پس از اینکه هوآوی، همتای شیائومی دو سال پیش توسط دولت وقت آمریکا تحریم شد، بسیاری از افراد بر این باور بودند که شرکتهای اپل و سامسونگ جایگاه خود در بازار گوشیهای هوشمند را ارتقا خواهند داد.
هر چند که این دو شرکت به عملکرد موفق خود در بازار ادامه دادهاند اما این شرکت شیائومی بود که توانست تا از فرصت بهدست آمده نهایت استفاده را برده و به یکی از برترین شرکتهای سازندهی گوشیهای هوشمند تبدیل شود.
هر چند که شیائومی برای مدتی در لیست سیاه آمریکا قرار داشت اما پس از خروج از این لیست، این شرکت عملکرد فوقالعادهای را به نمایش گذاشت و در واقع در سهماههی اول سال ۲۰۲۱ موفق شد تا گوشیهای بیشتری را نسبت به سامسونگ به فروش رسانده و در حال حاضر نیز از این نظر با فاصلهای ۲ درصدی پشت سر غول فناوری کرهای قرار گرفته است. در این مقاله به بررسی بهترین گوشیهای شیائومی در سال ۲۰۲۱ خواهیم پرداخت.
شیائومی 11T پرو
نکات مثبت
- صفحه نمایش اولد ۱۲۰ هرتزی
- عملکرد فوقالعاده
- فست شارژ بینظیر
- عمر باتری عالی
- سبک و مناسب برای استفاده تکدستی
- دقت و سرعت بالای حسگر اثر انگشت
- بلندگوهای استریوی خوب
نکات منفی
- کیفیت معمولی تصاویر دوربین اصلی
- دقت رنگ پایین دوربین فوق عریض
- نبود شارژ بیسیم
اگر شما هم بهدنبال محصولی سریع، زیبا و با پشتیبانی از سرعت شارژ بالا هستید، شیائومی 11T پرو میتواند گزینهی مناسبی برایتان باشد. شیائومی دیگر از نام “می” در محصولات جدید خود استففاده نمیکند اما این محصولات کماکان با قیمتهای رقابتی به بازار عرضه میشوند. نسخهی پایهی این گوشی با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی ۷۰۰ دلار قیمتگذاری شده است.
شیائومی 11T پرو از صفحه نمایش اولد ۶.۶۷ اینچی با رزولوشن فول اچدی و نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز بهره برده و دقت رنگ صفحه نمایش آن نیز بسیار بالاست. این گوشی همچنین از طراحی جذابی برخوردار بوده و از سریعترین سرعت شارژ موجود پشتیبانی میکند. شارژر ۱۲۰ واتی این گوشی باتری ۵.۰۰۰ میلیآمپرساعتی آن را تنها در ۲۰ دقیقه بهطور کامل شارژ میکند.
این گوشی همچنین به پردازندهی پرچمدار اسنپدراگون ۸۸۸ مجهز شده و از دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکروی ۵ مگاپیکسلی بهره میبرد. عملکرد دوربین اصلی این گوشی در حد استاندارد بوده اما کیفیت تصاویر دو دوربین دیگر آن چندان چنگی به دل نمیزند. شیائومی در این گوشی از شارژ بیسیم پشتیبانی نکرده اما با توجه به سرعت شارژ ۱۲۰ واتی آن، واقعاً نیازی به وجود شارژ بیسیم نیست.
شیائومی می ۱۱ الترا
نکات مثبت
- صفحه نمایش منحنی با روشنایی بالا
- نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز
- طراحی زیبا
- عملکرد خیرهکننده
- دوربین فوق عریض عالی
- سیستم امنیت بایومتریک
- بلندگوهای فوقالعاده
نکات منفی
- وزن بالا
- دقت رنگ پایین تصاویر دوربینها
- ضعف دامنهی پویا و شفافیت تصاویر دوربینها
- عدم پشتیبانی دوربین فوق عریض از تصاویر پرتره
- صفحه نمایش جانبی ناکارآمد
شیائومی با گوشی می ۱۱ الترا تمام تلاش خود را کرد تا محصولی متفاوت را به بازار عرضه کند. هر چند که صفحه نمایش جانبی این گوشی، که در کنار محفظهی دوربینهای آن قرار دارد، کارایی بالایی نداشته اما ویژگی جذابی به حساب میآید. این گوشی بهلطف استفاده از سرامیک در بخش پشتی از طراحی زیبایی برخوردار بوده و صفحه نمایش اولد ۶.۸۱ اینچی با نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز و رزولوشن QHD آن نیز تصاویر را با کیفیتی بینظیر به نمایش میگذارد.
می ۱۱ الترا از همه لحاظ یک پرچمدار واقعی بوده و به بهترین سختافزار مجهز شده است. این گوشی از پردازندهی اسنپدراگون ۸۸۸، و ترکیب رم و حافظهی داخلی ۲۵۶/۸ و ۵۱۲/۱۲ گیگابایتی بهره برده و سریعترین گوشی اندرویدی در سال ۲۰۲۱ است. شیائومی این بار در دوربین اصلی این گوشی از لنز ۱/۱.۱۲ اینچی استفاده کرده و هر دو دوربین فوق عریض و پریسکوپ آن نیز از لنز ۱/۲ اینچی ۴۸ مگاپیکسلی بهره بردهاند. شما میتوانید بهلطف الگوریتمهای نرمافزاری گوشی، تصاویر زوم 120x را به ثبت برسانید اما با این وجود تصاویر 5x دوربین پریسکوپ گوشی نیز از کیفیت مناسبی برخوردارند.
مطالب مرتبط:
شیائومی می ۱۱
نکات مثبت
- طراحی جذاب
- صفحه نمایش QHD عالی
- نرخ تازهسازی بالا
- رابط کاربری مناسب با قابلیتهای فراوان
- عملکرد عالی
نکات منفی
- پیشرفت کم دوربین نسبت به گذشته
- نبود دوربین تلهفوتو
- عمر باتری نسبتاً کم
نسخهی پایهی شیائومی می ۱۱ کمی از دو گوشی قبلی ضعیفتر است. صفحه نمایش اولد ۱۲۰ هرتزی این گوشی از رزولوشن QHD پشتیبانی کرده و تصاویر را با کیفیتی عالی به نمایش میگذارد. در واقع دقت رنگ این صفحه نمایش از نسخهی الترا نیز بیشتر بوده و میزان روشنایی آن نیز بالا میباشد.
می ۱۱ همانند نسخهی الترا از تراشهی اسنپدراگون ۸۸۸ استفاده کرده و به همان اندازه سریع است. بهطور کلی عملکرد سری می ۱۱ در بنچمارکهای مختلف بسیار نزدیک به یکدیگر بوده و اگر سرعت بالای یک گوشی مهمترین ویژگی آن برای شما به حساب میآید، شیائومی می ۱۱ میتواند نیاز شما را برطرف کند.
بخش دوربینها جایی است که می ۱۱ عملکرد ضعیفی داشته است. این گوشی به دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با دریچهی f/1.9 و دوربینهای فوق عریض و ماکرو مجهز شده اما خبری از دوربین تلهفوتو در آن نیست. شیائومی می ۱۱ نسخهی سبکتر می ۱۱ الترا بوده و قیمت آن نیز ارزانتر از نسخهی الترا است.
