محققان گوگل در پی یافتن راهی برای مبارزه با اعتیاد به گوشی‌های هوشمند هستند - تکفارس 

محققان گوگل در پی یافتن راهی برای مبارزه با اعتیاد به گوشی‌های هوشمند هستند

پوریا اسدی
۱۵ شهریور ۱۳۹۷ - 13:30
محققان گوگل در پی یافتن راهی برای مبارزه با اعتیاد به گوشی‌های هوشمند هستند - تکفارس 

شرکت‌های فناوری مانند اپل و گوگل در حال کار بر روی راه‌هایی هستند که به ما مصرف کنندگان معمولی برای مدیریت بهتر مدت زمان صرف شده در دستگاه‌های دیجیتال کمک کنند. اپل به تازگی ابزار Screen Time را برای آیفون عرضه نموده و گوگل Digital Wellbeing را به عنوان یک ابزار مشابه برای دستگاه‌های اندرویدی و دیگر محصولات گوگل منتشر کرده است.

با این حال، این محصولات عمدتا توسط شرکت‌های فناوری ایجاد شده‌اند که فکر می‌کنند از نیازها و خواسته‌های مصرف کنندگان خود اطلاعات کافی دارند. در حال حاضر تعدادی از محققان از طرف گوگل، مطالعه‌ای را انجام داده‌اند تا ببینند که یک فرد به طور متوسط ​​در مورد گوشی هوشمند و سایر تکنولوژی‌هایی که صاحب آن است،  به طور کلی  چه احساس دارد – چیزی که در نهایت می‌تواند به گوگل برای کمک به افراد در مدیریت زمان صرف شده با استفاده از این تکنولوژی‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

محققان در پستی جزئیات مطالعه را منتشر نمودند. به طور کلی، از طریق ظهور رسانه‌های اجتماعی، ایمیل و اخبار، مردم به شدت نسبت به دستگاه‌های خود احساس مسئولیت می‌کنند – چیزی که منجر به استرس غیر ضروری شده است. با توجه به این پست ، چند دلیل وجود دارد. اول از همه، گوشی‌های هوشمند برای جذب کردن افراد ساخته شده‌اند – و شکستن عادت استفاده از آنها بسیار سخت است. علاوه بر آن، مردم احساس می‌کنند که باید به پیام‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ بدهند – همچنین احساس می‌کنند که باید هر زمان که لازم بود در دسترس باشند.

این مطالعه همچنین اشاره می‌کند که  بسیاری از مردم به دنبال قطع ارتباط هستند و همچنین می‌خواهند زمان فاصله گرفتن از وسیله‌ی خود را انتخاب کنند. هنگامی‌ که مجبور می‌شوند – مانند زمانی که باتری تمام می‌شود یا گوشی خود را در خانه جا می‌گذارند – مردم درباره پیام‌های از دست رفته و اطلاعیه‌ها احساس اضطراب و نگرانی می‌کنند.

محققان تنها مشاهده‌کننده‌ی این رفتار نبوده‌اند  – آنها همچنین چندین راه را ارائه‌ کرده‌اند که بوسیله‌ی آنها شرکت‌های فناوری مانند گوگل می‌توانند به کاربران کمک کنند تا تعادل بیشتری را در زندگی خود داشته باشند. برای شروع، تلفن‌های ما باید با تسهیل قطع ارتباط از دنیای دیجیتال و یا با دادن اطلاعات به کاربران در مورد زمان صرف شده در این دستگاه‌های، به این وضعیت کمک کنند. دوم اینکه گوشی‌های هوشمند می‌توانند وسوسه برای تعامل دوباره را با ویژگی‌هایی مانند برنامه‌های تایمر کاهش دهند. در آخر، کوشی‌های هوشمند می‌توانند با محدود کردن برخی از برنامه‌ها به جای به کارگیری رویکرد همه یا هیچ، قطع اتصال جزئی را ایجاد کنند. همانطور که گفته شد، گوگل و اپل در حال حاضر این کار را با Digital Wellbeing و Screen Time انجام داده‌اند.

با توجه به این پست، کار گوگل برای کمک به کاربران در مدیریت زندگی دیجیتال هنوز تمام نشده است. در حقیقت، این کار بر روی ابزارهای بیشتری برای کمک به والدین برای مدیریت دسترسی کودکان به تکنولوژی اجرا خواهد شد. همانطور که در پست وبلاگ ذکر شده است:

در افراد احساس تعهد به فناوری ایجاد شده است. کاربران به دنبال ابزاری برای  برای شکستن این عادت هستند. آنها می‌خواهند گاهی اوقات گوشی خود را کنار بگذارند و درباره‌ی چیزهایی که ضروری نیست، نگران نباشند. ما مسئولیت داریم که این کار را ساده‌تر کنیم تا مردم بتوانند زمان خود را دوباره در اختیار داشته و به دستگاه‌هایشان وابسته نباشند.

آیا شما هم مدت زمان زیادی را با ابزارهای دیجیتالی خود صرف می‌کنید؟ آیا از راه‌حل های ارائه شده استفاده نموده‌اید؟ لطفا تجربیات خود را با ما درمیان بگذارید.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید