چرا فیسبوک واتزاپ را خرید؟! - تکفارس 
چرا فیسبوک واتزاپ را خرید؟! - تکفارس 

چرا فیسبوک واتزاپ را خرید؟!

mehrayaneh
۳ اسفند ۱۳۹۲ - 01:32
چرا فیسبوک واتزاپ را خرید؟! - تکفارس 

همانطور که در پست های پیشین گفته شد فیسبوک واتزاپ را خرید اما چرا؟

اگر مشتاقید دلیل این خرید بزرگ را بدانید با ما همراه باشید.

همانطور که میدانید فیسبوک این نرم افزار را به قیمت ۱۶ میلیارد دلار خریده است، اما قرار نیست این نرم افزار به سرعت تغییر کند در عین حال مطمئنا زمان واقعی تغییر چشم انداز خدمات پیام فرارسیده است.

شاید به این دلیل که شرکت شماره یک جهان در زمینه شبکه های اجتماعی آن را خریده و در یک مسیر تطابق کاربران استفاده کننده ی واتزاپ و فیسبوک تعداد مشترکین سرویس واتزاپ می تواند به یک میلیارد نفر برسد.

اما بیشتر از بحث تعداد کاربران  به نظر می رسد فیسبوک مشتاق این حقیقت است که عمده استفاده کننده های این سرویس جایگزین پیام کوتاه از کشورهای در حال توسعه می باشند.

بعد از اعلام خرید واتزاپ توسط فیسبوک مارک زوکربرگ موسس و مدیرعامل فیسبوک گفته است که من فکر میکنم رهبری جهانی واتزاپ روشن است.

او اینگونه گفته است که کشورهایی وجود دارد مانند کره و ژاپن که در آن یکی دیگر از سرویس های جایگزین پیام کوتاه بازار بیشتری را در دست دارد، اما اگر شما به سراسر جهان نگاه کنید، واتزاپ در سراسر اروپا، آمریکای لاتین، هند و مناطق زیادی در آسیا رهبر واضح اینگونه سرویس هاست.

کشورهای درحال توسعه یک ظرفیت خالی در جدول

رشد بین المللی، به ویژه در کشورهای در حال توسعه، چیزی است که فیسبوک در کنفرانس مالی خود در هر سه طی یک سال و نیم گذشته تاکید زیادی بر آن دارد.

که به احتمال زیاد به این دلیل است که فیسبوک در ماه حدود ۱.۲۳ میلیارد نفر کاربر فعال دارد و احساس می کند که در کشورهای توسعه یافته تا سطح اشباع پیشرفته است. حتی در کشور ما که فیسبوک در لیست فیلترینگ قرار گرفته و یکی از سخت ترین سایت های در دسترس است و از سوی بعضی مراجع استفاده از آن حرام دانسته شده بسیاری از مردم عضو این شبکه اجتماعی هستند. آیا شما عضو نیستید؟ چند درصد از دوستانتان از آن استفاده می کنند؟ حتی برخی مسئولین نیز با وجود همه این قوانین از آن استفاده می نمایند.

اما مشکل بزرگی در این میان وجود دارد و آن این است که در این کشورها بسیاری از مردم به علت هزینه های بالا و یا زیرساخت های ناکافی دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارند. درنتیجه ارتباطات فیسبوک دچار مشکلات فراوانی خواهد بود اما سرویس هایی مانند واتزاپ توان جبران این محدودیت ها و بهره گیری از این ظرفیت بزرگ را برای فیسبوک فراهم خواهد کرد. دلیل آن شیوه عملکرد است، شما ممکن است حاضر باشید با موبایل در فیسبوک مطلب بگذارید اما نمی توانید همیشه آن را تحمل کنید، این سرویس مخصوص رایانه است. واتز اپ سرویسی برای تلفن همراه است و خدمات این حوضه را ارائه می دهد.

زوکربرگ تا سه میلیارد کاربر پیش بینی می کند

زوکربرگ اعلام کرد که استراتژی فیسبوک در مورد آینده واتزاپ صریح است، تمرکز بر رشد و اتصال هرکس در جهان که در نهایت می تواند بسیار سودآور باشد.

او گفت خدماتی در جهان است که یک میلیارد نفر از مردم از آنها بهره می برند که همه آنها فوق العاده با ارزشند.

هدف گذاری این شبکه اجتماعی برای رشد در شبکه تلفن همراه در دوسال گذشته از آنجا ناشی می شود که به این نتیجه رسیده است که نرم افزارهای تلفن همراه سود بیشتری نسبت به رایانه دارد. شایان ذکر است فیس بوک در سال های اخیر شروع به خرید و توسعه در حوضه های مختلف کرده است از اینستاگرام تا مسنجر.

زوکربرگ بدون دادن اطلاعات بیشتر گفته است زمانی که یک سرویس یک میلیارد، دومیلیارد یا سه میلیارد عضو فعال دارد راه های زیادی برای پول درآوردن وجود دارد.

چشم انداز سه میلیارد نفری برای واتزاپ به نظر غیر ممکن میرسد اما باید متوجه بود که جمعیت ۴۵۰ میلیونی حال حاظر آن در فاصله ۴ سال بیش از ۲.۸ برابر سریعتر از فیس بوک بوده است.

هم پوشانی بین فیسبوک و واتزاپ

فیس بوک آماری در مورد پتانسیل موجود برای هم پوشانی واتزاپ و کاربران مسنجر ندارد اما زوکربرگ معتقد است که بین این دو می تواند همکاری وجود داشته باشد.

او ادامه داد که

مسنجر سرویس تکامل یافته ای از چت فیس بوک است که بیش از پیام فوری شبیه پیام کوتاه است و امروزه در بسیاری از نقاط جهان به طور گسترده ای استفاده می شود چت با دوستان فیس بوک است و بسیاری از پیام ها در زمان واقعی نیستند و تقریبا شبیه یک نوع سرویس ایمیل غیر رسمی است.

واتزاپ یک سرویس تکامل یافته است که جایگزین سرویس پیام کوتاه شده است. یک سرویس با سرعت بالا و قابل اطمینان در ارتباطات در زمان واقعی با تمام مخاطبین و گروه های کوچکی از مردم.

زوکربرگ گفت جهان به هردو نیاز دارد با تاکید قابل درکی بر روی جهان

سخن مترجم

این مقاله درواقع یک خبر بود و انشالله با جمع بندی چند خبر از این قبیل یک مقاله نکته برداری شده به شما ارائه خواهد داشت

نکاتی هست که باید بگم.

حرف زدن درباره ی سایت هایی که باهاشون مشکل داریم سخته مخصوصا اگر حرف اصلی از زبون خودمون نباشه، دراینحا من سعی کردم متن اصلی رو با کمی دستکاری بدون پایین اومدن ارزش مقاله ترجمه کنم. دلیل این موضوع هم روشنه چون باید از یک سایت صهیونیستی مثل فیسبوک صحبت بشه و یک صهیونیست مثل زوکربرگ اما به هر حال چیزی که روشنه علم رو باید یاد گرفت در دست هرکس که میخواد باشه باید به دست آورد و سعی کرد که در راه درست استفاده بشه. بر هیچکس پوشیده نیست که اونها در بحث برنامه ریزی کاملا سازمان یافته هستن و آینده نگر|، به امید اینکه ما هم به اونها برسیم.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید