پس از اینکه گوشی هوآوی پی ۳۰ پرو را به صورت تخصصی بررسی کردیم، متوجه شدید که این دستگاه یکی از بهترین تلفنهای هوشمند موجود در بازار است که با دوربین قدرتمند خود توانایی شکست بسیاری از رقبا را دارد ولی کمپانی چینی یک نمونه دیگر نیز از آن تولید کرده که عملکرد آن شبیه پرچمدار فعلی است ولی قیمتش کمتر و بدنه آن کوچکتر میباشد.
این گوشی که هوآوی پی ۳۰ نامیده میشود، قرار است در این مقاله به صورت تخصصی مورد بررسی واقع شود و ببینیم تفاوتهای آن با نمونه بزرگترش چیست؟ و عملکرد آن چگونه است؟ با تکفارس همراه باشید.
نقاط قوت
- طراحی زیبا و بدنه مقاوم
- دوام باتری عالی
- عملکرد روان
- پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع
- سنسور اسکنر اثر انگشت درون صفحه نمایش فوقالعاده
نقاط ضعف
- کیفیت معمولی صفحه نمایش
- سیاه شدن تصاویر در برخی مواقع
- سرعت نه چندان زیاد رابط کاربری EMUI
- کیفیت پایین اسپیکر
- پشتیبانی از کارتهای حافظه نانو SD و موجود نبودن آنها در همه کشورها
- ناتوانی در ضبط ویدیوها با کیفیت ۴K و ۶۰ فریم بر ثانیه
محتویات درون جعبه
- گوشی هوآوی پی ۳۰
- شارژر ۲۲٫۵ واتی
- کابل مبدل USB-C به USB
- قاب سیلیکونی
- ابزار درآوردن و گذاشتن سیمکارت
طراحی
بسیار کامپکت و زیبا مانند مدل هوآوی پی ۳۰ پرو
با رنگبندی گرادیان و کیفیت ساخت بالا، به راحتی میتوانیم گوشیهای هوآوی را در میان سایر دستگاهها شناسایی کنیم و مدل هوآوی پی ۳۰ هم از این قاعده مستثنی نیست. محصول مورد بحث ما تا کنون در پنج رنگ تولید شده که رایجترین آنها سبز آبی، سفید آبی و مشکی هستند. نمونهای که بر اساس آن این مقاله را نوشتهایم، به رنگ سبز آبی است و ظاهر فوقالعادهای دارد زیرا وقتی نور از زوایای مختلف به آن میتابد، رنگ آن تغییر میکند.
به طور کلی بدنه این گوشی بسیار محکم و اصطلاحاً استخواندار است. قاب پشتی این دستگاه از شیشه، و فریم آن هم فلزی میباشد که البته برای گوشیهای پرچمدار چنین طراحی تقریباً به یک شیوه معمول تبدیل شده است. لازم به ذکر است که به خاطر بهرهمندی از تکنولوژی سنسور اسکنر اثر انگشت درون صفحه نمایش، هوآوی تصمیم گرفته از پوشش شیشهای استفاده کند.
یکی از نکات جزئی که شاید به آن توجه نکنید، صاف بودن بالا و پایین مدل پی ۳۰ پرو است تا بتوانید آن را به صورت ایستاده در جایی قرار دهید ولی به خاطر اینکه وزن نسبتاً زیادی دارد، نمیتوانید این کار را انجام دهید.
در مورد اطراف گوشی باید بگوییم که در سمت راست، دکمههای پاور و کاهش و افزایش صدا به چشم خواهند خورد. در قسمت پایینی، شاهد به کارگیری یک پورت USB-C و اسپیکر هستیم و در کنار آنها نیز یک جک هدفون ۳٫۵ میلیمتری مشاهده خواهد شد که در مدل دارای پسوند “پرو” وجود ندارد. در سمت چپ، محل قرار دادن سیمکارت و در بالا هم یک میکروفون جایگیری کردهاند. ویژگی دیگری که در این دستگاه نیست ولی در پی ۳۰ پرو هست، حسگر IR میباشد. شما به وسیله این سنسور میتوانید از گوشی خود به عنوان کنترل از راه دور تلویزیون بهره ببرید بنابراین شاید برای برخی افراد این قابلیت بسیار مهم باشد و به همین دلیل سراغ این دستگاه نروند.
بهتر از هر چیز دیگری، کامپکت بودن هوآوی پی ۳۰ است. این محصول نسبت به گلکسی اس ۱۰ کوچکتر ولی از گلکسی S10e بزرگتر است بنابراین نمیتوانیم بگوییم که یک گوشی کوچک میباشد ولی به هر ترتیب گرفتن و کار کردن با آن در یک دست بسیار راحتتر است از گوشیهایی که به مراتب سایز بزرگتری دارند.
هوآوی پی ۳۰ | آیفون ایکس آر | گلکسی اس ۱۰ پلاس | گلکسی S10e | |
ابعاد | ۷٫۵۷*۷۱٫۴*۱۴۹٫۱ میلیمتر | ۸٫۳*۷۵٫۷*۱۵۰٫۹ میلیمتر | ۷٫۸*۷۴٫۱*۱۵۷٫۶ میلیمتر | ۷٫۹*۶۹٫۹*۱۴۲٫۲ میلیمتر |
وزن | ۱۶۵ گرم | ۱۹۴ گرم | ۱۷۵ گرم | ۱۵۰ گرم |
صفحه نمایش
پنل AMOLED با کیفیت قابلقبول
با توجه به اینکه ابعاد هوآوی پی ۳۰ کوچکتر از هوآوی پی ۳۰ پرو است، خب طبیعتاً صفحه نمایش آن نیز کوچکتر میباشد. نمایشگر موجود در این گوشی ۶٫۱ اینچ است در حالی که در مدل پیشرفتهتر این عدد به ۶٫۷۴ اینچ میرسد. نکته دیگری که باید در اینجا بدان اشاره کنیم، صاف بودن صفحه نمایش پی ۳۰ است در حالی که در دیگر نمونه لبهها تا حدودی برآمده هستند که این ویژگی میتواند سبب کاهش حاشیهها و ظاهر بسیار زیبایی شود ولی در مدلهایی که نمایشگر صاف دارند، شما دیگر نباید به دلتان نگرانی راه دهید که اگر ناخواسته انگشتتان نمایشگر را لمس کرد، اتفاقی بیفتد. به علاوه، تعمیر این نوع صفحه نمایشها هم کار آسانتری است.
از نظر کیفیت تصاویر، هم هوآوی پی ۳۰ و هم هوآوی پی ۳۰ پرو عملکرد یکسانی دارند زیرا نمایشگر آنها AMOLED و رزولوشن آنها نیز فول اچدی (۲۳۴۰*۱۰۸۰ پیکسل) است بنابراین به طور کلی کیفیت خوبی دارند. حالا ممکن است از خودتان بپرسید که آیا این نمایشگرها از صفحه نمایش سایر رقبا بهتر هستند؟ ما در پاسخ میگوییم خیر.
قسمتی که هوآوی باید آن را بهبود بخشد، تعادل سفیدی صفحه نمایش محصولاتش است. به صورت پیشفرض، این گوشیها در رنگ سفید، تعادل زیادی ندارند بنابراین هالهای از رنگ آبی در آنها مشاهده میشود. البته این امکان را دارید تا به تنظیمات رفته و تعادل نور سفید را به حالت گرم درآورید ولی در آن صورت هم هالهای از رنگ زرد روی نمایشگر پدیدار خواهد شد. اساساً، علیرغم وجود گزینههای متعدد، نمیتوانید تعادل رنگ سفید را در هوآوی پی ۳۰ به بهترین شکل مشاهده کنید بنابراین مجبور هستید با یکی از دو آپشن موجود کنار بیایید. لازم به ذکر است که این مشکلات بیشتر در همین گوشی وجود دارند و در هوآوی پی ۳۰ پرو کمتر هستند.
سنسور اسکنر اثر انگشت درون صفحه نمایش
بالأخره، یک حسگر سریع
حاشیههای کم و ظاهر تمام صفحه نمایش، سبب شده تا دیگر جایی برای قرار دادن سنسور اسکنر اثر انگشت نباشد و به همین دلیل است که هوآوی از یک حسگر زیر نمایشگر به عنوان گزینه امنیتی استفاده کرده است. البته نمونه موجود در این دستگاه اپتیکال میباشد و این یعنی تمام پنل برای مدتی کوتاه روشن خواهد شد تا انگشت شست شما را اسکن کند و قفل نمایشگر بازگشایی گردد.
سنسورهای اسکنر اثر انگشت اپتیکی پیش از این هم در گوشیهایی نظیر هوآوی میت ۲۰ پرو و وانپلاس ۶ تی مشاهده شده بودند ولی واقعیت آن است که آنها عملکرد چندان درخشانی از خود به ثبت نمیرساندند و از دقت و سرعت کافی نیز برخوردار نبودند. البته این نمونه استفاده شده در هوآوی پی ۳۰ هم زیاد سریع یا مطمئن نیست و باید چندین بار انگشت خود را روی آن بگذارید تا بالأخره بشناسد ولی به هر ترتیب باید آن را نسبت به نمونههای سال قبل بهتر بدانیم. هوآوی اعلام کرده که سنسور اسکنر اثر انگشت درون صفحه نمایش مدل پی ۳۰، حدود ۳۰ درصد بهبود یافته و شما میتوانید به راحتی این پیشرفت را احساس کنید.
رابط کاربری
EMUI 9.1؛ بهتر از قبل ولی با مشکلات باقیمانده
هوآوی پی ۳۰ همانند مدل پی ۳۰ پرو از رابط کاربری EMUI 9.1 مبتنی بر اندروید ۹ بهره میبرد.
جدیدترین نسخه پوسته Emotion UI نسبت به ورژنهای قبلی ظاهر جذابتری دارد ولی نسبت به سیستم نرمافزاری سایر رقبا، حرف زیادی برای گفتن ندارد. ظاهر بصری این رابط کاربری زیاد مرتب نیست چرا که شکل آیکونها به گونهای به چشم میخورد که گویا رنگها با یکدیگر قاطی شدهاند.
در پوسته EMUI، شما باید انگشت خود را از پایین صفحه نمایش به سمت بالا بکشید تا نوار اعلانات باز شود در حالی که در سایر رابطهای کاربری، باید عکس این عمل را انجام دهید یعنی انگشت را از بالا به پایین بکشید. نبود این قابلیت در این رابط کاربری میتواند برای کسانی که تا کنون از گوشیهای هوآوی استفاده نکردهاند، آزاردهنده باشد.
به هر حال، رابط کاربری شرکت هوآوی کار شما را به خوبی راه میاندازد چرا که هم سرعت خوبی دارد و هم روان است. ضمن اینکه کمپانی چینی نیز وعده داده تا سالهای سال، پوسته نرمافزاری محصولاتش همینگونه سریع خواهند بود.
به علاوه، سیستم ناوبری مبتنی بر حرکات هم در این گوشی وجود دارد بنابراین برای کار کردن با آن، باید دستورات زیر را انجام دهید:
- کشیدن انگشت به سمت بالا برای برگشت به هوم اسکرین
- کشیدن انگشت به سمت بالا و نگه داشتن برای دستیابی به حالت چند برنامگی
- کشیدن انگشت از هر طرف (راست یا چپ فرقی نمیکند) برای بازگشت
لازم به ذکر است که اکثر کاربران، گزینه آخر را بسیار کاربردی میدانند.
نکته: چنانچه میخواهید جزئیات بیشتری از رابط کاربری EMUI 9.1 بخوانید، بررسی تخصصی هوآوی پی ۳۰ پرو را مطالعه نمایید.
پردازنده، عملکرد و مموری
در یک کلام؛ سریع
علیرغم اینکه قیمت هوآوی پی ۳۰ نسبت به مدل پیشرفتهتر قیمت کمتری دارد ولی پردازندهاش همان Kirin 980 میباشد. این تراشه اولین نمونه اندرویدی است که با فرآیند ۷ نانومتری تولید شده و هوآوی اعلام کرده که سالها طول کشیده تا چنین محصولی بسازد. البته سرعت این تراشه همانند کووالکوم اسنپدراگون ۸۵۵ زیاد نیست ولی در سریعترین گوشیهای اندرویدی، میتوانید شاهد حضورش باشید.
در کنار Kirin 980، یک رم ۶ گیگابایتی به کار رفته که نسبت به رم ۸ گیگابایتی هوآوی پی ۳۰ پرو، کمی ضعیفتر است.
همچنین حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی و قابل ارتقا با مموری کارتهای نانو SD نیز تکمیل کننده بخش مموری هوآوی پی ۳۰ هستند. لازم به ذکر است که به خاطر بزرگ بودن محل قرار دادن کارت حافظه، نمیتوانید در محصول مورد بحث ما، مموری کارت میکرو SD جای دهید.
