بیش‌تر از ۱۳۰ شرکت آمریکایی آماده تجارت با هوآوی هستند - تکفارس 
بیش‌تر از ۱۳۰ شرکت آمریکایی آماده تجارت با هوآوی هستند - تکفارس 

بیش‌تر از ۱۳۰ شرکت آمریکایی آماده تجارت با هوآوی هستند

علی اسکندری
۷ شهریور ۱۳۹۸ - 22:01
تحریم هوآوی

به یاد داریم در ماه می بود که ایالات متحده شرکت هوآوی را در لیست شرکت‌های تحریمی خود قرار دارد. این موضوع بدان معناست که این برند چینی دیگر نمی‌تواند قطعات خود را از شرکت‌های آمریکایی تهیه کند و حتی محصولات خود را به فروش برسانند. گفتنی‌ست قبل از این مشکلات هوآوی با آمریکا، این شرکت از طرف بسیاری از کشورهای اروپایی و کانادا تحریم شده بود. علت بیش‌تر تحریم‌ها نیز ارتباطات نزدیک شرکت هوآوی با دولت چین است. اما حالا دولت آمریکا معافیت‌هایی را برای این برند میلیارد دلاری در نظر گرفته است. اما آیا این معافیت‌ها باعث کاهش ضرر هوآوی خواهد شد؟ چه شرکت‌هایی با این برند وارد تجارت خواهند شد؟ در زیر به این پرسش‌ها پاسخ داده‌ایم.

بعد از این‌که تحریم‌های ایالات متحده باعث ضررهای متعدد شرکت هوآوی شدند و مدیرعامل و موسس این برند اعلام نمود که در صورت ادامه تحریم‌ها هوآوی میلیاردها دلار ضرر خواهد کرد، دولت آمریکا در چند ماه پیش دستوری را اعلام نمود که در آن شرکت‌ها با پر کردن فرمی می‌توانند مجوز تجارت با هوآوی را دریافت نمایند. اخبار حاکی از آن هستند که دپارتمان تجارت آمریکا بیش‌تر از ۱۳۰ فرم را دریافت نموده که در آن نام شرکت‌های مختلف از معتبرترین آن‌ها تا برندهای نوپا و ناشناخته دیده می‌شود. در حقیقت این شرکت‌ها می‌توانند محصولات خود را – اعم‌از تراشه، قطعاتی سیلیکونی و تکنولوژی‌های نوینی مثل هوش مصنوعی – را در اختیار هوآوی بگذارند. اما متاسفانه هنوز نشریه‌ها خبری مبنی‌بر تایید این مجوزها ارائه نداده است و بعید به‌نظر می‌رسد دولت آمریکا به بیش‌تر از ۱۳۰ شرکت اجازه تجارت با هوآوی را بدهد. کارشناسان بر این باورند که ایالات متحده تنها می‌خواهد در حوزه‌های محدود (آن‌هم تنها بخش‌هایی که شرکت‌های آمریکایی با از دست دادن هوآوی دچار ضرر می‌شوند) با این شرکت چینی تجارت نماید. البته گفتنی‌ست هیچ وارداتی در کار نخواهد بود و تنها برندهای فعال در بخش تکنولوژی آمریکایی می‌توانند محصولات یا خدمات را به‌فروش برسانند و به چین صادر کنند. از طرفی مجوزها وقتی تایید خواهند شد که هیچ‌یک از اقدامات شرکت‌های آمریکایی امنیت ملی را به خطر نیندازد. این موضوع تاکید می‌کند که شاید برندهای آمریکایی نتوانند تکنولوژی‌های سطح بالا را در اختیار چینی‌ها بگذارند.

جنگ تجاری در بیش‌تر اوقات به شرکت‌های دو کشور ضربه می‌زند، اما در این موقعیت هوآوی بیش‌تر ضرر را متحمل شده است. اخیرا این شرکت اعلام نموده که با جدایی گوگل از هوآوی ممکن است این برند بیش‌تر از ۱۰ میلیارد دلار ضرر ببیند که برای هر شرکتی مبلغ بسیار زیادی شمرده می‌شود. این در حالی‌ست که هوآوی در حال آماده شدن برای معرفی از گوشی جدید خود – یعنی سری میت ۳۰ – است که به‌نظر می‌رسد فاقد سیستم‌عامل گوگل هستند. حتی به‌تازگی نیز اعلام شده که گوگل در بین این ۱۳۰ شرکت وجود ندارد و نمی‌خواهد تجارتی با برند چینی داشته باشد. این یعنی به‌طور قطع در گوشی‌های جدید هوآوی شاهد اندروید نخواهیم بود و به‌جای آن سیستم‌عامل هارمونی قرار خواهد گرفت. این پلتفورم چندی پیش معرفی شد و در حال حاضر در برخی از محصولات هوآوی قرار گرفته است. این سیستم‌عامل از تمامی برنامه‌های اندروید پشتیبانی می‌کنند، فقط شما نمی‌توانید به برنامه‌های گوگل دسترسی داشته باشید و باید از منابع مختلف دیگر برنامه‌ها را دانلود و به‌روزرسانی نمایید. نگرانی‌های زیادی در مورد امنیت این سیستم‌عامل وجود دارد که هوآوی به‌طور مفصل به آن‌ها پاسخ نداده است.

نظر شما در این مورد چیست؟ آیا در حال حاضر هوآوی ارتباط خودش را با دولت چین قطع کرده یا همچنان به جاسوسی کاربران می‌پردازد؟ آیا به‌نظرتان حریم خصوصی در محصولات این شرکت رعایت می‌شود؟ آیا از محصولات هوآوی استفاده می‌کنید؟‌ خوشحال خواهیم شد که نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید