصد دارد این کار را در گلکسی اس ۱۰ نیز ادامه دهد.

گزارشات جدید دریافت شده از سامسونگ نشان می‌دهند که سامسونگ می‌خواهد از نوعی ماژول دوربین اصلی بهره ببرد تا به سلطه ادامه‌دار و طولانی مدت سونی در این زمینه پایان دهد.

البته کمپانی کره‌ای اعلام کرده که هنوز مشخص نیست نام لنزهای احتمالاً ۴۸ و ۳۲ مگاپیکسلی چه خواهد بود ولی ممکن است بتوانیم آنها را به ترتیب Isocell Bright GM1 و Isocell Bright GD1 بنامیم.

گفته می‌شود که اقدامات لازم برای تولید ماژول دوربین اصلی به صورت تصویر زیر، تا چند هفته آینده استارت بخورد بنابراین احتمال اینکه بتوانیم ماژول‌های تولید شده را در گلکسی اس ۱۰ (پرچمدار آتی سامسونگ که قرار است در فوریه معرفی شود) ببینیم، زیاد است.

این شرکت کره‌ای از پیکسل‌های ۸٫۰ میکرو متری بهره می‌برد تا بتواند ماژول‌های هوشمندتری بسازد زیرا این نوع پیکسل‌ها به شرکت‌ها اجازه می‌دهند بدون اشغال کردن فضای بیشتر، دوربین‌های امروزی‌تری تولید کنند و یا چندین لنز مختلف را در کنار یکدیگر قرار دهند.

تولیدکنندگانی که بتوانند از لنزهای ۳۲ و ۴۸ مگاپیکسلی در محصولاتشان استفاده کنند، قادر خواهند بود تا جزئیات بیشتری را در تصاویر گرفته شده در شرایط با نور کم مشاهده نمایند.

سامسونگ مدعی است که GM1 و GD1 می‌توانند به خاطر حساسیت به نور کم، تصاویر با کیفیت ۱۲ و ۸ مگاپیکسلی بگیرند.

احتمال وجود دوربین ۴۸ مگاپیکسلی در گلکسی اس ۱۰ - تکفارس 

در حالت عادی، هر چه پیکسل بزرگ‌تر باشد، عکس‌های با نور کم بهتری گرفته می‌شود ولی به نظر می‌رسد عکس‌های گرفته شده توسط ماژول تولید شده سامسونگ بتواند علاوه بر تصاویر با نور کم، از رزولوشن بالایی نیز برخوردار باشند؛ یعنی تقریباً همان اتفاقی که در هوآوی پی ۲۰ پرو قرار است رخ دهد.

سنسورهای تولید شده توسط خودِ سامسونگ نیز از شیوه ثابت‌سازی تصاویر مبتنی بر ژیروسکوپ بهره می‌برند تا لرزش دست هنگام عکس‌برداری اصلاً مشخص نشود.

بن هور، مدیرعامل بخش سیستم بازاریابی و هماهنگ‌کننده سامسونگ می‌گوید: بازار امروز به سنسورهای عکس‌برداری کوچک و با کیفیت نیاز دارد زیرا گوشی‌های تولید شده و مدرن باید بتوانند انتظارات افراد از گرفتن تصاویر باکیفیت را رفع نمایند. حالا انتظار ما این است که با تولید پیکسل ۰٫۸μm و سنسورهای ISOCELL Bright GM1 و ISOCELL Bright GD1، نوآوری‌های خود را در این زمینه ادامه دهیم.

به نظر شما، آیا سامسونگ با تولید گوشی و استفاده از لنز ۴۸ مگاپیکسلی می‌تواند رقبای خود از جمله سونی را در این زمینه شکست دهد و به عنوان پیش‌تاز در این عرصه شناخته شود؟ نظر خود را با دیگران در قسمت انتهای خبر به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید