ستاره شناسان ویژگی جدیدی در کهکشان راه شیری کشف کردند
ستاره شناسان ویژگی جدیدی در کهکشان راه شیری کشف کردند

ستاره شناسان ویژگی جدیدی در کهکشان راه شیری کشف کردند

مهدی حلوائی
۲۹ مرداد ۱۴۰۰ - 17:07
کهکشان راه شیری

ستاره‌شناسان به‌تازگی گروهی از ستاره‌های جوان و ابرهای گازی را در یکی از مشهورترین بازوهای مارپیچی کهکشان راه شیری کشف کرده‌اند که ما را به آگاهی از چگونگی به‌وجودآمدن جهان نزدیک‌تر کرده‌ است. گفته می‌شود که این ساختار کشف‌شده‌ی جدید چیزی حدود ۳۰۰۰ سال نوری از بازوی صورت فلکی کمان فاصله داشته و شناسایی آن با استفاده از تلسکوپ فضایی اسپیتزر ناسا و اطلاعات ماموریت گایای آژانس فضایی اروپا انجام شده است. این ساختار شامل سحابی عقاب، امگا (نعل اسب)، سه‌تکه و مرداب می‌شود.

مطالب مرتبط:

مایکل کوهن، اخترفیزیک‌دان موسسه فناوری کالیفرنیا و نویسنده‌ی مقاله‌ی بازوهای مارپیچی کهکشان، در این خصوص گفت که یکی از ویژگی‌های مهم بازوهای مارپیچی، چگونگی شکل‌گیری آن‌ها به‌ دور کهکشان است. به گفته‌ی او، بسیاری از مدل‌های کهکشان راه شیری به زاویه‌ی گام (Pitch Angle) 12 درجه‌ای بازوی کمان (Sagittarius Arm) اشاره داشته‌اند اما یافته‌های جدید نشان می‌دهد که این زاویه نزدیک به ۶۰ درجه است.

کهکشان راه شیری

این ساختار به خودی خود به اندازه‌ی ساختارهای بازوهای مارپیچی کهکشان‌های دیگر خازق‌العاده نیست اما این کشفیات با توجه به جایگاه زمین در کهکشان راه شیری، فوق‌‌العاده مهم به‌حساب می‌آید. رابرت بنجامین، یکی دیگز از نویسندگان مقاله بازوهای کهکشان اعلام کرد که این کشف جدید به ما یادآوری می‌کند که هنوز موارد ناشناخته‌ی بسیاری در مورد کهکشان راه شیری وجود داشته و ممکن است که این ساختار کشف‌شده‌ی جدید، با وجود کوچک‌بودن، اطلاعات مهمی را در اختیار ما قرار دهد.

نظرات خود در مورد یافته‌های جدید ستاره‌شناسان را با ما به اشتراک بگذارید.

منابع: TechSpot

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید