شرکت ویو سال گذشته میلادی با معرفی و عرضه سری گوشیهای هوشمند ایکس ۵۰، سروصدای زیادی به راه انداخت. این سری بیشتر به خاطر لرزشگیر میکرو گیمبال خود شناخته میشد. در آن زمان با عرضه این محصولات، مشخص شد که صنعت گوشیهای موبایل هنوز به انتهای راه نرسیده است و میتوان به مشاهده موارد جدید امیدوار بود. حال ویوو باری دیگر دست به اقدام مشابهی زده و ویژگی سری پیشین خود را بهبود داده است. ویوو ایکس ۶۰ پرو پلاس به عنوان محصول جدید این شرکت، باز هم از فناوری میکرو گیمبال استفاده می کند. در ادامه به بررسی این محصول میپردازیم. آیا ویوو در عرضه محصول جدید خود، موفقیتآمیز عمل کرده است؟ برای یافتن پاسخ، با ما همراه باشید.
همانطور که مشخص است، ایکس ۶۰ پرو پلاس، نسخه بعدی ایکس ۵۰ پرو پلاس تلقی میشود. این دستگاه به خوبی خود را در قامت پرچمداری محترم جا زده و شاید بتوان گفت که بخش عمده آن به دلیل سختافزار بالاردهاش است.
ماژول دوربین ایکس ۵۰ پرو پلاس، اولین باری بود که ویوو به استفاده از فناوری میکرو گیمبال جهت ارائه کارایی قابل توجه در فیلمبرداری پرداخت. حال ایکس ۶۰ پرو پلاس به دومین نسل از این فناوری مجهز شده است. اما چه چیزی از نسخه پیشین این سری تاکنون تغییر کرده است؟ در حقیقت این بار ویوو به همکاری با شرکت کارل زایس پرداخته است. همکاری مذکور سبب تولید لنزهایی با کیفیتتر و البته حک شدن نام این شرکت و لوگوی آن روی ماژول دوربین ایکس ۶۰ پرو پلاس شده است.
محصول مذکور پیشتر در اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی در دو رنگ آبی و نارنجی در کشور چین عرضه شد. با این حال، تنها رنگ آبی آن برای عرضه در خارج از چین در نظر گرفته شده است. همچنین نسخه جهانی این دستگاه تنها در پیکربندی رم ۱۲ گیگابایت و حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت عرضه خواهد شد. این موضوع به صراحت با پیکربندی رم ۸ گیگابایت و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت که میتوان آن را درون چین یافت، مغایر است. حال که بحث از عرضه و در دسترس بودن شد، باید اشاره شود که در حال حاضر فقط درباره عرضه ویوو ایکس ۶۰ پرو پلاس در هند شنیدهایم.
این دستگاه در حالت پیشفرض دارای یک شارژر ۵۵ وات درون جعبه است. از دیگر محتویات درون جعبه میتوان به کابل یواسبی تایپ سی (USB-C)، یک قاب محافظ پلاستیکی، ایرفونهای یواسبی تایپ سی و یک آداپتور تبدیل یواسبی تایپ سی به خروجی ۳.۵ میلیمتری اشاره کرد.
ویوو افزون بر این گوشی هوشمند، دو دستگاه ایکس ۶۰ و ایکس ۶۰ پرو را هم طراحی و عرضه کرده است. اولین تفاوت آشکار، استفاده از پردازنده اسنپدراگون ۸۷۰ در بطن آنهاست. همچنین میتوان به نشرخ شارژ ضعیفتر ۳۳ وات، دوربین ضعیفتر، رزولوشن پایینتر در لنز فوق عریض و عدم استفاده از لنز پریسکوپ با بزرگنمایی ۵ برابر هم اشاره کرد. افزون بر این، مدل پایه این سری به جای استفاده از لنز اصلی میکرو گیمبال، به یک لنز فوق عریض مجهز شده است.
طراحی
سال گذشته ما شاهد عرضه اوپو فایند ایکس ۲ پرو همراه با قاب پشتی از جنس چرم گیاهی بودیم. اگرچه این رویه اکنون رایج نیست اما سالها پیش، هوآوی و الجی در استفاده از آن پیشتاز بودند. به هر نحو، اوپو در طراحی محصول جدید این سری یعنی فایند ایکس ۳ پرو استفاده از چرم گیاهی را متوقف کرد و به زمره تولید کنندگان کلیشهای پیوست.
