مدت زمان زیادی تا پایان فصل تابستان باقی نمانده است و این زمانی است که معمولاً بازار گوشی های هوشمند شروع به آرام شدن می کند. اکثر تولید کننده ها، تا الان پرچم داران جدید خود را عرضه کرده اند و در حال تمرکز بر روی بازار خود برای فصل پاییز و هم چنین تعطیلات سال نو میلادی هستند. به همین دلیل به نظر می رسد که الان بهترین زمان برای خریدن گوشی جدید شما باشد چرا که در شرف ورود به بازار پر جنب و جوش بعدی هستیم. همان طور که انتظار دارید در این مقاله به بررسی تمامی گوشی هایی که ارزش خرید داشته باشند خواهیم پرداخت. گوشی ها را به بازه های ۱۰۰ دلاری قیمت تقسیم کرده ایم تا انتخاب ها ساده تر بشود. از ساده ترین و ارزان ترین مدل ها شروع می کنیم و به نوبت به سراغ پرچم داران نیز خواهیم رفت. در برخی بخش ها شاهد تعدد حضور گوشی های مختلف هستیم در حالی که بعضی بخش ها نماینده های کم تری دارند. اما به طور کلی می توان گفت که هر کسی با هر سلیقه ای در این بخش گوشی مورد نظر خود را که با بودجه اش هماهنگ باشد پیدا خواهد کرد. در ادامه این مقاله با تک فارس همراه باشید!
حرکت بازار به سوی گوشی های میان رده با سرعت هر چه بیشتری به پیش می رود و به همین دلیل ما نیز تمرکز بیشتری بر روی این بخش می گذاریم. یعنی بازه گوشی هایی بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ دلار. این بخش با گذشت هر دوره بهتر از قبل می شود و می توانند عملکرد های بسیار خوبی از خود نشان دهند. دیگر روزهایی که گوشی های میان رده از برخی امکانات بدوی نیز بی بهره بودند گذشته است و به همین دلیل گرایش بازار نیز به این سو هر روز بیشتر از قبل می شود. اما با همه ی این ها، بخش بالایی جدول جایی است که دوست داران تکنولوژی و افرادی که قصد دارند بهترین های بازار را در اختیار داشته باشند خرید خود را می کنند و به نظر نمی رسد که با کمبود گزینه نیز مواجه باشند. در حقیقت سال ۲۰۱۷ قوی ترین ترکیب گوشی های هوشمند پرچم دار در تاریخ را در اختیار داشته است و تمامی تولیدکننده های بزرگ گوشی های فوق العاده ای عرضه کرده اند. مشکلات رایج نیز در بین این محصولات وجود ندارند که از جمله آن ها می توانیم به مشکل گرم شدن بیش از حد گوشی ها یا ضعف در طراحی و ساخت آن ها اشاره بکنیم.
قبل از اینکه وارد بخش معرفی گوشی ها شویم باید کمی توضیحات بدهیم. برای راحت تر کردن کار شما، ما در هر بخش سعی کرده ایم که مشخصات کلی یک گوشی را به صورت جداگانه بنویسیم تا شما مجبور نشوید به دنبال آن بگردید. هم چنین خلاصه ای نیز از مشکلات احتمالی آن گوشی نوشته ایم. مشخصات این مشکلات در حدی بزرگ نیستند که باعث پشیمانی شما از خرید گوشی بشوند چرا که در غیر این صورت در لیست ما قرار نمی گرفتند.
به شما توصیه می کنیم که اول بازه بودجه خود را مشخص کنید و سپس در بخش مربوطه به دنبال محصول مناسب خود بگردید.
گوشی های زیر ۱۰۰ دلار
ما همیشه با معرفی محصولات بسیار رده پایین مشکل داشته ایم و آن را کار بسیار سختی ارزیابی می کنیم. علی رغم تلاش بی وقفه شرکت هایی مثل شیائومی و میزو که همواره در تلاش برای بالا بردن کیفیت این گوشی ها هستند، گوشی هایی با قیمت کمتر از ۱۰۰ دلار که بتوانند یک روز را به سلامت زیر دست شما بگذارنند بسیار نادر و کم یاب هستند. در سال های گذشته گوشی های سری ویندوز فون شرکت مایکروسافت عملکرد بسیار خوبی را به دلیل کارایی خاصی که داشتند ارائه می کردند. اما از زمانی که مایکروسافت تصمیم گرفت که این گوشی ها را دیگر در بازار عرضه نکند، یک دوره انتقالی بسیار بد برای این محصولات به وجود آمد که تقریباً هیچ گوشی خوبی برای عرضه نداشتند. مشخصاً بعضی ها قصد اشاره به سیستم عامل تایزن را دارند اما باید گفت که این سیستم عامل در حال حاضر محدودیت های بسیار زیادی دارد که بسیاری از افراد ترجیح می دهند به سراغ آن نروند.
در هر صورت، آن زمان دیگر گذشته است چرا که چیپست ها و صفحه نمایش های خوب به حدی ارزان شده اند که بتوان در این بودجه قرارشان داد. گزینه ها اگرچه هنوز هم محدود هستند و تحت شرایط خاصی مناسب محسوب می شوند اما اگر نمی توانید بودجه خود را افزایش دهید این گوشی ها می توانند کار شما را راه بیاندازند. گوشی شیائومی ردمی ۴ ای یکی از این محصولات است. این گوشی از بدنه ای پلاستیکی در همه جای خود استفاده می کند که البته کمی فلز نیز در کناره های آن به کار برده شده است. صفحه نمایش ۵ اینچی این گوشی از پنل ال سی دی استفاده می کند و چندان برای استفاده در بیرون از منزل توصیه نمی شود اما رزولوشن اچ دی آن باعث می شود که ضعف های دیگر اش پوشیده شوند. صفحه نمایش این گوشی هم چنین از محافظ گوریلا گلس استفاده می کند که برای این قیمت مزیت بسیار خوبی محسوب می شود. مشخصات گوشی شیائومی را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
چیزی که نمی توانید در این بازه قیمت انتظار آن را داشته باشید این است که یکی از این گوشی ها پردازنده داخلی قوی ای داشته باشد اما گوشی می یو آی ۸ با پردازنده خوبی عرضه شده است که می تواند بسیاری از بازی های بازار را عرضه بکند و عملکردی روان و نرمی از خود نشان می دهد. یک دوربین خوب نیز از دیگر بخش های مناسب این گوشی است و یک حسگر مادون قرمز نیز مزیت دیگر این گوشی است. البته همیشه یک مسئله دیگری نیز درباره شرکت هایی مثل شیائومی و لنوو و البته به طور کلی دیگر شرکت های چینی نیز وجود دارد و ان مسئله پشتیبانی و در دسترس بودن گوشی هاست.
لنوو وایب سی ۲ با صفحه نمایشی با رزولوشن ۷۲۰ پی عرضه می شود و پردازنده آن نیز ۴ هسته کورتکس ای ۵۳ دارد که البته در فرکانس پایینی کار می کنند. کیفیت دوربین این گوشی نسبتاً مناسب است اما ظرفیت پایین باتری و تنها ۸ گیگابایت حافظه داخلی از ضعف های آن هستند. داشتن باتری ضعیف می تواند به مشکل بزرگی تبدیل شود اگر قصد دارید که تعداد زیادی نرم افزار اجرا کنید و یا از گوشی برای مدت زیادی استفاده کنید. البته حداقل این گوشی از کارت حافظه جانبی پشتیبانی می کند تا دست شما کاملاً نیز در پوست گردو قرار نگیرد.
از دیگر گوشی هایی که شایسته نام بردند در این بخش هستند می توانیم به گوشی کی ۴ شرکت ال جی و یا آلکاتل وان تاچ پاپ اشاره کنیم که از خطوط نسل ۴ نیز پشتیبانی می کند. البته در نظر داشته باشید که هر دو این گوشی با سیستم عامل اندروید ۵ عرضه می شوند و بعید است که به نسخه بعدی نیز به روز رسانی شوند. گوشی شرکت ال جی هم چنان صفحه نمایشی ۴٫۵ اینچی با رزولوشن ۴۸۰ * ۵۸۴ دارد.
