فضا پیما و ربات مخصوص کرهی ماه این کشور برای پرتاب در امسال برنامهریزی شده بودند اما به دلایلی این برنامهها تا ماه ژانویهی سال آینده به تاخیر افتادند.
خبر خوب یا بد اینکه هندوستان در حال حاضر توانایی دسترسی به ماه را ندارد. آژانس فضایی این کشور، سازمان تحقیقات فضایی هندوستان، در اوائل هفتهی اخیر به خبرنگاران اعلام کرد که دومین سفینهی فضاییاش ،Chandrayaan 2، که برای پرتاب در ماه اوکتبر زمانبندی شده بود، به سال بعد موکول شده است. آنها اعلام کردند که این سفینه در بازهی زمانی بین ژانویه تا مارس، به ماه فرستاده خواهد شد.
این سفر برنامهریزی شدهی هندوستان شامل ماهگرد (moon lander) و ربات ماه پیما خواهد بود. یکی از دلایل تاخیر این برنامه، بازنگری در طراحیهای به کار رفته در ماهگرد است. با این وجود برنامهی سفر به ماه هندوستان بر خلاف برنامهی فضایی آپلو که در دههی نود میلادی اجرا شد، شامل هیچ فضانوردی نخواهد بود. این کشور، سفینهی Chandrayaan 1 را برای اولین بار در سال ۲۰۰۸ به ماه فرستاد. همچنین هندوستان برنامه دارد تا در سال ۲۰۲۲ انسانی را به فضا بفرستد.
ماهوارهی جهت یاب سازمان تحقیقات فضایی هندوستان (ISRO) با نام IRNSS-1I بر روی دستگاه پرتاب کنندهی قطبی (PSLV-C41) که از مرکز فضایی ساتیش داوان در شهر سریهاریکوتا ایالت آندرا پرادش هندوستان در آپریل سال ۲۰۱۸ پرتاب شد.
نظرات