ویوو چنین روندی را متوقف نکرده است و ما شاهد استفاده از چرم گیاهی در طراحی درب پشتی ایکس ۶۰ پرو پلاس هستیم. استفاده از این ماده در وهله اول دو مزیت بزرگ دارد. اول این که اثر انگشت کاربر جذب نمیشود و دوم، نسبت به شیشههایی که امروز در طراحی درب پشت متداول هستند، مقاومت بیشتری در برابر ضربه دارد.
ویوو در طراحی محصول جدید خود، موارد دیگری را هم اتخاذ کرده است. برای مثال، دکمه پاور اکنون بافت متمایزی دارد و به آسانی میتوان تفاوت آن را با دکمههای تنظیم صدا تشخیص داد. گفتنی است که استفاده از چنین مواردی روی وزن دستگاه تاثیر منفی نگذاشته است و نباید به چنین موردی شک کنید. ضخامت ویوو ایکس ۶۰ پرو پلاس نیز کاملاً قابل قبول و مناسب به شمار میآید.
البته با تمام این اوصاف، یک مورد بهخصوص تبدیل به نقطه ضعف طراحی ایکس ۶۰ پرو پلاس شده است: دوربین بزرگ آن. ماژول دوربین اصلی در پشت دستگاه یکی از بزرگترین نمونههایی است که امروزه میتوان در گوشیهای هوشمند مشاهده کرد. البته شاید احساس کنید که در حال سختگیری هستیم اما میتوان چندین و چند مشکل عملی را در این رابطه ذکر کرد.
ابتدا باید عدم تعادل دستگاه را بازتاب داد. کافی است که یک بار ویوو ایکس ۶۰ پرو را روی یک سطح صاف مشاهده کنید تا منظور ما را متوجه شوید. از طرف دیگر انگشت اشاره کاربر معمولاً در قسمتی قرار میگیرد که دوربین ایکس ۶۰ پرو پلاس جا گرفته است. این موضوع اغلب شما را وادار میکند که به شکل دیگری دستگاه را در دست بگیرید. همچنین اگر شرایط نگهداری آن در دستتان را تغییر ندهید، همیشه متوجه حضور این ماژول بزرگ خواهید بود.
یک مشکل دیگر درباره این دستگاه، عدم پشتیبانی از استاندارهای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار است. پیشتر اوپو فایند ایکس ۲ پرو با وجود استفاده از چرم، به این استاندارد مجهز بود. همچنین گاه نمونههای میانردهای را نیز میتوان در بازار پیدا کرد که به این استاندارد مجهز شدهاند. استفاده از یک بلندگوی ساده و عدم پشتیبانی از صدای استریو، یکی دیگر از مشکلات بزرگ این دستگاه محسوب میشود.
نمایشگر
ویوو در تولید پرچمدار سال گذشته میلادی خود هم از نمایشگر امولد ۶.۵۶ اینچی فول اچدی+ (FHD+) با نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز استفاده کرد. این نمایشگر این بار نیز تنها با تغییر مکان قرارگیری روزنه دوربین (وسط) مورد استفاده قرار گرفته است.
اگرچه نمایشگر این دستگاه کاملاً بزرگ به نظر میرسد اما با توجه به محصولاتی که حتی با ابعاد ۷ اینچی روانه بازار شدهاند، احتمالاً شما با آن به مشکلی نخواهید خورد. خوشبختانه این نمایشگر عظیمالجثه حتی در روزهای کاملاً آفتابی هم عالی عمل میکند و کاربر در اینباره به مشکلی برنخواهد خورد.
نمایشگر یاد شده از لحاظی یک پنل خمیده محسوب میشود اما حاشیههای آن در مقایسه با برخی از گوشیهای هوشمند دیگر، انحنای کمتری دارد. حسگر تشخیص اثر انگشت دستگاه نیز در زیر این نمایشگر تعبیه شده است. حسگر مذکور همیشه سریع عمل میکند و باید به عملکرد دقیق آن هم اشاره کرد.
