گوگل سیستم عامل کروم ۷۷ را با عرضه Google Assistant گسترش داده است - تکفارس 

گوگل سیستم عامل کروم ۷۷ را با عرضه Google Assistant گسترش داده است

مهدی داوری
۵ مهر ۱۳۹۸ - 23:00
گوگل سیستم عامل کروم ۷۷ را با عرضه Google Assistant گسترش داده است - تکفارس 

گوگل این هفته انتشار سیستم عامل کروم ۷۷ را در کروم بوک اعلام کرد.

سیستم عامل کروم در واقع یک سیستم عامل متن باز است که توسط خود کمپانی گوگل برای کار با اپلیکیشن‌های آنلاین و تحت وب تولید شده است.

شروع به کار سیستم عامل کروم به سال ۲۰۰۹ برمی‌گردد که این سیستم عامل توسط گوگل معرفی شد و در نهایت در سال ۲۰۱۱ نسخه پایدار آن به طور عمومی در دسترس کاربران قرار گرفت.

هدف ساخت سیستم عامل گروم، تمرکز بر کاربرانی بوده که بیشتر وقت خود را به وبگردی در اینترنت می‌گذارنند و جامعه هدف این سیستم عامل در واقع همین کاربران بوده است.

از ویژگی‌های مثبت این سیستم عامل به نسبت سیستم عامل‌های مرسوم می‌توان به سرعت بالای آن اشاره کرد. علاوه بر این وجود سرویس‌های آنلاین و ابری در این سیستم عامل از ویژگی‌های مثبت آن به شمار می‌آید.

شاید نکته منفی سیستم عاملی مثل ویندوز نصب درایورهای فراوان در هنگام راه اندازی اولیه ویندوز است اما در سیستم عامل کروم دیگر خبری از نصب درایور نیست و اتصال آنلاین این سیستم عامل باعث می‌شود که به صورت کاملا ابری هر آنچه برای استفاده از یک دستگاه جانبی لازم باشد به صورت خودکار در دستگاه شما نصب شود.

نکته مثبت دیگر این سیستم عامل نیز می‌توان سرعت بالا آن در همگام سازی با گوگل و در نتیجه همگام سازی با هر دستگاه دیگری نیز که از سیستم عامل کروم استفاده می‌کنند دانست.

بدون شک در چند سال آینده می‌توان سیستم عامل کروم را جایگزین بسیار خوبی به جای سیستم عامل‌های امروزی دانست و شاید در برنامه‌های آینده گوگل استفاده همگانی از این سیستم عامل روی کامپیوترهای شخصی باشد.

البته یکی از مهم ترین معایب این سیستم عامل نیاز دائمی به اینترنت است که ممکن است باعث شود تا سیستم عامل کروم برای برخی نیز خوشایند نباشد و برخی ترجیح بدهند از سیستم عامل ویندوز مایکروسافت استفاده کنند.

تمرکز این به روزرسانی سیستم عامل کروم ۷۷ در واقع روی دستیار گوگل، رقیب سیری است (از نظر فنی کورتانا نیز جز این رقبا دستیار گوگل به حساب می‌آید)

این شرکت دستیار گوگل را به سمت “سایر دستگاه های مصرف کننده غیر مدیریت شده” سوق می دهد.

پیش از این، این سیستم عامل محدود به لپ تاپ های پیکسل خود کمپانی گوگل و گروه کوچکی از دستگاه های OEM بود.

کاربران با استفاده از این دستیار گوگل میتوانند از صدا یا صفحه کلید خود برای باز کردن سریع یک فایل جدید، پخش موسیقی روی بلندگوهای هوشمند خود و تنظیم یادآوری استفاده کنند.

دستیار گوگل برای مواردی که گوگل از آن استفاده می کند در کروم بوک بسیار خوب کار می کند. با این حال، این که دستیار گوگل در سیستم عامل کروم ۷۷ مثل نسخه اندروید نتیجه مطلوبی داشته باشد باید مورد بررسی قرار بگیرد تا ببینیم تا چه اندازه می‌توان به این دستیار اعتماد کرد و آیا دستیار گوگل همانند گوگل Assistant اندروید موفق خواهد بود یا خیر؟

با این حال امیدواریم کمپانی گوگل در به روزرسانی‌های بعدی سیستم عامل کروم ۷۷ روی مسائلی نظیر ادغام روز به بروز و پشتیبانی از برنامه های لینوکس در اکوسیستم سیستم عامل کروم کار کند. طبق اعلام گوگل قرار است تا سیستم عامل کروم ۷۷ طی دو هفته آینده به کروم بوک منتقل می شود.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید