بحران کرونا؛ فروش گوشی‌های هوشمند در ماه فوریه امسال نسبت به سال قبل شدیداً کاهش یافت - تکفارس 

بحران کرونا؛ فروش گوشی‌های هوشمند در ماه فوریه امسال نسبت به سال قبل شدیداً کاهش یافت

مهرداد میرشاهی
۲ فروردین ۱۳۹۹ - 22:59
بحران کرونا؛ فروش گوشی‌های هوشمند در ماه فوریه امسال نسبت به سال قبل شدیداً کاهش یافت - تکفارس 

به تازگی شرکت تحقیقاتی Strategy Analytics گزارش جدیدی در زمینه میزان عرضه گوشی‌های هوشمند به بازار در ماه فوریه سال ۲۰۲۰ میلادی منتشر کرده که نشان دهنده کاهش شدید تعداد کلی تلفن‌های هوشمند فروخته شده نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته است.

در ماه فوریه امسال، عرضه گوشی‌های هوشمند به بازار برابر با ۶۱٫۸ میلیون دستگاه است که نسبت به فوریه سال ۲۰۱۹ میلادی ۳۸ درصد کاهش یافته است. این در حالی ا‌ست که در فوریه سال گذشته، ۹۹٫۲ میلیون دستگاه روانه بازار شده بود.

بیشتر تولید گوشی‌های هوشمند در کشور چین جریان دارد و از آنجایی که ویروس کرونا از این کشور شیوع پیدا کرد و اکثر کارخانه‌های تولیدی به منظور جلوگیری از انتشار هرچه بیشتر این بیماری تعطیل شده بود، بیشتر تولیدکننده‌های تلفن همراه با مشکلات متعددی برای تامین قطعات مورد نیاز خود روبرو شدند. علاوه بر این، اکثر مردم نیز به منظور پیشگری از ابتلا به این بیماری از خرید فیزیکی این دستگاه‌ها خودداری کردند و فشارهای وارد شده بر اقتصاد جهان، تمایل مصرف‌کنندگان به خرید اقلام الکترونیکی را کاهش داده است.

نیل واستون (Neil Waston)، مدیر اجرایی شرکت استراتژی آنالیتیکس، در این خصوص اظهار داشت:

فوریه ۲۰۲۰ شاهد بزرگترین سقوط در تاریخ بازار جهانی تلفن‌های هوشمند بود. عرضه و تقاضای گوشی‌های هوشمند در چین فرو ریخت، در سراسر آسیا سقوط کرد و در سایر نقاط جهان نیز کند شد.

ییون وو (Yiwen Wu)، تحلیلگر ارشد موسسه Strategy Analytics نیز بیان کرد:

ترس از شیوع ویروس کرونا به اروپا، آمریکای شمالی و باقی جاها گسترش یافته است و صدها میلیون مصرف‌کننده مرفه در قرنطینه هستند و قادر به خرید وسایل جدید نیستند. صنعت تلفن‌های هوشمند باید بیش از هر زمان دیگری برای افزایش فروش در هفته‌های آینده از طریق فروش آنلاین یا تخفیف‌های زیاد برای محصولات پرتقاضا تلاش کند.

اما سوال اصلی این است که آیا این موارد دلیل موجهی برای خرید گوشی‌های هوشمند است؟ تا لحظه نوشتن این خبر، هر ثانیه بر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در دنیا افزوده می‌شود. تاثیر زیاد شیوع کووید-۱۹ بر اقتصاد جهانی باعث شده است تا هزاران نفر شغل خود را از دست بدهند یا با کاهش درآمد مواجه شوند. با درآمد کمتر، مردم سعی می‌کنند گوشی‌های فعلی خود را نگه دارند یا به گوشی‌های مقرون به صرفه روی بیاورند.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید