نگاهی دقیق تر به کنسول دستی جدید nVidia
چندی پیش انویدیا با معرفی نسل جدید پردانزده های خود تحت نام Tegra 4 نشان داد که در راه پیشرفت و صعود در زمینه پردازنده های موبایل و کم مصرف حرکتی رو به جلو را آغاز کرده است. درست پس از معرفی این نسل جدید بود که انویدیا در میان بهت و حیرت همگان و در حالی که حتی یک شایعه قبلی هم در مورد ورودش به دنیای کنسول ها مطرح نشده بود کنسول دستی جدیدش را که مجهز به همین پردازنده های نسل جدید Tegra 4 بود معرفی نمود. در این مقاله قصد بررسی این میهمان جدید دنیای سخت افزارهای گیم را داریم.
طراحی شیلد چیزی شبیه به لپ تاپ می باشد اما لپ تاپی که به جای صفحه کلید و تاچ پد ، دسته برای گیم دارد! طراحی ظاهری دسته در نگاه اول شاید کمی شبیه به دسته های ایکس باکس ۳۶۰ و پلی استیشن ۳ باشد اما خب تفاوت های آن قابل انکار نیست. در اصل این دسته ترکیبی از آن ۲ مدل می باشد. صفحه نمایش که مدلی ۵ اینچی با رزولوشن اچ دی ( یعنی ۱۲۸۰ در ۷۲۰ ) می باشد بر روی کنترلر بسته و باز می باشد. اگر تراکم پیکسلی ۲۹۴ پیکسل در هر اینچ یا صفحه نمایش ۵ اینچی این دستگاه شما را راضی نمی کند شما به راحتی می توانید این کنسول دستی را به وسیله پورت HDMI به تلویزیون متصل کنید و بازی با شیلد و صفحه نمایش فول اچ دی خود لذت ببرید.
پروژه شیلد از سیستم عامل اندروید گوگل بهره می برد و به ۲ فروشگاه آنلاین تگرا زون و گوگل پلی متصل است و می توانید به راحتی از این ۲ فروشگاه برای کنسول خود بازی دریافت کنید.
انویدیا ادعا کرده است که با ترکیب باتری این دستگاه با پردازنده های Tegra 4 می توانید با هر بار شارژ کردن دستگاه چیزی بین ۵-۱۰ ساعت بازی (بسته به نوع بازی!) و یا ۲۴ ساعت پخش ویدئو اچ دی را برای شما به ارمغان بیاورد.
پردازنده های Tegra 4 مجهز به ۷۲ هسته پردازشی جی فورس هستند که می توانید گزینه مناسبی برای بازی کردن باشد. البته در مقام مقایسه باید ذکر کنم که فکر نکنید ۷۲ هسته را بر اساس تعداد هسته ها با چیپست های ۴ هسته ای کنونی مقایسه کنید. ذکر این نکته ضروری است که همین ۴ تا چیپست گرافیکی به کار رفته در سری های جدید پردازنده های کوالکوم همچون Snapdragon 800 قوی تر از این ۷۲ هسته جی فورس می باشد. اما مزیتی که چیپ tegra 4 دارد سرمایه گذاری های انویدیا در زمینه طراحی بازی های اختصاصی برای آن می باشد به طوریکه از هم اکنون اعلام شده است که بازی Hawken به صورت انحصاری برای چیپ های تگرا ۴ عرضه خواهد شد.
دو شرکت «یوبی سافت» و «اپیک» نیز در بیانیه هایی جداگانه اعلام کرده اند که عناوین زیادی برای پروژه شیلد رونمایی و عرضه خواهند کرد.
جناب آقای Mark Rein از «اپیک گیمز» اعلام کرده است:
“پروژه شیلد یکی از پیشرفته ترین کنسول های دستی است و کارایی های زیادی در صنعت بازی های موبایل به همراه دارد. من حدس میزنم که یک پورت از بازی Hawken بر روی این کنسول دستی به بهترین شکل ممکن ظاهر خواهد شد و به نظر من توسعه دهندگان موتور گرافیکی انریل انجین برای این کنسول دستی جمع و جور می توانند بازی هایی با گرافیک خارق العاده ( نسبت به بازی های موبایل کنونی) عرضه کنند و موتور گرافیکی انریل انجین می تواند بر روی این کنسول خود نمایی کند.”
جناب آقای Yves Guillemot رییس شرکت یوبی سافت نیز اعلام کرده است:
“شرکت یوبی سافت همیشه در قبال سخت افزار های جدید هیجان زده می شود. کنسول دستی شیلد و انویدیا تضمین می کند که بازیکنان موبایل ها و رایانه های شخصی می توانند بازی های جدید و خارق العاده ای روی این کنسول بازی کنند به طور مثال عنوان محبوب ما یعنی Assassins Creed III بر روی این کنسول عالی به نظر می رسد.”
لازم به ذکر است که اگر و فقط اگر! سیستم خانگی شما مجهز به یکی از کارت های گرافیکی جی فورس باشد و احیانا اکانت اصلی استیم هم داشته باشید و بازی ها PC را به صورت اصلی از استیم بخرید می توانید با استفاده از وای فای بازی های خود را روی صفحه نمایش این کنسول بازی کنید ( یک نفر به ما بگوید برای چه باید بیخیال مانیتورها و تلویزیون های فول اچ دی شویم و بازی را روی صفحه نمایش ۵ اینچی بازی کنیم؟ )
نظر شما در مورد این کنسول دستی چیست؟ به نظرتان این کنسول موفق خواهد بود؟ ا را از نظرات خود آگاه کنید.
نظرات
ŤŇX A ŁØŤ ALIREZA JAN
NICE INFO
😀 :yes:
خوبه،ولی من یه جا خوندم،باید کارت گرافیک کامپیوتر GTX 690 باشه!! ?:-) 😮 😮 :hypnotized: :rotfl:
بله. من هم شنیدم گرافیک باید از سری کپلر باشه. فعلا ۶۹۰ از خونواده کپلرها هست.