در حال حاضر بسیاری از شرکتهای سازندهی گوشیهای هوشمند اندروید از استراتژی شرکت اپل پیروی کرده و گوشیهای خود را به همراه شارژر عرضه نمیکنند.
این مسئله میتواند برای بسیاری از افراد آزاردهنده باشد اما از آنجایی که امروزه بیشتر دستگاهها از درگاه USB- C استفاده میکنند، خرید شارژری که توانایی پشتیبانی از گوشی هوشمند، مک بوک و حتی نینتندو سوییچ شما را داشته باشد کار دشواری نیست.
با این وجود، اگر شما هم به دنبال بهترین شارژر بوده و یا قصد دارید که از شارژر بهتری روی گوشی هوشمند خود استفاده کنید، گزینههای بسیاری در دسترستان خواهد بود.
در این مقاله به معرفی برخی از بهترین شارژرهای باسیم و بدون سیم خواهیم پرداخت. توجه داشته باشید که گزینههای معرفیشده در این مقاله براساس رتبه دستهبندی نشده و معیار حضور آنها در این لیست نقدهای آنلاین، شهرت برندها، توانایی محصولات و قابلیتهای ویژهی هر یک از آنهاست.
بهترین شارژرهای اندرویدی باسیم
Anker Nano II 30W Fast Charger
نکات مثبت
- سرعت شارژ بالا
- پشتیبانی مناسب از دستگاههای مختلف
نکات منفی
- قیمت بالا
انکر نانو II شارژر سریعی بوده که توانایی هماهنگی با سرعتهای شارژ مختلف گوشیهای اندرویدی را دارد. این شارژر تا سرعت ۳۰ وات را پشتیبانی کرده و طراحی کوچک آن امکان جابهجایی و حمل آن را آسان کرده است.
این محصول ارزانترین شارژر موجود لیست نیست اما بدون شک یکی از بهترین شارژرهای بازار بوده و از تمام ویژگیهای فست شارژ گوشی اندرویدی شما پشتیبانی میکند.
Samsung Super Fast Wall Charger
نکات مثبت
- طراحی کوچک و قابل حمل
- پشتیبانی از فست شارژ
نکات منفی
- عدم عرضه به همراه کابل شارژ
- نسبتاً ساده
این شارژر سامسونگ بدون کابل شارژ عرضه شده اما از کیفیت ساخت مناسبی برخوردار بوده و فست شارژ ۲۵ واتی را برای دستگاههای اندرویدی پشتیبانیشده فراهم کرده است. اگر چه این محصول برای گوشیهای سامسونگ طراحی شده اما توانایی شارژ دیگر گوشیهای اندرویدی را نیز دارد.
سرعت ۲۵ واتی این شارژر مناسب گوشیهای جدید سامسونگ بوده و طراحی کوچک آن نیز به شما این امکان را میدهد تا در رفت و آمدهای روزانه آن را با خود به همراه داشته باشید.
Anker PowerPort PD 2
نکات مثبت
- شارژ دو دستگاه بهطور همزمان
- دوشاخه تاشو
نکات منفی
- سرعت نسبتاً پایین
- قیمت نسبتاً بالا
اگر شما هم قصد دارید تا چند دستگاه را با یک شارژر شارژ کنید، انکر پاورپورت PD 2 بهترین گزینه برای شماست. این محصول از فناوری پاور دلیوری ۱۸ واتی برای شارژ سریع دستگاههای پشتیبانیشده استفاده کرده و بهلطف درگاه USB-A و USB-C خود، امکان شارژ دو دستگاه بهصورت همزمان و با حداثر سرعت را دارد.
مطالب مرتبط:
این شارژر به دوشاخهی تاشو مجهز شده و حمل آن نیز بهلطف طراحی کوچک آن آسان میباشد. همچنین فناوری MultiProtect انکر از سلامت دستگاه شما هنگام شارژ اطمینان حاصل میکند.
Griffin PowerBlock USB-C PD 20W Wall Charger
نکات مثبت
- ضمانت مادامالعمر
- فناوری حسگر شارژ
نکات منفی
- قیمت بالا
- پشتیبانی از تنها یک درگاه شارژ
شارژ کوچک و سبک گریفین پاوربلاک توانایی انتقال بیشترین جریان انرژی به گوشی هوشمند شما را دارد. فناوری حسگر شارژ (ChargeSensor) این محصول باعث میشود تا نرخ انرژی دقیق و مناسبی به گوشی شما منتقل شود.
این شارژر بدون کابل شارژ عرضه شده و شما باید آن را بهصورت جداگانه خریداری کنید. با این وجود، گرفین پاوربلاک کماکان یکی از بهترین شارژهای باسیم اندرویدی موجود در بازار است.
بهترین شارژرهای اندرویدی بدون سیم
Anker PowerWave Stand
نکات مثبت
- طراحی عمودی که فضای زیادی را اشغال نمیکند
- راحتی استفاده از گوشی هنگام شارژ
نکات منفی
- عدم عرضهی آداپتور شارژ
- شارژ ۵ واتی گوشیهای آیفون
اگر شما هم جزو افرادی هستید که مرتباً گوشی خود را بررسی میکنید، احتمالاً به شارژری نیاز دارید که هنگام شارژ امکان استفاده از گوشی را به شما بدهد.
شارژر انکر پاور ویو از طراحی سادهای برخوردار بوده که امکان شارژ گوشی بهصورت افقی و یا عمودی را در اختیار شما قرار میدهد. این شارژر همچنین از سرعت شارژ ۱۰ وات نیز پشتیبانی کرده و فارغ از نوع قرارگیری گوشی روی آن، دستگاه را با سرعتی مناسب شارژ میکند. توجه داشته باشید که این محصول به همراه آداپتور شارژ عرضه نشده و شما باید آن را جداگانه تهیه کنید.
Samsung Wireless Charger Pad
نکات مثبت
- نمایشگر میزان شارژ
- فن خنککننده
نکات منفی
- قیمت بالا در مقایسه با رقبا
اگر شما هم از گوشیهای سامسونگ استفاده میکنید، بد نیست تا از شارژر بدون سیم اختصاصی این شرکت نیز برای شارژ گوشی خود بهره ببرید. این پد شارژ از فست شارژ ۷.۵ واتی برای گوشیهای سامسونگ پشتیبانی میکند.
پد شارژ سامسونگ گوشیهای شرکتهای دیگر را با سرعت ۵ وات شارژ میکند. این پد به فنخنککنندهای مجهز شده که مانع از گرمشدن بیش از حد آن میشود. البته قیمت این محصول کمی بیش از دیگر شارژرهای لیست میباشد اما استفاده از فن خنککننده قابلیتی است که دیگر شارژرها از آن بهره نبردهاند.
Anker PowerWave 10 Dual Pad
نکات مثبت
- شارژر دوگانه
- سرعت شارژ ۱۰ واتی برای هر دو شارژر
نکات منفی
- قیمت بسیار بالا
- شارژ برخی از گوشیها با سرعت ۵ وات
پد شارژ انکر پاور ویو ۱۰ مجهز به دو شارژر جداگانه بوده و امکان شارژ گوشیهای اندرویدی با سرعت ۱۰ وات و گوشیهای آیفون با سرعت ۷.۵ وات را دارد. این شارژر از فناوری محافظت باتری و کنترل جریان انرژی نیز پشتیبانی کرده و محصولی کامل به حساب میآید.
Belkin Boost Up Wireless Charging Stand
نکات مثبت
- امکان استفاده بهصورت عمودی و افقی
- طراحی جذاب
نکات منفی
- قیمت بالا
- وزن نسبتاً بالا
این شارژر همانند پایه شارژ انکر پاور ویو امکان استفاده از گوشی در زمان شارژ را فراهم کرده است. همچنین چراغ ال ای دی این شارژر هنگام شارژ وسایل روشن میشود. علاوه بر این موارد، این شارژر از سرعت ۱۰ وات پشتیبانی کرده و به همراه آداپتور شارژ عرضه شده است.
Rapoo XC100 Wireless Charging Pad
نکات مثبت
- ارزان
- چراغ وضعیت شارژ
نکات منفی
- سرعت نسبتاً پایین
پد شارژ بدون سیم Rapoo XC100 علیرغم طراحی سادهی خود، قیمت مناسبی داشته و برای افرادی که قصد پرداخت هزینهی بالایی برای شارژر گوشی خود ندارند، گزینهی مناسبی است. البته سرعت این شارژر چندان بالا نیست اما این موضوع با توجه به قیمت پایین آن قابل درک است.
سوالات رایج:
بهترین شارژرهای باسیم اندروید کدام هستند؟
- شارژر Super Fast Wall سامسونگ و PowerPort D2 انکر از جمله بهترین شارژرهای با سیم اندرویدی هستند.
بهترین شارژرهای بیسیم اندروید کدام هستند؟
- شارژر بیسیم PowerWave 10 Dual Pad انکر و Super Wireless سامسونگ در دسته بهترین شارژرهای بیسیم اندروید قرار میگیرند. شارژر PowerWave Stand نیز با حالت استند، قادر به شارژ بیسیم گوشی شما است.
نظر شما در مورد شارژرهای معرفیشده در این مقاله چیست؟ بهنظر شما جای خالی کدام شارژر در این لیست حس میشود؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
نظرات