از نظر فنی، Honor برندی مستقل است که با گوشیهای هوشمند خود را با قیمتهایی معقول به فروش میرساند، اما درواقع این برند زیر مجموعهای از کمپانی هوآوی به حساب میآید. بنابراین، این مسئله که پرچم دار جدید Honor یعنی گوشی هوشمند Honor 20 Pro بسیار به گوشیهای هوشمند هوآوی شبیه است اصلا شگفت آور نیست. اما علاوه بر شباهت به گوشیهای هوشمند هوآوی، پرچم دار جدید آنر دیگر چه ویژگیهایی دارد؟.
Honor 20 Pro گوشی هوشمندی است که تقریبا انتظارات شما از یک گوشی هوشمند پرچم دار را برآورده میکند: این دستگاه به Kirin 980، چیپستی در رده پرچمدارها، مجهز بوده و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی را شامل میشود، یک باتری بزرگ ۴۰۰۰ میلی آمپری بر روی آن به کار رفته است و همچنین نسبت به سایر گوشیهای هم رده خود یک تگ قیمتی به صرفهتر را یدک میکشد. ویژگیها و امکانات ۲۰ Pro اما در اینها خلاصه نمی شود و همانطور که عنوان شد این دستگاهها یک گوشی هوشمند پرچم دار بوده و حرفهای زیادی برای گفتن دارد. بنابراین به منظور شناخت کامل پرچم دار جدید Honor شما را دعوت میکنیم در ادامه این مطلب با تکفارس همراه باشید تا بررسی تخصصی گوشی Honor 20 Pro را خدمت شما ارائه کنیم.
طراحی Honor 20 Pro
ظاهر ۲۰ Pro چشم نواز است. این دستگاه از نوعی طراحی بهره مند شده که Honor آن را طراحی هولوگرافی مینامد. این طراحی منشورهایی کوچک در پشت دستگاه را شامل میشود که کار آنها منعکس کردن نور در الگوهای خیره کننده و دادن عمقی خاص به رنگهای قاب پشتی گوشی است. چنین طراحی چشم نوازی پیش از این در هیچ گوشی هوشمند دیگری مشاهده نشده است و همین مسئله نشان میدهد که توانایی صنعتگری دو کمپانی هوآوی و Honor تا چه اندازه پیشرفت کرده است.
تمام دکمههای Honor 20 Pro در سمت راست آن قرار دارند و دسترسی یه آنها بسیار آسان است. دکمه پاور دستگاه اما داری یک تورفتگی است که آن را از سایر دکمهها متمایز میکند. حسگر اثر انگشت ۲۰ Pro نیز از نوع سنتی بوده و در همین دکمه پاور جاسازی شده. عملکرد حسگر اثر انگشت دستگاه سریع بوده و طبق بررسیهای انجام شده کاملا قابل اعتماد ارزیابی شده است؛ اگرچه که نباید انتطار دیگری هم از حسگر اثر انگشت یک گوشی هوشمند پرچمدار داشته باشیم.
اما یک ویژگی اضافه که این روزها در خیلی از گوشیهای هوشمند شاهد آن نیستیم، بلستر مادون قرمز است که در بالای Honor 20 Pro قرار گرفته و شما را قادر میسازد که دستگاههایی مانند تلویزیون و کولر خود را بوسیله آن کنترل کنید. همچنین اگر به دنبال چراغ اعلان LED هستید، ۲۰ Pro آن را شامل میشود و به شکلی هوشمندانه آن را در بلندگو داخلی خود جای داده است. در پایین دستگاه نیز پورت شارژ USB-C و همچنین بلندگوی آن قرار گرفتهاند.
اما چیزی که جای خالی آن در Honor 20 Pro حس میشود یک جک هدوفن ۳٫۵ میلیمتری است؛ امکانی که بسیاری از کمپانیهای تولید کننده گوشیهای هوشمند آن را برای گوشیهای هوشمند ارزانتر نگه داشتهاند!
نمایشگر Honor 20 Pro
اگر به جلو Honor 20 Pro نگاه کنید یک نمایشگر ۶٫۲۶ اینچی LCD با حاشیههای حداقلی را مشاهده خواهید کرد که دوربین سلفی دستگاه بر روی آن پانچ شده است. رزولوشن این نمایشگر فول اچ دی پلاس بوده و همه چیز در آن با وضوحی کامل نمایش داده خواهند شد.
البته نمایشگر موردنظر طراوت نمایشگرهای AMOLED را نداشته اما یک نمایشگر LCD بسیار خوب است. بهتر است به منظور بهرهوری حداکثری نمایشگر دستگاه مطمئن شوید که در تنظیمات، حالت نمایشگر را بر روی Natural تنظیم کرده و تناسب رنگها را بر روی حالت پیش فرض قرار میدهید. با این تنظیمات، رنگها بسیار متناسب بوده و همه چیز به خوبی نمایش داده خواهد شد.
رابط کاربری Honor 20 Pro
از نظر رابط کاربری، ۲۰ Pro توسط رابط کاربری Magic UI کمپانی و مبتنی بر اندروید ۹ پای اجرا میشود. رابط کاربری Magic UI درواقع یک نسخه از Emotion UI هوآوی با تم متفاوت است. این دو رابط کاربری بسیار به یک دیگر شبیه بوده و اساسا تفاوت آنها در شکل آیکونها و چند اپلیکیشن پیشفرض خلاصه میشود. البته بسیاری از اپلیکیشنها از جمله اپلیکیشن دوربین نیز کاملا بین Magic UI و Emotion UI یکسان هستند.
کنترلهای حرکتی اما به نوعی بزرگترین نقطه قوت رابط کاربری Honor 20 Pro به حساب میآیند: شما میتوانید با کشیدن انگشت خود به هر دو طرف چپ یا راست یک قدم به عقب بروید، با کشیدن انگشت خود به بالا به منو Home برگردید و با کشیدن انگشت خود به بالا و کمی مکث به بخش اپلیکیشنهای اخیرا باز شده بروید.
علاوه بر کنترلهای حرکتی، یک گزینه خوب دیگر که Honor 20 Pro آن را ارائه میکند ضبط کننده نمایشگر است که ممکن است برای بسیاری از کاربران کارآمد باشد. اما جای خالی یک ویژگی در Magic UI حس میشود و آن هم عدم وجود دارک مد برای آن است؛ به نظر میرسد که دو کمپانی در این زمینه به توافق رسیده باشند که این ویژگی را برای گوشیهای هوآوی حفظ کنند.
عملکرد Honor 20 Pro
Honor 20 Pro قدرت پردازش خود را از چیپ ساخت هوآوی Kirin 980 میگیرد و دارای ۸ گیگابایت رم است. این چیپ اولین چیپ ۷ نانومتری برای اندروید به حساب میآید اما این روزها در تستهای ارزیابی قدرت عملکرد در پشت سر Snapdragon 855 و خیلی عقبتر از چیپ A12 Bionic اپل که بر روی جدیدترین آیفونها به کار رفته است قرار میگیرد. اما با این وجود، گوشی در طول استفاده روزانه بسیار سریع و سبک عمل میکند. کنترلهای حرکتی عنوان شده در بالا نیز بدون کوچکترین تاخیری اجرا میشوند و سرعت گوشی بسیار حس خوبی را به کاربر منتقل میکند. گیمرها نیز مسلما بعد از استفاده از ۲۰ Pro از آن رضایت خواهند داشت زیرا به لطف ورقههای خنک کننده گرافن جدیدT این دستگاه قادر خواهد بود گرمای بیشتری را مهار کرده و در زمان اجرا بازیها خنکتر بماند.
