کوالکام: تا سال ۲۰۲۲، تعداد تلفن‌های دارای ۵G از ۷۵۰ میلیون عبور خواهد کرد - تکفارس 

کوالکام: تا سال ۲۰۲۲، تعداد تلفن‌های دارای ۵G از ۷۵۰ میلیون عبور خواهد کرد

حامد شهرزاد
۱۸ آبان ۱۳۹۹ - 19:29
کوالکام: تا سال ۲۰۲۲، تعداد تلفن‌های دارای ۵G از ۷۵۰ میلیون عبور خواهد کرد - تکفارس 

استیو مالنکوف (Steve Molenkov)، مدیرعامل شرکت کوالکام (Qualcomm) طی سخنرانی بیان کرد که تعداد تلفن‌های همراه با قابلیت اتصال به شبکه نسل ۵ تا سال ۲۰۲۲ از ۷۵۰ میلیون واحد عبور خواهد کرد و در سال ۲۰۲۳ مجموع اتصالات نسل ۵ به یک میلیارد واحد خواهد رسید. پیش‌بینی می‌شود که به علت رشد سریع‌تر نسل ۵ نسبت به نسل ۴، مجموع اتصالات تا سال ۲۰۲۵ به سه میلیارد برسد تا ۴۵ درصد ترافیک شبکه همراه متعلق به نسل ۵ باشد.

در این سخنرانی علاوه بر چاینا تلکام (China Telecom)، شرکت‌های دیگری مانند هواوی، ZTE، مدیاتک، سامسونگ و شیائومی حضور داشتند. مدیرعامل کوالکام در بخشی از این سخنرانی گفت:

ارتباطات بی‌سیم تبدیل به یک فناوری اتصال عالی شده است بنابراین روند تجاری نسل ۵ همان‌گونه که انتظار می‌رود شتاب گرفته است.

توسعه شبکه نسل ۵ بسیار گسترده بوده است. علی‌رغم وجود شایعات و تئوری‌های مرتبط با این فناوری، توسعه نسل ۵ همچنان ادامه دارد. کوالکام به‌تازگی از چیپست زیرساخت فناوری نسل ۵ پرده‌برداری کرد که برای دستگاه‌های مختلفی از سیستم‌های مخابراتی مایمو (Multiple Input – Multiple Output) تا دستگاه‌های کوچک قابل‌استفاده است. با این معرفی، این شرکت آمریکایی قدم بزرگی در پیشرفت شبکه مخابراتی رن (RAN) مربوطه به نسل ۵ برداشته است. رن مخفف رادیو اکسس نتورکس (Radio Access Networks) و قسمتی از سیستم ارتباطات از راه دور است.

فناوری جدید کوالکام دارای یک نوع معماری قابل‌گسترش و منعطف مناسبی است. این معماری شامل سه بخش زیر است:

  • بستر واحد فرکانس رادیویی کوالکام
  • بستر واحد توزیع کوالکام
  • بستر واحد توزیع‌شده رادیویی کوالکام

این سه بخش اولین دسته فناوری‌های توسعه‌یافته شده هستند که به اپراتورهای تلفن همراه امکان به‌کارگیری نسل جدیدی از RAN ها را می‌دهد. این سیستم سه‌گانه برای کمک به شرکت‌های ارتباطی طراحی شده‌ است تا شرکت‌های مرتبط بتوانند از حداکثر پتانسیل نسل ۵ استفاده کنند. این فناوری تا نیمه اول سال ۲۰۲۲ قابل‌استفاده خواهد بود.

همچنین، کوالکام با شرکت‌های پیشرو درزمینهٔ ارتباطات رادیویی همکاری می‌کند تا توسعه فناوری نسل ۵ را سرعت بخشد.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید