مطمئناً همه قبول داریم که دست زدن به فرمول برنده همیشه کار اشتباهی است و قطعاً سونی هم یکی از برندهایی است که به شدت به این موضوع باور دارند. بگذارید بهتر بگوییم، اگر بخواهیم دربارهی میزان موفقیت گوشی اکسپریا ۱۰ II صحبت کنیم، تنها کافی است ببینیم که اکسپریا ۱۰ III چقدر تغییر کرده است: تقریباً هیچ!
شاید تغییر فرمول برنده کار اشتباهی باشد اما باید به سونی یادآوری کرد که تغییرات کوچک نیز نمیتوانند دلیل خوبی برای فروش یک گوشی با مدلی کاملاً جدید باشند. اکسپریا ۱۰ جدید با وجود این که همچنان یک گوشی فوق قدرتمند به شمار نمیرود اما حال با تراشهی اسنپدراگون ۶۹۰ قدرتمندتر از قبل شده و کمی در میان باقی رقبای خود بهتر از نسخهی قبلی عمل میکند. به لطف این چیپست قدرتمند حالا پشتیبانی از اینترنت ۵G نیز یکی از قابلیتهای این گوشی به شمار میرود.
باتری ۴۵۰۰ میلیآمپری اکسپریا ۱۰ III پیشرفت قابلتوجهی نسبت به باتری ۳۶۰۰ میلیآمپری مدل سال قبل داشته که قطعاً برای خیلیها خبری خوشحالکننده خواهد بود. با این حال باید توجه داشت که وزن گوشی نیز به تبع این پیشرفتها بیشتر شده و حالا به ۱۶۹ گرم رسیده است که البته با چنین وزنی قطعاً یکی از آسانترین تجربهها ممکن در استفاده را ارائه خواهد داد.
مطالب مرتبط:
تغییرات غیر ملموستر شامل افزایش رم از ۴ گیگ به ۶ گیگ و پشتیبانی از HDR در صفحهنمایش اولد ۶ اینچی میشوند. متأسفانه نرخ تازهسازی ۶۰ هرتزی دیگر قدیمی شده و سونی در این قسمت عملکرد خوبی نداشته است.
از میان دیگر ویژگیهایی که ارزش اشاره به آنها وجود دارد، مقاومت در برابر آب و گرد و خاک IP65/68 است که در میان گوشیهای میان رده بسیار کم یاب است و حساب اکسپریا ۱۰ III را از دیگر گوشیهای همرده جدا میکند.
همانطور که در ابتدا نیز گفته شد، مصداق عبارت دست نزدن به فرمول برنده در هیچ جا بیشتر از مقایسهی اکسپریا ۱۰ II و III قابل لمس نیست. اگر در جزییات طراحی این دو گوشی دقیق نشوید، ممکن است به راحتی این دو را با یکدیگر اشتباه بگیرید که این موضوع هم میتواند خوب باشد و هم بد.
همه می دانیم که گوشیهای اکسپریای سونی طراحی مخصوص به خود را دارند که تنها با نگاهی گذرا نیز میتوان آنها را تشخیص داد و صد البته که اکسپریا ۱۰ III نیز از این قضیه مستثنا نیست؛ اما نکته اینجاست که Mk3 تفاوت چندانی با Mk2 ندارد و مهم از تر از آن این که در این ۱۲ ماه فاصلهی زمان عرضهی این دو گوشی، سونی مطمئناً توان ایجاد برخی تغییرات مهمتر را در این گوشی نیز داشت.
این موضوع لزوماً به این معنا نیست که این تغییرات به هیچ وجه مشخص نیستند و تغییر به حساب نمیآیند. اتفاقاً اکسپریا ۱۰ III دارای تغییراتی است که نشان میدهد سونی در حال حرکت با نسل جدید گوشیهای میان رده است. یک میلیمتر قطر کمتر و سه میلیمتر طول کوتاهتر از جمله ویژگیهایی هستند که این گوشی را در میان دیگر گوشیهای میان رده تبدیل به یکی از موارد «فشرده» میکنند. شما میتوانید جعبه گشایی این محصول را در قسمت زیر مشاهده و یا در دو کیفیت مختلف دریافت کنید.
نظرات