سامسونگ تاکنون چندین سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی ساخته که برای دوربین‌های تله‌فوتو گوشی‌های هوشمند مناسب هستند. با این حال، این شرکت از این سنسورها در دوربین‌های زوم گوشی‌های خود استفاده نکرده است. پیش از این، شیائومی و حالا ویوو یکی از این سنسورها را در گوشی Ultra جدید خود به کار گرفته‌اند.

سنسور 200 مگاپیکسلی سامسونگ در یک گوشی چینی دیگر - تکفارس

Vivo مشخصات دوربین‌های پرچم‌دار جدید خود، ویوو X200 Ultra، را اعلام کرده است. این گوشی سه دوربین در پنل پشتی دارد:

  • دوربین اصلی واید: ۵۰ مگاپیکسلی سونی LYT-818 (سایز سنسور ۱/۱.۲۸ اینچ)
  • دوربین فوق‌عریض: ۵۰ مگاپیکسلی سونی LYT-818 (سایز سنسور ۱/۱.۲۸ اینچ)
  • دوربین تله‌فوتو: ۲۰۰ مگاپیکسلی سامسونگ ISOCELL HP9 (سایز سنسور ۱/۱.۴ اینچ)

هر سه دوربین از سنسورهای بزرگی بهره می‌برند و همان‌طور که در تصویر دیده می‌شود، ماژول دوربین پشتی ابعاد بسیار بزرگی دارد. قاعدتا، این ترکیب باید کیفیت عکس و فیلم بهتری نسبت به پرچم‌داران Samsung ارائه دهد.

سنسور 200 مگاپیکسلی سامسونگ در یک گوشی چینی دیگر - تکفارس

در حال حاضر، محدوده بزرگ‌نمایی اپتیکال دوربین تله‌فوتو مشخص نیست. همچنین اطلاعاتی درباره رزولوشن و مشخصات دوربین سلفی منتشر نشده است. این اولین بار نیست که ویوو از یک دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی ساخت سامسونگ استفاده می‌کند. سال گذشته، ویوو از سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی ISOCELL در دوربین تله‌فوتو مدل X100 Ultra نیز بهره برده بود. ویوو X200 Ultra اوایل ماه آینده معرفی می‌شود اما فقط در بازار چین عرضه خواهد شد. بنابراین، این گوشی تهدیدی برای گلکسی S25 Ultra محسوب نمی‌شود.