در ابتدای ماه جاری میلادی اخباری منتشر شد که به نصب نرمافزار جدید Pixel Themes به صورت پیشفرض در گوشیهای سری پیکسل ۴ دلالت داشت. سپس متوجه شدیم که امکان دارد این برنامه از طریق یک بروزرسانی نرمافزاری به دیگر گوشیهای قدیمیتر پیکسل نیز برسد. گوگل با عرضه این نرمافزار میخواهد فرصتی فراهم کند تا تمامی گزینههای شخصیسازی را یکجا در اختیار کاربران قرار دهد. بر این اساس، این قابلیتها در لانچر پیکسل (Pixel Launcher) و در تب استایلها و تصاویر پسزمینه (Styles & Wallpapers) مشاهده خواهد شد. با لمس میانبر این گزینهها، تب جدیدی باز خواهد شد که یکی برای انتخاب تصاویر پسزمینه به کار خواهد رفت و دیگری برای برگزیدن تمهای مورد علاقه.
بر اساس ادعای سایت خبری ۹to5google، بر خلاف پیکسل ۳ که تنها یک تم برای انتخاب کردن داشت، پیکسل ۴ دارای چهار تم خواهد بود. ضمن اینکه کاربران با انتخاب گزینه Custom میتوانند از حافظه داخلی گوشی تم مدنظر را برگزینند. مرحله دوم استفاده از این اپلیکیشن، انتخاب آیکونها است که باعث خواهد شد این تصاویر در نوار اعلانات و تنظیمات سریع مشاهده شوند. به این نکته هم اشاره کنیم که در پیکسل ۳ تنها یک گروه آیکون وجود داشت حال آنکه تعداد آنها در پیکسل ۴ به سه بسته افزایش یافته است. به علاوه، انتظار میرود هشت رنگ برای انتخاب کردن به عنوان رنگ پیشفرض دستگاه وجود داشته باشد که پس از انتخاب مورد دلخواه، کاربر میتواند ظاهر آیکونها را هم در منوی دستگاه تعیین کند. مرحله آخر هم نامگذاری تم خواهد بود تا در نهایت بتوانید ساعت صفحه قفل نمایش و دیگر بخشهای اندروید ۱۰ را شخصیسازی کنید.
نرخ بازسازی ۹۰ هرتزی در صفحه نمایش گوشی سری پیکسل ۴
جدیدترین گوشیهای پیکسل قرار است در مراسم بعدی Made by Google که در ۱۵ اکتبر برگزار خواهد شد، معرفی گردند. کمپانی مالک اندروید رسماً تأیید کرده که ویژگیهای جدیدی به محصولات آتیاش خواهند آمد که از آن جمله میتوانیم به Motion Sense اشاره کنیم. در این قابلیت، از سنسور دارای رادار Project Soli استفاده خواهد شد تا افراد بتوانند با حرکات دست میان آهنگهای مختلف سوئیچ شوند، به تماسها پاسخ دهند، زنگهای هشدار را لغو کنند و . . . قرار است Motion Sense به صورت پیشفرض در اپلیکیشنهایی پخش محتوای رسانهای مانند Amazon Music، Deezer، Google Play Music، iHeartRadio، Pandora، اسپاتیفای، Spotify Stations، یوتیوب موزیک و یوتیوب فعال باشد. ظاهراً گوگل میخواهد گوشیهای جدیدش را تنها به یک روش بیومتریک بازگشایی قفل نمایشگر مجهز کند که نمونه پیشرفتهتر Face ID خواهد بود. ضمناً، کاربران میتوانند از این قابلیت برای پرداخت هزینه از طریق سرویس Google Pay هم بهره ببرند.
به علاوه، شایعه شده که گوشیهای جدید پیکسل ۴ و پیکسل ۴ ایکس ال دارای نرخ بازسازی ۹۰ هرتزی خواهند بود و این یعنی سرعت آنها نسبت به موبایلهای معمولی تا ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت. این تکنولوژی باعث میشود تا بازیها سریعتر اجرا شوند. یکی از بهترین راهها که بتوانیم وجود این فناوری را احساس کنیم، سوئیچ شدن میان اپلیکیشنها به صورت عمودی است. دیگر ویژگی که به صفحه نمایش مربوط میشود نیز Ambient EQ نام دارد که به True Tone موجود در آیفونهای اپل بسیار شبیه است. به هر حال، Ambient EQ میزان سفیدی نمایشگر را با توجه به شرایط نورپردازی محیط تنظیم میکند.
مشخصات فنی و امکانات گوشیهای جدید گوگل
گفته میشود مدل پیکسل ۴ دارای نمایشگری ۵٫۷ اینچی از نوع AMOLED خواهد بود که رزولوشن آن به ۲۲۸۰*۱۰۸۰ پیکسل میرسد یا تصاویر را با کیفیت فول اچدی پلاس نشان میدهد. ضمن اینکه پیکسل ۴ ایکس ال هم دارای پنل AMOLED به اندازه ۶٫۲۳ اینچی است و میتواند تصاویر را با کیفیت QHD+ یا رزولوشن ۳۰۴۰*۱۴۴۰ پیکسلی نشان دهد. هر دوی این دستگاهها از پردازنده کووالکوم اسنپدراگون ۸۵۵، ۶ گیگ رم و ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی بهره خواهند برد.
جدیدترین گوشیهای گوگل در قاب پشتی خود ماژولی مربعی شکل دارند تا در آن دو لنز به عنوان دوربین اصلی به کار رود. بنابراین در کنار حسگر ۱۲٫۲ مگاپیکسلی اصلی، شاهد حضور سنسور ۱۶ مگاپیکسلی تله فوتو هم خواهیم بود. در جلو نیز یک لنز ۸٫۱ مگاپیکسلی حضور خواهد یافت.
گفتنی است که گوگل میخواهد از یک باتری ۲۸۰۰ میلیآمپری در پیکسل ۴ و از یک باتری ۳۷۰۰ میلیآمپر بر ساعت در پیکسل ۴ ایکس ال استفاده کند.
این دستگاهها احتمالاً به رنگهای مشکی، سفید و نارنجی تولید خواهند شد و در آنها سیستم عامل اندروید ۱۰ نصب شده خواهد بود بر این اساس، هر کس این گوشیها را خریداری کرد میتواند آنها را تا زمان انتشار اندروید ۱۳ نگه دارد زیرا قابلیت دریافت این ورژن از محبوبترین سیستم عامل دنیا را دارند.
نظرات