هواوی در ماه نوامبر سال گذشته اعلام کرد که برند فرعی خود یعنی آنر را به قیمت ۱۵.۲ میلیارد دلار یک کنسرسیوم فروخته است. اما سوالی که آن موقع برای همگان وجود داشت این بود که چرا هواوی با وجود اینکه عرضه محصولاتش بهخاطر تحریمهای آمریکا کاهش یافته است، تصمیم گرفته تا آنر را بفروشد.
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که تا زمانی که هواوی مالک آنر بود، آمریکا این برند را هم تحت تحریمهای خود قرار داده بود. آنر بهخاطر ممنوعیتهای آمریکا برای استفاده از نرمافزارهای و سختافزارهای این کشور، نمیتوانست از سرویس های موبایلی گوگل و همچنین چیپستهای ساختهشده توسط شرکتهایی که از تکنولوژی آمریکا استفاده میکردند بهره ببرد. تنها راه فرار آنر از این محدودیتها، جدا شدن از هواوی بود.
مطالب مرتبط:
حالا آنر یک شرکت مستقل شده است و گوشیهای بعدی این شرکت از جمله سری آنر ۵۰ از سرویسهای موبایلی و اپلکیشنهای گوگل استفاده خواهند کرد. آنر این خبر را در حساب توییتری خود داده است. به این ترتیب، سری آنر ۵۰ اولین گوشیهای آنر از زمان اعمال تحریمهای آمریکا علیه هواوی در ماه می سال ۲۰۱۹ خواهند بود که از سرویس های موبایلی گوگل بهره خواهند برد.
آنر همچنین گفته است که این هندستها همچنان از رابط کاربری Magic UI استفاده خواهند کرد، هرچند که چندین قابلیت جدید به این رابط کاربری اضافه خواهند شد. آنر علاوه بر گوگل، همکاری خود را با شرکتهای آمریکایی دیگری مانند کوالکام و اینتل هم از سر گرفته است و سری آنر ۵۰ مجهز به چیپست جدید اسنپدراگون ۷۷۸G خواهد بود.
این سری جدید دارای سه مدل مختلف خواهد بود و از یک نمایشگر ۱۲۰ هرتزی امولد (AMOLED) بهره خواهد برد. این گوشیها همچنین سه دوربین در پشت خود و دو دوربین سلفی در جلو خواهند داشت.
اواخر سال گذشته، وبسایت Nikkei Asia Review گزارش داد که آنر ممکن است امسال حدود ۱۰۰ میلیون هندست عرضه کند و در این زمینه از هواوی پیشی بگیرد.
منبع: PhoneArena
نظرات