بسیار پیش میآید که گوشی افراد مختلف از دست آنها بیافتد. گاهی این اتفاق باعث شکستگی و آسیب گوشی، به خصوص صفحهی آن، میشود. این صورت صاحب گوشی یا باید هزینهی بالای تعمیر را بپردازد یا کلا بی خیال گوشی خود شود که در هر صورت متحمل ضرر خواهد شد. اخیرا فلیپ فرنزل (Philip Frenzel)، دانشجوی مهندسی در دانشگاه آلن (Aalen) آلمان، یک راه حل برای برای این معضل پیدا کرده تا در هزینه، فشار عصبی و زمان این گونه افراد صرفهجویی کند. به نقل از دیزاینبوم (DesignBoom: نشریه اینترنتی و مرتبط با طراحی صنعتی)، فرنزل یک گارد شبه کیسهی هوا یا ایربگ برای گوشیها طراحی کرده که به محص افتادن گوشی، سنسورهای آن افتادن را تشخیص میدهند و یک سری پایه از آن گارد خارج میشوند.این پایهها و خاصیت و نوع طراحی آنها باعث جلوگیری از بروز آسیب به گوشی میشوند.
فرنزل به خاطر این اختراع خود برنده جایزهی انجمن مکاترونیک آلمان شد. بر اساس گفته یک سایت آلمانی، انتظار میرود که او به زودی و با کمک هم دانشگاهی خودش، پیتر مایر (Peter Mayer) به زودی و در ماه آینده یک کیک استارتر برای این اختراع راه اندازی کنند.
اگر این اختراع یا مشابه آن، البته با کمی ارتقاء طراحی و ظاهری، تجاری شود، میتواند از ضرر چند صد هزار تومانی (یا حتی چند میلیون تومانی) هزینه تعمیر گوشی آسیب دیده یا خرید گوشی جدید جلوگیری کند. ظاهرا عصر نمایشگرهای ترک خورده، زودتر از انتظار، پایان خواهد یافت چرا که هزینه تولید این گارد شبه کیسههوایی است بسی کمتر از تکنولوژی صفحه نمایش نشکن است و همان کاربرد را دارد!
در ادامه میتوانید ویدیوی در رابطه با این اختراع جدید را ببینید.
نظرات