ویوو با وجود ارائه نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز، برنامههای بسیاری برای آزادی عمل و توجه به مصرف انرژی دستگاه داشته است. ویژگی Smart Switch به ایکس ۶۰ پرو پلاس اجازه میدهد که به صورت خودکار بین نرخ ۶۰ و ۱۲۰ فریم تغییر حالت دهد. این تغییر حالت به صورت دستی هم امکانپذیر است و اگر به ذخیره انرژی، بیشتر از روان بودن نمایشگر اهمیت میدهید، گزینه بسیار مناسبی در اختیار شماست. با این حال، هیچ گزینهای برای انتخاب حالت ۹۰ هرتز وجود ندارد. اگر شما از دسته افرادی هستید که همیشه میانه را برمیگزینید، این بار باید با یک تصمیم نه چندان مهم اما وسواسی روبهرو شوید.
کارایی
این دستگاه مبتنی بر پردازنده اسنپدراگون ۸۸۸ است که اکنون بهترین نمونه ممکن در این زمینه محسوب میشود؛ در نتیجه این موضوع به تنهایی تضمین میکند که ما شاهد کارایی بسیار مطلوبی خواهیم بود؛ اینطور نیست؟
تمام بنچمارکهای شخص ثالث، عملکرد ایکس ۶۰ پرو پلاس را در مقایسه با گوشیهای پرچمدار بازار از جمله می ۱۱، گلکسی S21 و وان پلاس ۹، عالی نشان میدهند. در تست سرعت کارت گرافیک و پردازنده این دستگاه، هر دو حتی از گلکسی S21 الترا هم بهتر ظاهر شدند. گرچه هنگام تست همزمان عملکرد پردازنده و کارت گرافیک، پرچمدار سامسونگ بهتر عمل میکند. البته عملکرد دستگاه هنوز هم در مقایسه با محصولاتی مانند فایند ایکس ۳ پرو، بهتر و پایدارتر است.
در مجموعه این بررسیها مشخص میکنند که در ۹۹ درصد شرایط چیزی به نام کندی و یا عملکرد بیثبات در رابطه با ایکس ۶۰ پرو پلاس معنی ندارد. اپلیکیشنها بدون کوچکترین تاخیری باز میشوند، فرایندهای همزمان به سرعت صورت میگیرند و پیمایش ابداً کند به نظر نمیرسد. در واقع تنها زمانی که شما تاخیر بسیار اندکی را تجربه میکنید، مربوط به تصویربرداری با رزولوشن کامل ۵۰ مگاپیکسل توسط دوربین اصلی دستگاه است.
یکی دیگر از راههای بررسی عملکرد و کارایی دستگاه، استفاده از پتانسیل بازیهای ویدیویی است. گیمپلی تمام آثار مورد بررسی روان ظاهر شده و باید از این بابت قدردان بود. حتی اجرای آثار Super Mario Sunshine، F-Zero GX و Metroid Prime به وسیله شبیهساز دلفین نیز چیزی از ارزشهای ایکس ۶۰ پرو پلاس را زیر سوال نمیبرد.
بازیهای Call of Duty Mobile، Genshin Impact و Nascar Heat از جمله دیگر عناوینی هستند که روی ویوو ایکس ۶۰ پرو پلاس بررسی کردهایم. هر ۳ بازی به استثنای افت فریمهای اندک Genshin Impact، عالی اجرا میشوند. بازی Nascar Heat به دلیل نمایش تعداد زیادی از خودروها در یک آن، معمولاً به عنوان یک چالش بزرگ تلقی میشود. با این حال عملکرد محصول جدید ویوو در اجرای آن در یک کلمه بینظیر است.
در این قسمت یکی از مزیتهای استفاده از چرم مصنوعی در پشت گوشی آشکار میشود. این چرم اجازه انتقال گرما را نمیدهد و حتی اجرای طولانی مدت بازیها هم دست شما را آزار نخواهند داد. با این حال نمایشگر دستگاه و فریم ایکس ۶۰ پرو پلاس از این قاعده مستثنی نیست و داغ شدن آنها امری عادی است.
همانطور که ذکر شد، نسخه جهانی دستگاه دارای ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی است. البته باید در نظر داشت که این گوشی از درگاه کارت میکرو اسدی (micro SD) پشتیبانی نمیکند.
باتری
ایکس ۶۰ پرو پلاس با وجود تمام بهبودهایی که به خود دیده، در قسمت باتری، ظرفیت کمتری نسبت به نسخه نسل پیش دارد. باتری این محصول ۴۲۰۰ میلیآمپر ساعت است که از ابعاد بسیاری هنوز هم کافی به نظر میرسد اما در استفاده واقعی شاهد چه شرایطی هستیم؟
در یکی از بررسیها، این گوشی به مدت ۹۰ دقیقه به شدت تحت فشار قرار گرفت. فعال کردن نقطه اتصال داده، اجرای بنچمارکهای مختلف، ثبت چندین عکس و استفاده همزمان از اپلیکیشن کیندل (همزمان با فعال بودن نرخ تازهسازی بالا) از جمله مواردی است که در این مدت زمان برای بررسی شارژدهی باتری انجام شدند. سرانجام پس از اتمام ۹۰ دقیقه، ایکس ۶۰ پرو پلاس دارای ۱۰ درصد از شارژ اولیه خود بود.
جستوجو در انجمن ردیت، خواندن کتابهای الکترونیک، کاوش در وب و ۳۰ دقیقه اجرای Genshin Impact یکی دیگر از بررسیهای صورت گرفته است که نشان داد این دستگاه در چنین شرایطی، حدود ۵ ساعت و ۳۰ دقیقه شارژدهی دارد.
جدای از این استفادهها، در حالت عادی میتوان اطمینان داد که کاربر تا حدود ۲ روز نیازی به شارژ نخواهد داشت. اگر استفاده از قابلیت Smart Switch را در نظر داشته باشید و برخی تغییرات جزئی را لحا کنید، انتظار میرود که حتی به مقدار شارژدهی بیشتری دست یابید. اما از شارژدهی که بگذریم، چقدر زمان برای شارژ دوباره دستگاه نیاز است؟
به لطف نرخ شارژ ۵۵ وات، ویوو ایکس ۶۰ پرو پلاس تنها در مدت ۴۵ دقیقه، کاملاً شارژ میشود. این مدت زمان چنان عالی است که سامسونگ و الجی به راستی باید از شنیدن آن خجالتزده شوند. در مقایسه با نرخ رایج ۶۵ وات در محصولات اوپو، ریلمی و وان پلاس، مشخصاً ما شاهد تفاوت بسیار ناچیز و اندکی هستیم.
اگرچه گوشیهای هوشمند سامسونگ و الجی در نرخ شارژ عملکرد مناسبی ندارند، اما زمانی که بحث به شارژ بیسیم میرسد، ایکس ۶۰ پرو پلاس به کلی از صحنه خارج میشود. محصول مورد بحث از شارژ بیسیم پشتیبانی نمیکند و حتی با وجود نرخ مناسب شارژ مستقیم، در ازای پرداخت قیمت گزاف آن، استفاده از چنین فناوری ضروری به شمار میآید.
دوربین
این پرچمدار جدید افزون بر برخی از مواردی که تاکنون به آنها اشاره کردهایم، در زمینه دوربین هم با نسخه پیشین خود شباهتهایی دارد. اولین موردی که جلب توجه میکند، استفاده از لنز ۵۰ مگاپیکسلی سامسونگ ایزوسل GN1 ۵۰ مگاپیکسلی این دستگاه است. این دستگاه دقیقاً پیش از معرفی رسمی لنز GN2 سامسونگ راهی بازار شد اما با این اوصاف هنوز هم شاهد عملکرد خیرهکنندهای در این بخش هستیم.
اشاره به یک نکته در این میان خالی از لطف نیست. در بسیاری اوقات به نظر میرسد که در کیفیت رنگ مناظر اغراق شده است. البته رنگها در همین شرایط هم چشمنواز ظاهر میشوند و نمیتوان ایراد بزرگی از آنها گرفت. در حقیقت دوربین به قدری خارقالعاده طراحی شده است که شما میتوانید صحنهها و مناظر فکبراندازی را ثبت کنید. فناوری HDR گاهی اوقات مشکلات اندکی را منجر میشود و به عکس حالتی رنگ و رو رفته میدهد. البته این مورد هم نیاز به دقت فراوانی برای درک و دریافت دارد.
دوربین اصلی به جای استفاده از میکرو گیمبال، از فناوری OIS برای دفع لرزش استفاده میکند اما با این وجود میتوان تصاویر چشمنوازی را در شب و شرایط کمنور ثبت کرد. در مقایسه با دوربین گوشی هوشمند پیکسل ۴ گوگل، میتوان این دستگاه را در جایگاه بالاتری قرار داد. البته محصول ویوو در چنین مقایسههایی کاملاً پیروز میدان نیست اما توجه به طراحی دوربین در آن کاملاً مشهود است.