مشخصات گوشی لنوو را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
همان طور که می بینید در این بخش انتخاب های زیادی وجود ندارد اما البته باید این نکته را نیز اشاره کرد که اوضاع در حال حاضر بسیار بهتر از ۳ ماه پیش است. البته اگر می توانید بودجه خود را کمی افزایش دهید پیشنهاد می کنیم که نگاهی نیز به بخش بعدی این مقاله بندازید که گوشی هایی با قیمت ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار معرفی می شوند.
گوشی هایی در بازه قیمت ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار
در این بازه کمی اوضاع بهتر می شود اما خب هنوز هم با گوشی های سطح بالا فاصله داریم. اگرچه پیشنهاد هایی در این بخش هستند که باعث می شود از اینکه اگر زمانی برای گوشی ای بیش از ۲۰۰ دلار پرداخت کردید پشیمان شوید. مسلماً این گوشی برای کسانی که دوست دارند بازی های سنگین را اجرا کنند یا عکاسی بکنند مناسب نیست اما نیازهای عادی و روزمره تقریباً همگان را برطرف خواهند کرد. شما باید اول نیازهای خود را ارزیابیی کنید تا سپس بتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید. از آن جایی که در این بخش گوشی های زیادی وجود دارند بگذارید کار خود را از ارزان ترین به سوی گران ترین شروع کنیم.
اگر کمی بودجه خود را از ۱۰۰ دلار بیشتر بکنید می توانید گوشی لنوو کی ۶ را تهیه کنید. این گوشی با صفحه نمایش فول اچ دی خود و هم چنین پردازنده چهار هسته ای که دارد کاملا می تواند نیاز های هر کسی را براورده کند. میزان حافظه رم این گوشی نیز دو برابر مدل های قبلی است و حافظه داخلی آن نیز از ۸ گیگابایت به ۱۶ گیگابایت رسیده است. تمامی این ها باعث می شوند تا تجربه کار بسیار نرم و روان تری با این گوشی داشته باشید. این گوشی حتی حسگر اثر انگشت نیز دارد که می تواند قابلیت بسیار ویژه ای محسوب شود.
علاوه بر همه این ها در بخش دوربین نیز شاهد جهش پیشرفته ای خواهیم بود چرا که این گوشی از دوربین ۱۳ مگاپیکسلی بهره می برد و دوربین مخصوص عکس برداری سلفی آن نیز کیفیتی ۸ مگاپیکسلی دارد و باتری آن نیز ۳ هزار میلی آمپر بر ساعت ظرفیت دارد. البته کیفیت تصاویر آن قدر هم که فکرش را می کنید بالا نیست اما به هر حال با توجه به قیمت گوشی می توانید انتظار بالایی از آن داشته باشید.
