ساعت هوشمند واچ S4 نتیجه آخرین تلاش شیائومی برای ساخت یک ساعت ماژولار محسوب می‌شود. این محصول در اکتبر سال گذشته در چین معرفی شد و حالا قرار است به همراه گوشی‌های سری شیائومی ۱۵، تبلت‌های سری پد ۷ و تعدادی دستگاه دیگر راهی بازارهای جهانی شود.

براساس اعلام رسمی شیائومی، ساعت جدید این شرکت جایگزین واچ S3 شده است و از یک نمایشگر آمولد ۱.۴۳ اینچی با وضوح  ۴۶۶ در ۴۶۶ پیکسل، نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی و حداکثر روشنایی ۱,۵۰۰ نیت بهره می‌برد. این محصول همچنین ضربان قلب و سطح اکسیژن خون را در مقایسه با یک دستگاه حرفه‌ای با دقت ۹۸.۲ درصد اندازه‌گیری می‌کند.

ساعت هوشمند شیائومی واچ S4

ساعت هوشمند واچ S4 شیائومی دارای رابط کاربری HyperOS 2.0 است و درصورت فعال بودن قابلیت نمایشگر همیشه روشن، باتری آن می‌تواند تا ۵ روز شارژدهی داشته باشد. البته هنگامی این قابلیت خاموش باشد، عمر باتری ساعت به حداکثر ۱۵ روز افزایش خواهد یافت. قیمت این دستگاه در اروپا از ۱۵۹.۹۹ یورو (۱۶۶ دلار) آغاز می‌شود که در مقایسه با نسل قبل، ۱۰ یورو گران‌تر است.