شیائومی می 11i
نکات مثبت
- صفحه نمایش عالی
- استفاده از سریعترین پردازندهی اندرویدی
- طراحی جذاب
- عمر باتری چشمگیر
- رابط کاربری MIUI 12
- قیمت مناسب
نکات منفی
- عملکرد نسبتاً ضعیف دوربین فوق عریض
- نبود شارژ بیسیم
- عدم پشتیبانی از جک هدفون
- حسگر اثر انگشت کناری
شیائومی می 11i یکی از ارزانترین راهها برای تجربهی استفاده از پردازندهی اسنپدراگون ۸۸۸ است. این گوشی در واقع نسخهی ضعیفتر می ۱۱ بوده اما عملکرد آن در مقایسه با گوشیهای اقتصادی به هیچ وجه ضعیف نبوده و در واقع میتوان آن را پرچمدار گوشیهای اقتصادی دانست. قیمت این محصول ۵۵۰ دلار بوده و هر چند که برخی از ویژگیهای نسخههای قدرتمندتر می ۱۱ از آن حذف شده اما صفحه نمایش آن از میزان روشنایی مناسبی برخوردار بوده و کیفیت تصاویر آن نیز عالی است.
ترکیب دوربینهای این گوشی کمی متفاوت بوده و این به معنای بدبودن آن نیست. شیائومی در این گوشی از دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی استفاده کرده اما عملکرد این دوربین کمی با گوشی می ۱۱ تفاوت دارد. کیفیت تصاویر این دوربین بسیار خوب بوده و مشکل خاصی در آن دیده نمیشود. با این وجود، عملکرد دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی این گوشی پایینتر از حد انتظار میباشد اما در عوض دوربین ماکروی گوشی عملکرد مناسبی داشته و تصاویر را با کیفیت قابل قبولی به ثبت میرساند.
شیائومی می نوت ۱۰
نکات مثبت
- صفحه نمایش عالی
- عملکرد سریع
- عمر باتری بالا
- دوربینهای خوب
نکات منفی
- سرعت پایین ثبت تصاویر ۱۰۸ مگاپیکسلی
- بخش اعلانهای گیجکننده
- موتور لرزشی ضعیف
- صفه نمایش منحنی گوشی مانع از تایپ سریع میشود
شیائومی می نوت ۱۰ ضعیفترین گوشی این لیست بوده اما در عین حال ارزانترین آنها نیز میباشد. در حالی که این گوشی در زمان عرضه از مشکلات متعددی رنج میبرد اما شیائومی با عرضهی بهروزرسانیهای مختلف بسیاری از آنها را برطرف کرد و عملکرد گوشی را ارتقا داد.
می نوت ۱۰ از پردازندهی اسنپدراگون 730G استفاده کرده که سریعترین پردازندهی موجود در بازار نبوده اما آنچنان هم ضعیف و کند نیست. در عوض عمر باتری این گوشی به لطف باتری ۵.۲۳۰ میلیآمپرساعتی آن فوقالغاده بالا بوده و گوشی با هر بار شارژ تا دو روز شارژ نگه میدارد. قیمت پایین، ترکیب دوربینهای خوب، باتری بزرگ و صفحه نمایش اولد زیبا این دستگاه را به یکی از بهترین گوشیهای ارزان شیاائومی تبدیل کرده است.
شیائومی می 10T پرو
نکات مثبت
- صفحه نمایش ۱۴۴ هرتزی خیرهکننده
- عملکرد عالی
- دوربینهای متنوع
- عمر باتری چشمگیر
- رابط کاربری MIUI با قابیلتهای متنوع
- بازخورد لمسی خوب
نکات منفی
- عملکرد ضعیف بلندگوها در فرکانسهای میانی و پایینی
- بدنهی پلاستیکی که رد اثر انگشت روی آن میماند
می 10T پرو یکی از بهترین گوشیهای شرکت شیائومی بوده که از سختافزار قدرتمند و طراحی زیبایی برخوردار بوده و صفحه نمایش ۱۴۴ هرتزی، عملکرد سریع، عمر باتری بالا، دوربینهای همهکاره و البته قیمتی عالی از ویژگیهای اصلی آن است. این گوشی از ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی غیرقابل ارتقا استفاده کرده و به پردازندهی اسنپدراگون ۸۶۵ (5G) مجهز شده که سرعت بسیار بالایی دارد.
ترکیب دوربینهای این گوشی نیز شامل دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با پشتیبانی از زوم اپتیکال 30x، دوربین فوق عریض ۱۳ مگاپیکسلی با میدان دید ۱۲۳ درجه و دوربین ماکروی ۵ مگاپیکسلی میشود. عملکرد هر سه دوربین در هر دو بخش عکاسی و فیلم
برداری قابل قبول بوده و مشکل خاصی در آن دیده نمیشود.
نکتهای که باید هنگام خرید این گوشی به آن توجه کنید، وزن سنگین و سایز نسبتاً بزرگ آن است. می 10T پرو یک گوشی کوچک نبوده و وزن آن نیز ۲۱۸ گرم است. علت اصلی این موضوع نیز باتری بزرگ ۵.۰۰۰ میلیآمپرساعتی گوشی بوده است.
شیائومی پوکو F3
نکات مثبت
- صفحه نمایش ۶.۷ اینچی
- نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز
- عملکرد خوب
- عمر باتری قابل قبول
- قیمت پایین
نکات منفی
- حسگر اثر انگشت ضعیف
- دوربینهای معمولی
- نبود جک هدفون
پوکو F3 بسیاری از ویژگیهای مثبت پوکو F2 را ارتقا داده و علاوه بر استفاده از سختافزار نسبت قدرتمند، قیمت مناسبی نیز دارد. شیائومی در این گوشی از صفحه نمایش امولد ۶.۶۷ اینچی با نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز و حداکثر میزان روشنایی ۱.۳۰۰ نیت، پردازندهی اسنپدراگون ۸۷۰ (نسخهی اورکلاکشدهی اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس)، ۶/۸ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی بهره برده است.
پوکو F3 همچنین به باتری ۴.۵۲۰ میلیآمپرساعتی و سیستمعامل اندروید ۱۱ مجهز شده و در حال حاضر در برخی از فروشگاههای معتبر با قیمت ۳۷۵ دلار به فروش میرسد. این قیمت با توجه به ویژگیها و سختافزار گوشی عالی بوده و ارزش پوکو F3 را بیشتر نیز میکند.
مطالب مرتبط:
شیائومی پوکو F2 پرو
نکات مثبت
- صفحه نمایش اولد
- کیفیت خوب تصاویر
- عملکرد عالی
- عمر باتری فوقالعاده با سرعت شارژ بالا
- قیمت پایین
- جک هدفون ۳.۵ میلیمتری
نکات منفی
- تنها یک بلندگو
- مشکلات منعدد MIUI
شیائومی پوکو F2 پرو در سال ۲۰۲۱ نیز یکی از بهترین گوشیهای موجود در بازار به حساب میآید. سختافزار و ویژگیهای این گوشی فوقالعاده بوده و قیمت آن نیز چندان بالا نیست. این گوشی از صفحه نمایش اولد ۶.۶۷ اینچی فول اچدی، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض ۱۳ مگاپیکسلی، حسگر عمق ۲ مگاپیکسلی پردازندهی اسنپدراگون ۸۶۵، ۶/۸ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی UFS 3.1 استفاده میکند.
در طراحی بدنهی پوکو F2 پرو از شیشه استفاده شده که ظاهر جذابی را به آن بخشیده است. همچنین در صفحه نمایش امولد این گوشی از ناچ و هیچگونه شیار دیگری استفاده نشده و دوربین سلفی گوشی در زمان استفاده از قسمت بالایی گوشی بالا میآید.
این نوع طراحی تنها در تعداد محدودی از گوشیهای هوشمند مورد استفاده قرار گرفته که پوکو F2 پرو یکی از آنهاست. اتصالات 5G، فست شارژ ۳۰ واتی، عملکرد عالی و دوربینهای قدرتمند از دیگر ویژگیهای این گوشی میباشد.