در زیر می توانید مشخصات گوشی لنوو را ببینید:
Specs
| Cons |
در بخش قبل گوشی ردمی ۴ ای را معرفی کردیم و حالا قصد داریم گوشی ای که به عنوان جانشین آن در این بودجه مناسب است را معرفی کنیم یعنی ردمی ۴٫ این گوشی که با پردازنده اسنپ دراگون ۴۳۵، یک باتری ۴۱۰۰ میلی آمپر بر ساعتی عملکرد بسیار مناسبی دارد. البته نقطه ضعف بزرگ این گوشی را می توان کیفیت پایین صفحه نمایش آن دانست که کیفیتی ۷۲۰ پی دارد. می توانید نگاهی نیز به گوشی های رد ۴ می پرایم بیاندازید که در همین رده قرار می گیرد و البته پردازنده اسنپ دراگون ۶۲۵ را دارد.مشخصات گوشی لنوو را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
اگر در بازه قیمتی ای یک گوشی از شرکت شیائومی دیدید مطمئن باشید که شرکت میزو نیز گوشی ای در آن بازه قیمت خواهد داشت! در این بازه قیمت شاهد حضور گوشی میزو می ۵ هستیم که قیمتی ۱۳۵ دلاری دارد. این گوشی عملکردی تقریبا مشابه با گوشی هایی که در بالاتر معرفی کردیم دارد. یکی از تفاوت های آن البته استفاده از پردازنده مدیاتک به جای پردازنده های شرکت کوالکام است. پنل صفحه نمایش آن نیز با ۵٫۲ اینچ بودن اش بزرگ تر از سایرین است. ظرفیت حافظه داخلی آن ۳۰۶۰ میلی آمپر بر ساعت است که البته تفاوت زیادی با سایرین ندارد. این گوشی در بخش جلویی خود یک دوربین فیزیکی خانه نیز دارد که البته همانطور که احتمالاً حدس بزنید در داخل آن یک حسگر اثر انگشت تعبیه شده است. مشخصات گوشی شیائومی را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
یکی دیگر از گوشی هایی که در این بازه قیمت عملکرد مناسبی از خود ارائه می دهد هوآوی وای ۶ آی آی کامپکت نام دارد. متاسفانه نام این گوشی به هیچ وجه خوب نیست اما به نظر ما گزینه مناسب تری به نسبت گوشی هوآوی پی ۸ لایت است که کم کم به پایان عمر خود می رسد. این گوشی علاوه بر داشتن یک پردازنده ۴ هسته ای قوی تر به نسبت پی ۸ لایت هم چنین از یک صفحه نمایش ۵٫۵ اینچی نیز بهره می برد که مزیت بزرگی محسوب می شود. بزرگ ترین نقطه ضعف آن نیز البته مربوط به همین بخش یعنی صفحه نمایش و پنل آن است که رزولوشنی ۷۲۰ پی دارد. نسخه اندروید این گوشی نیز نسخه ۶ اندروید است که نکته مهمی محسوب می شود. مشخصات گوشی مشخصات گوشی هوآوی را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
اگر به دنبال پشتیبانی مناسب و مطمئن تر از گوشی خود هستید، باید نگاهی به سونی اکسپریا اکس ای بیاندازید. ترکیب دوربین جلویی مخصوص عکس برداری سلفی این گوشی با دوربین پشتی این گوشی بسیار خوب است و علی الخصوص دوربین مخصوص عکس برداری سلفی آن بسیار برای دوست داران این گونه عکس ها مناسب است. این گوشی هم چنین به روز رسانی اندروید نوقا را نیز دریافت خواهد کرد. از سوی دیگر اما باید با یک صفحه نمایش که کیفیت آن از ۷۲۰ بالاتر نمی رود و هم چنین باتری بسیار کم ظرفیت ۲۳۰۰ میلی آمپر بر ساعتی این گوشی کنار بیایید. مشخصات گوشی سونی را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
کمی که قیمت را بالاتر ببریم شرکت موتورلا پیشنهادهای جالبی برای ما دارد. گوشی موتو جی ۵ که از صفحه نمایشی با کیفیت ۱۰۸۰ بهره می برد و پردازنده داخلی آن نیز از سری ۴۳۰ شرکت کوالکام است و نسخه ۷ سیستم عامل اندروید نیز که دستکاری زیادی در آن نشده است در این گوشی وجود دارد. بزرگ ترین مشکلات آن شاید ظرفیت باتری کم آن باشد و رابط کاربری ای که شاید در ابتدا کمی خام به نظر برسد اما موتورلا قول داده است تا به زودی با عرضه به روز رسانی هایی آن ها را بهبود ببخشد. مشخصات گوشی موتورلا را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