Honor 20 Pro دارای ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی است و شما قادر خواهید بود این مقدار را با استفاده از کارت حافظه نانو گسترش دهید. این استانداردی جدید از جانب هوآوی است که در آن کارتهای حافظه اندازهای مشابه سیمکارتهای نانو دارند. بنابراین کارتهای حافظه microSD در اسلات تعبیه شده در ۲۰ Pro برای کارت حافظه جای نخواهد گرفت.
دوربین Honor 20 Pro
مهمترین ویژگی درمورد دوربین ۲۰ Pro به کار رفتن بزرگترین دیافراگم ساخته شده برای موبایل بر روی آن است. لنز ۴۸ مگاپیکسلی اصلی پرچم دار Honor از یک دیافراگم f/1.4 استفاده میکند و این درحالی است نزدیکترین رقیبها تاکنون تنها از دیافراگم f/1.6 بهره مند شدهاند. بنابراین، از نظر تئوری، این گشادگی دیافراگم باید مزیتی بسیار بزگ برای Honor 20 Pro در هنگام عکسبرداری از محیطهای کم نور به حساب بیاید.
دوربین ۲۰ Pro همچنین مجهز به یک لنز سه زمانه تله فوتو بعلاه زوم پنح زمانه با کمک لنز اصلی (هیبریدی) است. این دوربین برای زوم بیشتر از آن نیز فقط از زوم دیجیتال استفاده خواهد کرد.
لیست کامل همه دوربینهایی که بر روی Honor 20 Pro به کار رفتهاند به شرح زیر است:
- دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، دیافراگم f/1.4، سنسور ۱٫۲ اینچی، مجهز به OIS، AIS و EIS
- دوربین سوپر عریض ۱۶ مگاپیکسلی، دیافراگم f/2.2
- دوربین ۸ مگاپیکسلی ۳X تله فوتو، دیافراگم f/2.4، OIS
- دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی، فاصله فوکوس ایدهآل ۴ سانتی متری، دیافراگم f/2.4
- دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی، دیافراگم f/2.0
کیفیت تصویر Honor 20 Pro
تصاویر گرفته شده توسط دوربین اصلی Honor 20 Pro با جزئیات بالا و ارائه رنگها به صورت عالی بسیار خوب هستند و میتوانیم به شما اطمینان دهیم که بعد از استفاده از آن چه در روز و چه در شب از نتیجه حاصل شده رضایت خواهید داشت. لنز تله فوتو ۳X نیز یک گزینه افزوده شده عالی به حساب میآید و کاملا تثبیت شده است؛ بنابراین میتوانید با استفاده از آن تصاویر کاملا واضحی را به ثبت برسانید. شما همچنین میتوانید از لنز تله فوتو برای به ثبت رساندن تصاویر پرتره استفاده کنید که یک گزینه بسیار کاربردی به حساب میآید. نقطه ضعف موجود در پکیج دوربین دستگاه اما دوربین سوپرعریض آن است که به ویژه در محیطهای کم نور، تصاویری نرمتر با درجه حرارت مختلف رنگی و کیفیت نه چندان عالی را به ثبت میرساند؛ البته با توجه به چشم انداز جالب توجه این این دوربین بازهم وجود آن به فقدان وجودش ترچیح داده میشود.
در مجموعه زیر میتوانید نمونه تصویر ثبت شده توسط دوربینهای مختلف Honor 20 Pro در روشنایی روز را مشاهده کنید:
در هنگام شب نیز دوربین ۲۰ Pro کمامان تصاویر با کیفیتی را به ثبت میرساند. شما میتوانید از دوربین سوپر عریض، دوربین اصلی، لنز تله فوتو با زوم ۳X و همچنین زوم هیبریدی ۵X استفاده کنید و نتایج به شکل زیر حاصل خواهند شد:
Night Mode معروفی که آن را از گوشیهای هوشمند هوآوی میشناسیم نیز در ۲۰ Pro به کار رفته است و به لطف آن تصاویر ثبت شده توسط این دستگاه در تاریکی شب با رنگها و روشنایی بیشتری همراه میشوند. یک مشکل اساسی در Night Mode این است که در این حالت ثبت یک تصویر بیش از ۶ ثانیه طول کشیده و زمانی هم صرف پردازش آن می شود؛ پروسهای که اعصاب خورد کن بوده اما قطعا نتایج به دست آمده از آن ارزش صبر کردن را دارند:
اما همانطور که عنوان شد لنز چهارم ماکرو نیز در پکیج دوربین ۲۰ Pro وجود دارد که تنها با کیفیت ۲ مگاپیکسل عکسبرداری میکند. اما این لنز در مواقعی که میخواهید یک تصویر بسته از فاصله یک اینچی و از نصف سوژه خود به ثبت برسانید کاملا کاربردی خواهد بود.
دوربین جلو دستگاه نیز یک لنز ۳۲ مگاپیکسلی است که نمره خوبی را دریافت نمیکند. این دوربین مجهز به HDR نبوده و در بسیاری از سلفیهایی که بوسیله آن به ثبت رسیده است هایلایتها با سوختگی همراه بودهاند. در پایین میتوانید نمونه تصاویر دوربین سلفی Honor 20 Pro را مشاهده کنید:
از نظر ویدئو، دوربین اصلی ۲۰ Pro قادر به ضبط ویدئوهای ۴K در ۳۰ فریم بر ثانیه است و گزینه ۶۰ فریم بر ثانیه ندارد که این مسئله کمی برای یک گوشی هوشمند پرچم دار امروزی خجالت آور است. ویدئوهای ۴K دستگاه در ۳۰ فریم بر ثانیه بد نیستند اما مناطق روشن در این ویدئوها به شدت با سوختگی همراه میشوند که این مسئله به نوعی جزئیات خوب و کیفیت بالا کلی ویدئو را خراب میکند.
عمر باتری و شارژ Honor 20 Pro
Honor 20 Pro به یک باتری بزرگ ۴۰۰۰ میلی آمپری مجهز است که میتواند برای بیشتر کاربران گوشی را به مدت یک روز نیم و حتی در صورت استفاده سبکتر به مدت دو روز روشن نگه دارد.
خبر خوب دیگر این است که یک شارژر سریع در جعبه ۲۰ Pro به همراه این دستگاه ارائه خواهد شد؛ شارژری که میتواند در فقط نیم ساعت گوشی هوشمند موردنظر را بیش از ۵۰ درصد شارژ کند. البته جای خالی پشتیبانی از شارژ بیسیم نیز در ۲۰ Pro حس میشود که به نظر میرسد این ویژگی برای گوشی های هوشمند گران قیمتتر کنار گذاشته شده است.
جمع بندی
به طور کلی Honor 20 Pro کیفیت فنی دوربین دستگاهی مانند P30 Pro را نداشته، به نمایشگر AMOLED مجهز نیست و فقدان ویژگیهایی مانند حسگز اثر انگشت درون نمایشگری و ضبط ویدئو ۴K در ۶۰ فریم بر ثانیه در آن احساس میشود. اما این گوشی نقاط قوتی نیز دارد که از جمله آنها میتوان به عملکرد خوب نمایشگر LCD، پردازش سریع و سبک و از همه مهمتر طراحی زیبا اشاره کرد.
با در نظر گرفتن تمامی جوانب، میتوان اینطور گفت که Honor 20 Pro یک نسخه مقرون به صرفهتر از پرچم داران هوآوی است. Honor این گوشی هوشمند را در ایالات متحده به فروش نخواهند رساند اما ۲۰ Pro در بازارهای اروپا و بریتانیا در ازای ۶۰۰ یورو، قیمتی کمتر از بهای یک گوشی وان پلاس، موجود خواهد شد.
نظرات