شیائومی بلک شارک ۴
نکات مثبت
- صفحه نمایش ۱۴۴ هرتزی
- پشتیبانی از +HDR10
- عملکرد خوب دوربینها
- ویژگیهای گیمینگ متعدد
- فست شارژ ۱۲۰ واتی
- عملکرد عالی
نکات منفی
- پشتیبانی محدود از نرخ تازهسازی بالا
- عمر باتری نسبتاً ضعیف
شیائومی بلک شارک ۴ نسل چهارم گوشیهای گیمینگ این شرکت بوده که در بخش 5G فوقالعاده ظاهر شده است. این گوشی از تریگرهای کناری و سیستم خنکسازی مایع استفاده کرده و پردازندهی اسنپدراگون ۸۷۰ قلب تپندهی آن است.
صفحه نمایش امولد ۶.۶۷ اینچی با نرخ تازهسازی ۱۴۴ هرتز و فست شارژ ۱۲۰ واتی از دیگر ویژگیهای آن است. قیمت نسخهی پایهی این گوشی با ترکیب رم و حافظهی داخلی ۱۲۸/۸ گیگابایت ۴۹۹ دلار بوده و نسخهی ۲۵۶/۱۲ گیگابایتی آن نیز ۵۹۹ دلار قیمتگذاری شده است.
شیائومی پوکو X3
نکات مثبت
- عملکرد قدرتمند
- عمر باتری خوب
- بلندگوهای استریو
نکات منفی
- بزرگ و سنگین
- اعلانهای بیش از حد
شیائومی گوشی پوکو X3 را به عنوان جانشین پوکو X2 به بازار عرضه کرد. عملکرد این گوشی در مقایسه با نسخهی پیشین بسیار بهتر بوده و عمر باتری آن نیز بالاتر است. با این وجود، وزن و سایز بزرگتر این گوشی در مقایسه با پوکو X2 ممکن است برخی از کاربران را از خرید آن منصرف کند.
پوکو X3 از پردازندهی اسنپدراگون 732G و باتری بزرگ ۶.۰۰۰ میلیآمپرساعتی بهره برده که تا ساعتها شارژ نگه میدارد. صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی با رزولوشن فول اچدی، رابط کاربری MIUI 12، بلندگوهای استریو و پشتیبانی از فست شارژ ۳۳ واتی از دیگر ویژگیهای این گوشی میباشد.
نظر شما در مورد گوشیهای شرکت شیائومی چیست؟ شما از کدام یک از گوشیهای این شرکت استفاده میکنید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
نظرات
نویسنده ی عزیز، mi 10t بدنه ی شیشه ای داره و نه پلاستیکی.
فریم آلومینیوم رو توی محاسنش نگفتی
اثرانگشت کنار گوشی عیب به حساب نمیاد چون به مراتب سرعت بالاتری داره از زیر نمایشگر
نمایشگر ثانویه داشتن عیب بحساب نمیاد.
بعضی جاها در ایرادات دومورد رو درباره ی دوربین گفتی درحالیکه باید تو یکی میگفتی ایرادات دوربینو
نداشتن جک هندزفریmi 10t عیب نیست ولی تویf3 عیب بحساب میاد!؟
😐😐😐
وقت بخیر دوست من
مطلب فوق با استناد بر منبع نوشته شده و شما میتونید در انتهای نوشته لینک منبع رو مشاهده کنید
گوشی من چی خوبه نوت ۱۰ لطفاً بگید ⚡⚡
شیائ کلا گوشی هنگی و باگی و مثل بخاری داغ میکنه که البته یه نکته مثبت میشه زمستونا احتیاجی به بخاری ندارید .
قند عشل،خوشکل پشل،ناناس ناناس،نمک نمک😂
نوت ۱۰پرو دوربین بی نظیری داره اما توی بازی کردن خیلی نمیشه روش حساب کرد
دوست عزیز اتفاقا شیائومی داغ نمی کنه گوشی های گیمینگش با پردازنده های قدرتمند نه باگ داره نه هنگ می کنه اگه دوست ندارید هیت ندید
بله من گوشی گیمینگ شیائومی دارم همونطور که میگید بی نقصه
اون سامیه
نوت ۱۰ پرو مکس
قیمت عالی برای ۱۰۸ mp
120hz امولد.
