در دنیای دیجیتال ممکن است هر لحظه اتفاق جدیدی رخ دهد یا یک تکنولوژی تازهای به بازار عرضه شود. در حقیقت ما در عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات به سر میبریم. برای همین تهدیدات نیز به همان میزان فرصتها افزایش یافتهاند. بهجرات میتوان گفت در حال حاضر طیف وسیعی از سرویسهای بازار جهانی به سرقت اطلاعات کاربران میپردازند و در این بین شرکتهایی هستند که از هیچ تلاشی برای رعایت حریم خصوصی کاربران دریغ نمیکنند. اما زدتیای جزء این شرکتها محسوب نمیشود. این برند در سالهای قبل توسط دولت آمریکا تحریم شده و بهتازگی دلیل این تحریمها و نقصهای محصولات این شرکت آشکار شده است. در ادامه به این موضوع پرداختهایم.
امروزه دو قدرت اقتصادی دنیا در حال جنگ هستند. اما خوشبختانه یا متاسفانه در این جنگ خبری از اسلحه، تانک و موشک نیست و بهجای آن شاهد تحریمها و تعرفههای مختلف هستیم. دولت آمریکا برای اعمال فشار بر روی حکومت چین تقریبا هر ماه تعرفههای جدیدی برای دستهای از محصولات این کشور صادر میکند که باعث شده محصولات چینی در ایالات متحده گرانتر از قبل شوند و مردم روی به خرید محصولات آمریکایی بیاورند. این موفقیت بزرگ برای دولت آمریکاست که با اعمال تعرفهها بر روی کالاهای وارداتی، مردم را ترغیب به خرید کالاهای داخلی نماید. در این بین شرکتها نیز مورد تحریم قرار میگیرند و در لیست سیاه ترامپ نوشته میشوند. یکی از همین برندهای معتبر و پرآوازه، زدتیای است. این شرکت سالهاست در زمینه ارتباطات و گوشیهای هوشمند فعالیت میکند و تاحالا از مدلهای بسیاری پرده برداشته است. اما بهتازگی اخبار نشان میدهند که محصولات این شرکت از صلاحیت کافی برای عرضه به بازار برخوردار نیستند و نقصهای امنیتی بسیاری دارند. یکی از همین سرویسها که مورد استفاده طیف وسیعی از کاربران قرار میگیرد. نقطه اتصال (Hotspot) است.
بهلطف نقطه اتصال میتوانید اینترنتتان را با دیگران به اشتراک بگذارید. فرقی نمیکند که مودم داشته باشید یا دارای کارتی مخصوص باشید، فقط کافیست اینترنت همراه در اختیارتان باشد تا بتوانید آن را با دیگران شریک شوید. زدتیای در این زمینه از قابلیتی پرده برداشت که در آن کاربران میتوانند با کمک نسل چهارم شبکه تلفن همراه اینترنت خود را به اشتراک بگذارند. اما این ویژگی دارای حفرههای امنیتی زیادی است و در صورت استفاده از آن به احتمال زیاد اطلاعات شخصیتان در دسترس دیگر افراد (مخصوصا هکرها) قرار خواهد گرفت. برای همین توصیه شده که از قابلیت استفاده نکنید. بهطور کل پیشنهاد میشود از دستگاههای زدتیای بهره نبرید و اگر هم یکی از گجتهای هوشمند زدتیای را خریداری کردهاید، با وسواس مراقب اطلاعات شخصیتان و حریم خصوصی گوشی هوشمند خود باشید. دستگاههای این شرکت چینی در چشمبرهمزدنی هک میشوند و اطلاعات شخصی آنها حتی توسط هکرهای آماتور نیز قابل استخراج است.
نظر شما در این مورد چیست؟ آیا زدتیای میتواند دوباره اعتبار از دست رفتهاش را باز یابد و از سایه تحریمهای دولت آمریکا بیرون بیاید؟ آیا زدتیای باری دیگر موفق خواهد شد؟ آیا شما از نقطه اتصال نسل چهارم شبکه تلفن همراه استفاده میکنید؟ خوشحال خواهیم شد که تجربیات و نظر خود را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.
نظرات