در چند وقت گذشته ما شاهد این بودهایم که تولید کنندگان گوشیهای هوشمند به تدریج به سمت حذف لنزهای فوق عریض مجهز به رزولوشنهای بالا متمایل شدهاند. این روند در ویوو هم اتخاذ شده است و ما شاهد استفاده از چنین لنزی در ایکس ۶۰ پرو پلاس نیستیم. لنز فوق عریض ۴۸ مگاپیکسلی این دستگاه در تصویربرداری معمولاً رنگهای مشابهای را ارائه میکند و دامنه پویای یکسانی را هم شاهد هستیم.
زاویه دید دوربین این دستگاه با برخی از رقبا فاصله قابل توجهی دارد اما به اندازه کافی عریض است که با دید گلایهآمیز به آن بنگریم.پیشتر اشاره کردیم که ویوو در این نسل از پرچمداران خود نیز به استفاده از میکرو گیمبال پرداخته است. نتیجه آن، این است که شما میتوانید از لنز فوق عریض برای تصویربرداریهای تاثیرگذار در شبهنگام استفاده کنید.
خوشبختانه برخلاف اکثر گوشیهای هوشمند بازار که دارای لنزهای فوق عریض کاملاً بیمصرفی هستند، ایکس ۶۰ پرو پلاس نتیجه تصویربرداری در شب را متحول میکند. اگرچه سطح روشنایی و نویزهای موجود جای بهبود دارند، اما باید اغراق کرد که دلیل این شکایتها بیشتر به سطح کیفی خارقالعاده دوربین اصلی این دستگاه باز میگردد. ویوو در ساخت لنز فوق عریض از فناوری فوکوس خودکار هم استفاده کرده است. این به معنای آن است که شما میتوانید تصاویر ماکرو را هم به وسیله ایکس ۶۰ پرو پلاس ثبت کنید.
لنز تلهفتو ۳۲ مگاپیکسلی با قابلیت بزرگنمایی ۲ برابری و لنز پریسکوپ ۸ مگاپیکسلی این دستگاه با قابلیت بزرگنمایی ۵ برابری، عملکرد این گوشی هوشمند را در بزرگنمایی تا حد زیادی بهبود بخشیدهاند. با انجام زوم ۵ برابری، معمولاً پیکسلها افت کیفیت بسیاری پیدا میکنند. اگر خوششانس باشید، در بعضی از موقعیتها، کیفیت قابل قبولی نصیبتان میشود اما در اغلب اوقات شاهد یک مات شدگی غیرقابل انکار خواهید بود.
تصاویر سلفی برخلاف جزئیات باوردنکردنی در روشنایی روز، در مکانهای سرپوشیده چندان جالب به نظر نمیرسند و شاهد نویزهای زیادی روی آنها هستیم. به واسطه دامنه پویای دوربین سلفی، حتی در روشناییهای مفرط همانند موقعیت مذکور، صورت شما دستنخورده و قابل تشخیص باقی میماند. این تصاویر همانند چیزی که پیشتر شاهدش بودیم، در این قسمت نیز گاهی اوقات رنگ و رو رفته به نظر میرسند.
ایکس ۶۰ پرو پلاس دارای حالتهای فیلمبرداری گستردهای است. کاربر میتواند یکی از حالتهای رزولوشن ۸ کی و ۳۰ فریم بر ثانیه، رزولوشن ۴ کی و ۶۰ فریم بر ثانیه، رزولوشن ۷۲۰p و ۴۸۰ فریم بر ثانیه (صحنه آهسته)، حالت فوق شب و کاهش نویز را انتخاب کند. امکان استفاده از لرزشگیر فوق پایدار به وسیله میکرو گیمبال نیز در حالت فیلمبرداری مهیا شده است اما متاسفانه تنها در رزولوشن ۱۰۸۰p و نرخ فریم ۶۰ هرتز در دسترس است.
نمونههایی که به وسیله دوربین این دستگاه ضبط شدهاند، عملکرد خوب لرزشگیر و کیفیت مناسب را با وجود لرزشهای بسیار اندک، تضمین میکنند. باید امیدوار بود که ویوو از طریق یک بهروزرسانی نرمافزاری، استفاده از لرزشگیر فوق پایدار را در حالتهای دیگر فیلمبرداری نیز در دسترس قرار دهد.
به واسطه یک رابط کاربری ساده و عملکردی خوب، باید گفت که دوربین ویوو ایکس ۶۰ پرو امتیاز بالایی را در بررسی ما به دست آورده است. رابط کاربری افزون بر گزینههای رایج و متداول روی صفحه، دارای یک گزینه به نام More برای دسترسی به موارد بیشتر است. از جمله حالتهای موجود که با لمس این گزینه میتوان به آنها دسترسی داشت، میتوان به سوپرمون، اشباع مضاعف، عملکرد کند شاتر برای باریکههای نور و در نهایت حالت ورزشی جهت ثبت حرکت سوژههای پرسرعت اشاره کرد.
تشخیص چهره به وسیله هوش مصنوعی، فعال و غیرفعال کردن فلش الایدی، HDR و تعویض به حالت ماکرو، از دیگر موارد موجود در رابط کاربری دوربین ویوو ایکس ۶۰ پرو پلاس هستند.
نرمافزار
پیشتر ویوو به دلیل تقلیدهای آشکار از سیستم عامل آیاواس (iOS) در طراحی رابط کاربری فان تاچ اواس (FunTouch OS) خود مورد سرزنش قرار گرفته است. خوشبختانه این شرکت چینی در چند سال اخیر متوجه وخامت اوضاع شده و رابط کاربری خود را به صورت مستمر، تقویت کرده است. این رابط کاربری اکنون شباهت بسیاری به خود سیستم عامل اندروید گوگل دارد.
از جمله مهمترین اقدامات این شرکت در تغییر ظاهر آیاواس مانند فان تاچ اواس، حذف کنترل سنتر و استفاده از اعلانهای عادی اندروید و منوی اعمال سریع آن است. همچنین گویا ویوو بیشتر از قبل به بازخورد طرفداران توجه میکند. در سری گوشیهای هوشمند ایکس ۵۰ این شرکت، با کشیدن انگشت روی نمایشگر به سمت پایین، جستوجوی عمومی ویوو فعال میشد. اکنون با انجام این عمل در ایکس ۶۰ پرو پلاس، مانند تمام دستگاههای اندرویدی میتوان نوار اعلان را مشاهده کرد.
با وجود پیشرفتهای ذکر شده، رابط کاربری مورد استفاده در ویوو ایکس ۶۰ پرو پلاس هنوز هم مشکلات فراوانی دارد. فان تاچ اواس به صورت پیشفرض دارای فروشگاه مخصوص ویوو، فلیپکارت، دیلی هانت، پرایم ویدیو، فیسبوک، ویوو کلاود، اسنپ چت و چندین اپلیکیشن غیرضروری دیگر است.
از طرفی ویوو سابقه خوبی در بهروزرسانی دستگاههای خود ندارد. برخلاف روندی که شرکتهایی مانند گوگل و سامسونگ در پیش میگیرند، ویوو هنوز اندروید ۱۱ را برای پرچمدار ۲۰۱۹ خود، نکس ۳ عرضه نکرده است. نکس ۳ شرایط به مراتب بدی را از زمان عرضه تجربه کرده است و اندروید ۱۰ نیز با هشت ماه تاخیر به دست کاربران این دستگاه رسید.
جمعبندی
ویوو ایکس ۶۰ پرو پلاس دارای چندین ویژگی جذاب مانند لنز فوق عریض با کیفیت، شارژ سریع و قدرت پردازش مناسبی است که ما امروزه خواهان وجود آنها در پرچمداران هستیم. همچنین میتوان آن را به منزله استفاده از یک قاب چرمی، دوربینهای حیرتانگیز و لرزشگیر میکرو گیمبال، به آسانی از دیگر رقبا متمایز دانست.
البته تعداد زیادی از رقبای بزرگ این محصول مانند گلکسی S21 و وان پلاس ۹ با ارائه ویژگیهای دیگر همچون استاندارد مقاومت در برابر نفوذ آب و فناوری شارژ بیسیم با قیمتی یکسان، این دستگاه جدید ویوو را به دردسر میاندازند.
نکات مثبت:
- دوربین اصلی و فوق عریض
- نرخ تازهسازی مناسب و متغیر
- میکرو گیمبال
- نرخ شارژ سریع ۵۵ وات
نکات منفی:
- عدم پشتیبانی از شارژ بیسیم
- عدم پشتیبانی از استانداردهای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار
- بزرگنمایی دوربین دستگاه نسبت به نسل پیش پسرفت کرده است.
نظرات