و حرف دوستمون هم کاملا درسته که حسگر اثر انگشت کناری بهتره.
حسگرهای زیر صفحه کارایی خودشون رو از دست دادن
منم همین نوع گوشی رو دارم کارایش عالیه بخصوص دوربینش
پوکو اکس تری پرو که از پوکو اکس تری بهتره چرا اونو نذاشتین؟
دوست عزیر پوکو ایکس ۳ و ایکس ۳ پرو ی محصول محسوب شدن
Poco f3 مبدل جک داره. داخل کارتنش، جزئ معایب نیست
چرا الان X3 pro نیست داخلسون
سری پوکو ایکس ۳ داخل لیست قرار داره
میدونستم که پوکو ایکس مشکلاتی داره که خیلی مهم نیستند و جزئی هستن
PoCo x3 Pro 256/8 دارم اسنپدراگونش ۸۶۰ هست
ب سلامتی D:
من نوت ۱۰ پرو مکس دارم کیفیت دوربین فوقالعاده
باتری عالی تو ۴۰ دقیقه شارژ میشه
لمس خیلی پر سرعت
و طراحی خیلی خوب خوش دست عاشقش میشید
Poco x3 gt رو فراموش کردید.
دوست عزیز mi۱۰t کلا بدنه جلو و پشت شیشه با گوریلا گلس ۵ و فریم آلمینیومی هست،و حسگر اثر انگشت کنار عیب به حساب نمیاد،چرا که عملکردش خیلی راحت از زیر صفحه اس
چون از آف تری ایکس تری پرو گرون تره
Poco x3 gt از f3 و x3 pro خیلی بهتر و بالاتره ولی نمیدونم چرا ازش صحبتی نمیشه؟
البته تازه ۲ یا۳ ماهه اومده
پوکو x3pro خیلی وقته هست
چرا قیمت به روز نوت ۱۰ پرو موجودنیست؟چرا اصلا حرفی ازش نیست؟؟!!نکنه دیگه نیست توو بازار
من خودم دارم عالیه
پس poco m3 pro چی داداش؟دقیقا مثل ایکس تری میمونه ولی ارزون تره یه مقدار.حتی بعضی چیز هایی داره که ایکس تری نداره.اونو چرا نیاوردید؟؟🤔
وقت بخیر
کلا سری M3 ی مدته ک ب مشکل خورده و خرابی زیاد داره
ببخشید من می ۱۰ تی پرو دارم حافظه می ۱۰ تی پرو ۲۵۶ گیگابایت است نه ۱۲۸ گیگابایت
دوست عزیر پیکربندیهای این گوشی در کشورهای مختلف فرق داره. منبع از یک پیکربندی دیگه استفاده کرده
گوشی های شیامی واقعا عالی هستند من الان خودم می ۱۱ تی پرو دارم عالیه🙏🙏🙏🙏🙏
من خودم redmi 9t دارم شما چرا درباره این گوشی چیزی ننوشتید
شیائومی ورازاشکال هست
من که پوکوx3دارم خیلی خیلی راضیم،کیفیت دوربین وصدا شارژ باتری عالی تو ۴۰دقیقه صفرتاصد باتری شارژ می کنه،کسایی که گوشی بزرگ دوست دارن این گزینه خریه وعالی
Poco x3 pro فوق العادس پیشنهاد میکنم ک خریداری کنید
نوت ۱۰ اس خوبه؟
پوکو x3 pro که بهترینه 🤨
شک نکنید دوست من. گوشی خوبیه D:
گوشی من f3 هست اصلا تو همه لیستهای تاپ سال ۲۰۲۱ هست حالا به من جایزه میدن نه، دوستان دقت کنید همه گوشی هارو که نمیشه اورد تو یه لیست ده تایی اخه 😂
فقط پوکو x3 proحرف نداره یه سره باهاش بازی کنی بازم هیچیش نمیشه معرکس لامصب