دانلود دومین بیلد اولیه تاریخ اندروید گوگل - تکفارس

دومین بیلد اولیه تاریخ اندروید برای دانلود در دسترس قرار گرفت

مهدی ملکی
۹ خرداد ۱۴۰۱ - 17:57
بیلد اولیه اندروید گوگل

دومین بیلد اولیه تاریخ سیستم عامل موبایل محبوب گوگل یعنی اندروید به رایگان برای دانلود در دسترس قرار گرفته است. جالب است بدانید این بیلد مربوط به گوشی HTC دریم یا T-Mobile G1 که به عنوان جد گوشی‌های هوشمند اندروید شناخته می‌شوند، نیست.

در حقیقت این بیلد مربوط به گوشی HTC Excalibur است که گوگل سفارش طراحی آن را پیش از شروع بازاریابی سیستم عامل موبایل خود به شرکت HTC داد. هر چند قدمت این بیلد به بیش از پانزده سال پیش باز می‌گردد اما تجربه کاربری آن شبیه چیزی است که همه کاربران اندروید با آن آشنا هستند: سطرهایی از اپلیکیشن‌ها در صفحه خانه و سایر مواردی که نیازی به ذکر کردن ندارند.

البته که بسیاری از عملکردها و عناصر موجود در دومین بیلد اولیه اندروید با نسخه کنونی این سیستم عامل متفاوت هستند. این بیلد اولین بار در آگوست سال ۲۰۰۷ میلادی کامپایل شده است. شما می‌توانید این بیلد را از طریق این لینک دانلود کنید؛ اگرچه نمی‌توانیم توضیحی پیدا کنیم که چه کاری می‌توانید با آن انجام دهید و چه سودی برای علاقه‌مندان حوزه تکنولوژی دارد!

ما در حالی درباره بیلد پانزده سال پیش اندروید سخن می‌گوییم که گوگل اکنون سخت مشغول عرضه نسخه‌های بتای اندروید ۱۳ است. با این حساب، اندروید ۱۲ آخرین نسخه پایدار سیستم عامل موبایل گوگل تلقی می‌شود که مدتی پیش برای اکثر گوشی‌های هوشمند مدرن عرضه شد.

شاید بتوان مهم‌ترین و البته آشکارترین تغییر این نسخه از اندروید را الگوی طراحی متریال یو (Material You) نامید که به اعتقاد گوگل، بزرگ‌ترین تغییر در قسمت طراحی تاریخ سیستم عامل مذکور است.

اندروید ۱۲ اکنون شبیه یکی از لانچرهای فریبنده بازار به نظر می‌رسد که امکانات شخصی‌سازی زیادی دارد. گوگل تصمیم گرفته که در این نسخه از اندروید از رنگ‌ها و اشکال متنوع‌تری نسبت به نسخه‌های قبلی بهره ببرد. همچنین به شکلی عجیب باری دیگر ویجت‌ها در اولویت قرار گرفته‌اند و کاملاً مشخص است که گوگل مدت‌ها زمان صرف آن‌ها کرده است.

بدون شک هدف گوگل از عرضه اندروید ۱۲ و طراحی متمایز آن، یک شکل کردن تمام دستگاه‌هایی است که سیستم عامل‌های این شرکت روی آن‌ها اجرا می‌شوند. برای مثال زدن مسلماً با مشکل مواجه نخواهیم شد: گوشی‌های هوشمند، نمایشگرهای هوشمند، ساعت‌های هوشمند و … در این دسته جای می‌گیرند.

در سمت دیگر با وجود عرضه نسخه‌های بتای اندروید ۱۳، هنوز هیچ یک از دستگاه‌های اندرویدی به نسخه پایداری از آن مجهز نشده‌اند. همین باعث شده تا رسانه‌ها نتوانند بررسی دقیقی از عملکرد آخرین نسخه محبوب‌ترین سیستم عامل جهان ارائه دهند.

منبع: Android Police

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید