چگونه رمز عبور جیمیل خود را تغییر دهیم؟ - تکفارس 

چگونه رمز عبور جیمیل خود را تغییر دهیم؟

بهنام خدابخشی
۱۰ تیر ۱۳۹۸ - 14:30
جیمیل

قطعا برای شما نیز پیش آمده است که گاهی اوقات رمز عبور حساب‌های کاربری خود را فراموش کنید و مدت زمان زیادی ذهن شما را درگیر نماید. اما حداقل زمانی که رمز جیمیل خود را فراموش کردید، نبازی نیست ذهنتان را درگیر کنید! یکی از ایده‌های بسیار خوب به منظور حفظ امنیت حساب کاربری‌تان در جیمیل این است که به طور مرتب رمز عبور خود را تغییر دهید تا افراد سودجو امکان دسترسی به جیمیل شما را نداشته باشند.

با این وجود که پایگاه داده‌های گوگل در طی این چند سال اخیر هیچگونه شکاف امنیتی نداشته ولی هنوز هم احتمال دارد که کلاهبرداران اینترنتی تصمیم داشته باشند که از روش‌های مختلف به جیمیل کاربران سراسر دنیا دسترسی پیدا کنند. یکی از رایج ترین حملاتی که ممکن است سودجویان از آن استفاده نمایند، حملات فیشینگ است، فرآیندی که یک کلاهبردار اینترنتی احتمال دارد تا یک نسخه‌ی جعلی از صفحه‌ی ورود اصلی ایجاد نموده و از شما بخواهد تا نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید. صفحات جعلی ایجاد شده ممکن است بسیار حرفه‌ای و متقاعد کننده باشند و نتوانید تفاوت آن‌ها را با صفحه‌ی ورود اصلی تشخیص دهید.

اگر چنین موضوعی برای شما در جیمیل اتفاق افتاد تنها راه مقابله با آن تغییر رمز عبور حساب کاربری‌تان می‌باشد.

یکی از نکاتی که باید در انتخاب رمز عبور برای حساب‌های کاربری خود مدنظر داشته باشید، این است که برای تمامی حساب‌های کاربری خود در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی دیگر گذرواژه‎ی یکسان انتخاب نکنید. به خصوص در جیمیل حتما این نکته را رعایت کنید تا با مشکلات مختلف روبرو نشوید. شاید اکنون این سوال در ذهن شما ایجاد شده باشد که چرا باید رمزعبور حساب‌های کاربری خود را به گونه‌ای انتخاب کنیم که با یکدیگر متفاوت باشند؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که اگر زمانی هر یک از رسانه‌های اجتماعی شما با یک باگ امنیتی روبرو شوند، افراد سودجو به رمز عبور شما دسترسی پیدا کرده‌اند، اگر شما برای سایر حساب‌های کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی و یا جیمیل همان رمز عبور و نام کاربری را قرار داده باشید، قطعا کلاهبرداران اینترنتی در این شرایط به سایر حساب‌های کاربری شما نیز دسترسی خواهند داشت. اگر برای جیمیل خود رمز عبور متفاوتی قرار بدهید قطعا باگ امنیتی در سایر سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی نمی‌توانند سبب گردد که جیمیل شما نیز به خطر بیفتد.

نحوه‌ی تغییر رمز عبور در جیمیل

رمز عبور جیمیل شما همان رمز عبور حساب کاربری Google شماست. برای تغییر آن، وارد جیمیل خود شوید، سپس روی نماد حساب کاربری در گوشه بالا سمت  راست و سپس روی دکمه آبی رنگ (Google Account) کلیک کنید

تنظیمات حساب کاربری گوگل شما در یک تب جدید ظاهر می گردد. “Personal Info” را از لیست سمت چپ انتخاب کنید. در این صفحه جزئیات بیشتری شامل نام، جنسیت، تاریخ تولد و عکس پروفایل خود را مشاهده خواهید کرد (البته در صورتی که آپلود کرده باشید). همچنین می‌توانید آخرین باری که رمز عبور خود را تغییر داده‌اید، مشاهده کنید.

برای بازنشانی رمز عبور Gmail خود، بر روی «Password» کلیک کرده و رمز ورود فعلی خود را به منظور تأیید هویت وارد کنید. سپس از شما درخواست خواهد شد که یک رمز عبور جدید برای جیمیل ایجاد کنید و باید رمز عبور جدید را دوباره وارد کنید. طول رمز عبور انتخابی شما باید حداقل هشت کاراکتر بوده و هیچ یک از کاراکترهای آن به هیچ عنوان نظیر تاریخ تولد شما آشکار نباشد و نمی‌توانید آن‌ها را در زمان وارد کردن مشاهده نمایید. البته لازم به ذکر است که اگر بر روی آیکون چشم کلیک نمایید می‌توانید کاراکترهای ورودی به عنوان رمز عبور را مشاهده کنید.

جیمیل

بر روی دکمه‌ی آبی رنگ «Change Password» کلیک کنید. اکنون برای شما یک پیغام مبنی بر اینکه آیا می‌خواهید حساب کاربری گوگل خود را در هر دستگاهی که مالک آن هستید فعال کنیم؟، نمایش داده خواهد شد که شما باید این پیغام را به طور کامل رد کنید. با رد این پیغام، شما هر زمانی که بخواهید جیمیل خود را چک کنید (در هر کدام ار دستگاه‌هایی که مالک آن هستید) باید رمز عبورتان را وارد نمایید تا دسترسی به شما داده شود.

چرا باید رمز عبور جیمیل خود را تغییر دهیم؟

اساسا جیمیل افراد به عنوان یک گنجینه‌ای از اطلاعات مهم و شخصی یک کاربر محسوب می‌گردد و ممکن است مدارک مهمی نظیر تصویر پاسپورت و یا مدارک شناسایی و محرمانه در جیمیل‌های ارسالی و یا دریافتی وجود داشته باشد و اگر این اطلاعات به دست افراد سودجو بیفتد مشکلات گوناگونی را برای شما بوجود می‌آورد. در این میان شما باید رمز عبور جیمیل خود را پس از گذشت مدت زمان کوتاهی تغییر دهید تا از حریم خصوصی خود بتوانید به نحو احسنت محافظت نمایید.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید