گوگل در بیانیهی هفتگی خود خبر از اجرای خط اینترنت میان اقیانوسی داد. این خط جدید که قرار است ایالت ویرجینیا را به فرانسه متصل کند، طولی حدود ۶۵۰۰ کیلومتر (۴۰۰۰ مایل) دارد و قرار است تا سال ۲۰۲۰ آمادهی بهرهبرداری قرارگیرد.
از آنجایی که خطوط میان اقیانوسی اطلس بسیار شلوغ است، هدف این پروژه بهبود بخشیدن به آن و افزایش سرعت و بازدهی سرویس ها است. همچنین گوگل عنوان کرد که سرویسهای گوگل نظیر Google Cloud یکی از بخشهایی هستند که با این خط جدید اینترنت گسترش خواهندیافت.
طبق برآوردهای این کمپانی، بخش ساحلی ایالت ویرجینیا یکی از مناسبترین محلها برای ایجاد خط اینترنت به سمت قاره ی اروپا است، به همین دلیل گوگل قصد دارد یک مرکز اطلاعات (Data Center) در این محل احداث کند. البته این اولین بار نیست که ویرجینیا به عنوان مرکز خطوط اینترنت انتخاب میشود. سال پیش یک خط اینترنت بین اسپانیا، بیلبائو و ویرجینیا افتتاح شد که مدیریت آن بر عهدهی این ایالت قرار گرفت و سرویسهای زیادی مثل مایکروسافت، فیسبوک و شرکت مخابرات Telxius را بهبود بخشید.
خطوط زیرآبی به عنوان اصلیترین حاملهای اینترنت در دنیای دیجیتال شناخته میشوند. اگر بخواهیم دقیقتر بگوییم، ۹۰درصد خطوط اینترنت زیرآبی هستند.
خط اینترنت جدید گوگل که قرار است ویرجینیا و فرانسه را به هم متصل کند، به اسم Dunant شناخته میشود و دومین ماموریت کابل کشی است که گوگل انحصارا آن را برعهده گرفته.
گوگل هدف اصلی این پروژه را “کمک به کسب و کار مردم” عنوان کرد و خبر از پروژههای دیگر کابل کشی در آینده داد.
به نظر شما آیا میتوان امیدوار بود که خطوط شبکهی آسیایی، به ویژه خاورمیانه، در لیست پروژههای قابل بهبود خطوط اینترنتی قرار گیرند؟
نظرات