براساس گزارشی تازه، شیائومی قصد دارد به‌زودی آپدیتی برای گوشی‌های خود منتشر کند که مشکل خط سبز نمایشگر و تاخیر ضبط ویدیو را در آن‌ها برطرف می‌کند. درصورتی که شما نیز با این دو مشکل مواجه شده‌اید، توصیه می‌شود آپدیت نرم‌افزاری بعدی را از دست ندهید و در اولین فرصت آن را دانلود کنید.

برخی از کاربران پس از نصب آپدیت HyperOS 2.0.1.0، متوجه وجود یک خط سبز رنگ عجیب روی نمایشگر گوشی خود شده‌اند. به گفته دارندگان گوشی Redmi Note 12S، خط سبزی در هنگام بازی کردن، وبگردی یا تماشای ویدیو روی نمایشگر دستگاه آن‌ها ظاهر می‌شود. این‌طور که پیداست، مشکل خط سبز نمایشگر پس از انتشار HyperOS 2.0.1.0 به‌وجود آمده است و با راه‌اندازی مجدد گوشی، برطرف نمی‌شود.

از سوی دیگر، برخی از کاربران می‌گویند که پس از نصب نسخه‌های ۱.۰.۶.۰ و ۱.۰.۷.۰ رابط کاربری HyperOS، با مشکل تاخیر در ضبط ویدیو مواجه شده‌اند. به گفته آن‌ها، زمان زیادی طول می‌کشد تا گوشی شروع به ضبط ویدیو کند. این مشکل می‌تواند در مواقعی که نیاز است فیلمبرداری سریعا آغاز شود، کاربران را آزار دهد.

دو مشکل گوشی‌های شیائومی

لیست گوشی‌هایی که دو مشکل مذکور در آن‌ها رویت شده، به‌صورت زیر است:

  • ردمی نوت 12S: مشکل خط سبز نمایشگر
  • ردمی نوت ۱۴ 5G: مشکل تاخیر در ضبط ویدیو
  • پوکو M7 پرو 5G: مشکل تاخیر در ضبط ویدیو

شیائومی اعلام کرده است که این مشکلات را در آپدیت‌های بعدی HyperOS برطرف خواهد کرد. این شرکت در ادامه توصیه کرده است که کاربران در اسرع وقت گوشی خود را آپدیت کنند. با این حال، افرادی که همچنان با مشکل خط سبز نمایشگر و تاخیر در ضبط ویدیو مواجه هستند، می‌توانند دستگاه خود را دوباره راه‌اندازی کنند.

این کار ممکن است به‌طور موقت به رفع دو مشکل اشاره شده کمک کند. دارندگان گوشی‌های ردمی و پوکو می‌توانند با مراجعه به مسیر Settings > About Phone > System Updates و دنبال کردن دستورالعمل‌های روی صفحه، رابط کاربری دستگاه خود را آپدیت کنند.