گوشی موتورلا موتو جی ۴ پلاس شما را در مخصمه جالبی قرار می دهد. این گوشی قیمتی تقریباً برابر با موتو جی ۵ دارد اما خب پردازنده آن قدیمی تر از آن گوشی است در عوض اما شما با صفحه نمایشی ۵٫۵ اینچی و دوربین پشتی ۱۶ مگاپیکسلی بهره مند خواهید شد که از قابلیت فوکوس خودکار لیزری نیز بهره می برد. به همه اینها میزان ظرفیت بیشتر باتری گوشی را نیز باید اضافه کرد. البته این گوشی ها هر کدام برای نوعی خاص از افراد مناسب هستند و باز هم سلیقه شما و نیازهایتان در اینجا تعیین کننده هستند. بی شک این بازه قیمتی بدون ذکر کردن یکی دو مورد از گوشی هایی که از پردازنده ۱۴ نانومتری اسنپ دراگون ۶۳۵ بهره می برند ناقص خواهند ماند. این پردازنده آغازگر نسلی از پردازنده هاست که طول عمر باتری بسیار بالاتری را به کاربران قول می دهند. مشخصات گوشی موتورلا را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
گوشی شیائومی ردمی نوت ۵ یکی از محبوب ترین های این رده است و البته با داشتن ۱۱۹ ساعت دوام باتری در تست های استاندارد ارزش این پردازنده را نیز به خوبی نشان می دهد. این گوشی در مجموع پکیج خوبی را نیز شامل می شود که از جمله آن می توان به دوربین بسیار خوب و صفحه نمایش ۵٫۵ اینچی با رزولوشن فول اچ دی اشاره کرد. نسخه سیستم عامل آن نیز اندروید ۶ مارشمالو است اما شیائومی قول داده است تا به زودی آن را به نسخه هفتم سیستم عامل اندروید به روز رسانی بکند. مشخصات گوشی شیائومی را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
یکی از بهترین جایگزین ها برای کسانی که حوصله کار کردن با رابطه کاربری اختصاصی شیائومی را ندارند، گوشی گلکسی جی ۷ سامسونگ البته مدل سال ۲۰۱۶ است. رزولوشن این گوشی البته دوباره به ۷۲۰ برمیگردد اما پنل آن از نوع سوپرامولد اختصاصی سامسونگ است که کیفیت بالایی دارد. نکته ای که مهم است این است که به دنبال نسخه ای از این گوشی بگردید که از پردازنده اگزینوس ۷۸۷۰ بهره می برد که پردازنده ای با تکنولوژی ۱۴ نانومتری است. نسخه دیگر از پردازنده اسنپ دراگون ۶۱۷ استفاده می کند که یک نسل قدیمی تر محسوب می شود و به اندازه این نسخه در مصرف باتری بهینه نیست. مشخصات گوشی سامسونگ را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
در نهایت نیز به گوشی هوآوی پی ۹ لایت میرسیم که با قیمت ۲۰۰ دلاری در بازار عرضه می شود. البته این گوشی را با پی ۸ لایت(۲۰۱۷) نباید اشتباه بگیرید. این گویش ظرفیت حافظه کمتری به نسبت دو گوشی بالا دارد اما در کل محصول بسیار کاملی محسوب می شود.
مشخصات گوشی هوآوی را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons |
گوشی های بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ دلار
هر چقدر که در این فهرست به جلو می رویم دیگر گشتن به دنبال گوشی هایی که بیشترین نیاز کاربران را پوشش بدهند کار راحت تری است و به جای آن به جای گوشی هایی می گردیم که علاوه بر بدیهیات ویژگی های خاصی نیز داشته باشند. این گوشی ها در یک یا دو بخش نیز قدرت فوق العاده بالاتری نسبت به گوشی های همرده خود دارند.
با گوشی گلکسی ای ۳ ۲۰۱۷ شروع می کنیم که انتخاب فوق العاده ای به عنوان یک گوشی همه فن حریف است. با صفحه نمایش ۴٫۷ اینچی این گوشی یکی از کوچک ترین های بازار محسوب می شود اما در کل ظاهر زیبایی دارد. ارزان ترین نسخه گوشی های سری گلکسی ای امسال از پنلی با رزولوشن ۷۲۰ پی استفاده می کند اما به دلیل داشتن پنل امولد می توان انتظار کنتراست بالا و کیفیت بیشتر رنگ ها را دارد. پردازنده فوق العاده کم مصرف اگزینوس ۷۸۷۰ نیز به تجربه فوق العاده این گوشی می افزاید و علاوه بر سرعت بالای کار با گوشی می توان انتظار شارژ دهی بسیار بالایی را نیز از آن داشت. این گوشی با داشتن باتری ای با ظرفیت ۲۳۵۰ میلی آمپر بر ساعت توانست در تست های استاندارد تا ۹۳ ساعت دوام باتری بیاورد. این گوشی هم چنین از گواهی نامه آیپی ۵۸ نیز پشتیبانی می کند که به معنی مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و خاک به مدت محدودی است و البته در این بازه قیمت امکان بسیار خوبی محسوب می شود. مشخصات گوشی سامسونگ را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
گوشی نوکیا ۶ علاوه بر داشتن برند نوکیا به دلیل ارائه به روز رسانی های متعدد برای سیستم عامل اش فروش بالایی را تجربه می کند. این گوشی به عنوان بهترین گوشی سری جدید محصولات اچ ام دی گلوبال شناخته می شود و بدنه خارجی فلزی آن قطعا بهتر از رده قیمتی که در آن قرار گرفته است نشان می دهد. البته این گوشی نیز از مشکلات مخصوص خود بی بهره نیست و مهم ترین آن نیز قدرت پردازشی آن است. پردازنده اسنپ دراگون ۴۳۰ زیاد درخور این گوشی به نظر نمی رسد و به همین دلیل ممکن است باعث شک و تردید مشتریان در خرید آن شود. مشخصات گوشی نوکیا را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
گلکسی جی ۵ ۲۰۱۷ که قیمتی ۲۵۰ دلاری را بر روی خود می بیند، در شرایط عجیبی قرار دارد چرا که گوشی نسل بالاتر آن یعنی گلکسی جی ۷ ۲۰۱۷ که قیمت کمی بالاتری دارد کاملاً ارزش پرداخت آن قیمت بالاتر را دارد. البته بدنه فلزی، حسگر اثر انگشت و صفحه نمایش این گوشی ارزش خرید آن را بالا می برند. مشخصات گوشی سامسونگ را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
گوشی هوآوی نووا یکی دیگر از گوشی های ارزشمند بازار برای خریدن است. با داشتن پردازنده اسنپ دراگون ۶۲۵، این گوشی عملکرد باتری فوق العاده ای نیز دارد و از دیگر قابلیت های ویژه آن می توان به قابلیت ضبط ویدئو های ۴ کی اشاره کرد. مشخصات گوشی هوآوی را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
گوشی بعدی موتورلا موتو زد پلی است که با صفحه نمایشی ۵٫۵ اینچی فول اچدی سوپر آمولد و استفاده از سیستم عامل اندروید ۷٫۱٫۱ انتخاب بسیار مناسب و جذابی محسوب می شود. عملاً با این مشخصات می شود این گوشی را یک پرچم دار به حساب آورد. مشخصات گوشی موتورلا را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
گوشی هم رده زد پلی از شرکت هوآوی را می توان لنوو پی ۲ دانست که در زمینه باتری یک گوشی فوق العاده و قهرمان مبارزه است. این گوشی تقریبا در هر زمینه ای با گوشی زد پلی برابری می کرد. البته برخی بخش ها مثل دوربین کمی ضعیف تر هستند اما برای اکثر افراد وقتی ظرفیت ۵۱۰۰ میلی آمپر بر ساعتی این گوشی را می بینند دیگر این موضوع بی اهمیت می شود. این گوشی در استاندارد های مختلف طول عمر باتری موفق به ثبت رکورد ۱۴۹ ساعت نگه داشتن باتری شد که رکورد کم نظیری است. مشخصات گوشی لنوو را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
یکی دیگر از انتخاب های فوق العاده در این بخش را می توان گوشی هوآوی هانر ۸ دانست که از دوربین دوگانه فوق العاده ای بهره می برد. البته کاستی هایی نیز در این دوربین مشاهده می شود که ضبط فیلم های ۴ کی یکی از آن هاست اما به هر حال گوشی فوق العاده ای محسوب می شود. با پولی که برای این گوشی پرداخت می کنید، پردازشگر داخلی قوی و یکی از بهترین دوربین های بازار در این بازه قیمت را خواهید گرفت. مشخصات گوشی هوآوی را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
گوشی هایی بین قیمت ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار
در این بازه قیمتی دیگر خوب بودن گوشی کافی نیست؛ این گوشی ها باید عملکرد خیلی خوبی از خود نشان بدهند و در برخی زمینه ها نیز عالی باشند. حتی برخی از پرچم داران سابق نیز در این بازه حضور دارند. اگرچه ممکن است کمی از سال عرضه آن ها گذشته باشد اما هنوز هم آن ها یادآور دوران شکوهمند حضور خود در بازار هستند.
زیر ۵ اینچ
یک آیفون ۴۰۰ دلاری؟ بله! نباید تعجب کنید که اخیراً فروش گوشی آیفون ۶ بالاتر نیز رفته است چرا که قیمت این گوشی اخیراً با کاهش زیادی رو به رو بوده است و عملاً به ارزان ترین آیفونی که در بازار وجود دارد تبدیل شده است. این گوشی هم اکنون به اندازه ۲ نسل قدیمی شده است اما اپل با ارائه به روز رسانی های متعدد برای این گوشی آن را از رفتن به داخل سطل زباله تاریخ نجات داد. البته که آیفون اس ای نیز در این رده قیمت وجود دارد اما صفحه نمایش ۴ اینچی آن گوشی چیزی نیست که هر کسی را راضی نگه دارد و البته توانایی های سیستم عامل آی او اس نیز در آن محدود و خفه می شوند. مشخصات گوشی اپل را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
گوشی های سری اکسپریا اکس سال ۲۰۱۶ ممکن است با قطعات داخلی خیلی خوبی عرضه نشده باشند اما هنوز هم گوشی های خوبی محسوب می شوند. گوشی اکسپریا اکس کامپکت یکی از این گزینه هاست و بی شک قابل ترین بین کل سری. این گوشی بی شک انتخاب مناسبی برای کسانی که به دنبال یک گوشی اندرویدی زیر ۵ اینچ می گردند است. پردازنده داخلی ان از سری ۶۵۰ اسنپدراگون شرکت کوالکام است و دوربین پشتی آن نیز ۲۳ مگاپیکسل دقت دارد. صفحه نمایش ۴٫۶ اینچی آن نیز کیفیت نسبتاً خوبی را ارائه می کند. رزولوشن پایین صفحه نمایش و نبود قابلیت فیلم برداری ۴ کی از مهم ترین ضعف های آن محسوب می شوند. مشخصات گوشی سونی را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
گوشی های بین ۵ تا ۵٫۵ اینچ
حال که درباره گوشی های پارسال سری اکس سونی صحبت می کنیم درست نیست که از گوشی اکسپریا اکس حرف نزنیم. این گوشی نیز قابلیت فیلم برداری ۴ کی ندارد اما دوربین مخصوص عکس برداری سلفی آن فوق العاده است و صفحه نمایش آن نیز رزولوشن ۱۹۲۰*۱۰۸۰ ارائه می کند. خوشبختانه اختلاف قیمت این گوشی با برادر کوچک تر خود زیاد نیست. مشخصات گوشی سونی را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
باز به سامسونگ و گوشی سامسونگ گلکسی ای ۵ ۲۰۱۷ می رسیم و صفحه نمایش ۵٫۲ اینچی آن. بدنه فلزی و پنل صفحه نمایش سوپر امولد آن نیز از دیگر مزیت های آن هستند. رزولوشن صفحه ۱۹۲۰*۱۰۸۰ ، داشتن گواهینامه آی پی ۶۸ و پیشرفت های جزئی در بخش پردازشگر و برخی دیگر از بخش ها ارزش آن را بالاتر می برد. مشخصات گوشی سامسونگ را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
در مورد قرار دادن گوشی زد تی ای آکسون ۷ در این فهرست شک داشتیم اما در نهایت تصمیم گرفتیم که آن را قرار بدهیم. مشخص است که می شود سریع به سراغ پردازنده فوق العاده قوی آن یعنی اسنپ دراگون ۸۲۰ برویم اما داشتن رزولوشن صفحه نمایش ۲۵۶۰*۱۴۴۰، پنل صفحه نمایش امولد، قابلیت ثابت سازی اپتیکال تصویر، قابلیت شارژ سریع ۳٫۰ و هم چنین داشتن ۴ گیگابایت حافظه رم این گوشی را به رقیب سختی برای هر گوشی ای تبدیل می کنند. تمامی این امکانات را می توانید با تقریباً ۳۳۰ دلار خریداری کنید. مشخصات گوشی زد تی ای را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
فبلت های بزرگ تر از ۵٫۷ اینچ
می دانیم که محتوای چند رسانه ای در سال ۲۰۱۷ حرف اول را می زند و اگر می خواهید که بودجه خود را خرج گوشی ای بکنید که در این حوزه حرفی برای گفتن داشته باشد شیائومی پاسخ خوبی برای شما دارد. پرچم دار سال گذشته این شرکت یعنی می ۵ اکنون کاملاً در این بازه قیمتی قرار می گیرد و البته نسخه مدرن شده آن یعنی می ۵ اس نیز همین طور. این گوشی از پردازنده اسنپ دراگون ۸۲۱ شرکت کوالکام بهره می برد. اما از همه این مسائل بگذریم، گوشی ای که چشم ما را به خود خیره کرده است می ۵ پلاس است. مشخصات گوشی شیائومی را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
نکته جالب این است که این گوشی علی رغم داشتن قیمتی تقریباً برابر با برادر کوچک تر خود دارد اما صفحه نمایشی ۵٫۷ اینچی را ارائه می کند. نه تنها بلکه دوربین ۱۳ مگاپیکسلی آن نیز از دیگر بخش های فوق جذاب آن هستند. بی شک این گوشی ارزش خرید بالایی دارد. البته گزینه های “ّبزرگ تری” نیز وجود دارند. گوشی می مکس و صفحه نمایش ۶٫۴۴ اینچی آن. این گوشی ها از نسبت تصویر استاندارد ۱۶:۹ نیز استفاده می کنند که آن ها می توان به راحتی در هر جهتی نگه داشت.
حال که بحث انتخاب بین دو نسخه مختلف از گوشی ها شد باز هم یک انتخاب سخت دیگر داریم. گوشی می مکس اصلی بر پایه پردازنده اسنپ دراگون ۶۵۰ یا ۶۵۲ بنا شده است که هر دو در بین گوشی های میان رده عملکرد بسیار خوبی دارند. نسخه سال ۲۰۱۷ اما انگار با عقب گرد مواجه شده است چرا که پردازنده آن یعنی اسنپ دراگون ۶۲۵ از پردازنده های از رده خارج شده است.از سوی دیگر اما این پردازنده از تکنولوژی ساخت ۱۴ نانومتری استفاده می کند که باعث می شود بازدهی آن بالاتر برود. نه تنها این مسئله مهم است بلکه به دلیل کم شدن ظرفیت باتری از ۵۸۵۰ به ۵۳۰۰ اهمیت آن دو چندان می شود. این گوشی در حال حاضر در تست استاندارد میزان شارژدهی رکورد ۱۰۸ ساعت را ثبت کرده است که در نوع خود بسیار خوب است. مشخصات گوشی شیائومی را در زیر می توانید ببینید:
Specs
| Cons
|
در این بخش می توانیم به گوشی اکسپریا اکس ای ۱ به عنوان یک گزینه شایسته تقدیر اشاره کنیم. نظر شما درباره این مقاله چیست؟! نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید!
نظرات