دوربین
مناسب ولی نه در حد دوربین هوآوی پی ۳۰ پرو
دستگاهی که امروز در موردش صحبت میکنیم، دوربینی دارد که بسیاری از امکانات آن را میتوانیم در هوآوی پی ۳۰ پرو بیابیم بنابراین سنسور RYYB (قرمز، زرد، زرد، سبز) لنز اصلی است و دو حسگر زاویه فوق گسترده و تله فوتو نیز آن را همراهی میکنند.
حسگر RYYB که هم در این دستگاه و هم در مدل دارای پسوند “پرو” وجود دارد، سبب شده دیگر شاهد حضور لنز RGB (قرمز، سبز، آبی) سنتی نباشیم تا پیکسلهای سبز رنگ به زرد تغییر کنند.
مهمترین تفاوت پی ۳۰ با پی ۳۰ پرو، نبود سیستم پریسکوپی میباشد که به جای آن، کمپانی چینی یک لنز تله فوتو با قدرت زوم ۳ برابری قرار داده است. این را هم اضافه کنیم که لنز زاویه فوق گسترده ۱۶ مگاپیکسلی خواهد بود و از این حیث هم دستگاه مورد نظر ما نسبت به برادر بزرگتر خود ضعیفتر است. به علاوه، لنز اصلی نیز دریچه دیافراگم f/1.8 دارد و به صورت اپتیکی، ثابتسازی نشده است.
مشخصات فنی دوربین هوآوی پی ۳۰ را میتوانید در جدول زیر ببینید:
لنز اصلی دوربین عقب | ۴۰ مگاپیکسلی با اندازه ۲۷ میلیمتری و دریچه دیافراگم f/1.8 و بدون سیستم ثابتسازی |
لنز دوم دوربین عقب | ۱۶ مگاپیکسلی زاویه گسترده با اندازه ۱۷ میلیمتری و دریچه دیافراگم f/2.2 |
لنز سوم دوربین عقب | ۸ مگاپیکسلی تله فوتو با قدرت زوم ۳ برابری |
دوربین سلفی | ۳۲ مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/2.0 |
کیفیت تصویر
حالا بیایید ببینیم کیفیت تصاویر چگونه است
عکسهایی که با هوآوی پی ۳۰ میگیرید، شباهت زیادی به خروجیهای برادر بزرگتر خود دارند و به طور کلی نمیتوانیم تفاوتهای آنها را محسوس بدانیم هرچند رنگها شفافیت کمتری دارند و سردتر هستند. به علاوه، هنگامی که زوم میکنید نیز آن وضوحی که انتظار میرود را نخواهید داشت.
چنانچه از حالت پرتره بهره بردید، از کیفیت تصاویر راضی خواهید بود زیرا با زوم ۱، ۲ و ۳ برابری، دریچه لنز به ترتیب ۲۷، ۵۴ و ۸۱ میلیمتر میشود. ضمن اینکه هنگام عکسبرداری از فواصل دور هم آزادی بیشتری خواهید داشت زیرا همانطور که گفتیم، تصاویر پرتره فوقالعادهای خواهید گرفت.
کیفیت عکسهای ضبط شده با لنز زاویه گسترده مانند سایر پرچمداران نیست ولی وجود چنین حسگری مطمئناً کارآمد است حتی اگر کیفیت تصاویر آنگونه که میخواهیم، نشوند. هوآوی مشکلات مربوط به حرکات بیجای لنز را حل کرده بنابراین مشکلی از این بابت نخواهید داشت ولی رنگها در عکسها کمی اشباع شده به نظر میآیند.
در زمینه عکسبرداری در شب، همان دو روش عکس گرفتن موجود در پی ۳۰ پرو را در اختیار خواهید داشت. حالت معمولی که همان نایت مد (Night Mode) هوآوی است و میتواند از سوژههای شب، تصاویر باکیفیتی با رنج دینامیک بالا و نور زیاد بگیرد نیز در این دستگاه وجود دارد. البته برای بهرهمندی از این قابلیت، باید گوشی را به مدت شش ثانیه بیشتر نگه دارید.
کیفیت دوربین سلفی هم در هوآوی پی ۳۰ مانند نمونه پیشرفتهتر است و باید آن را در یک کلام، فوقالعاده بدانیم. برای گرفتن تصاویر با دوربین جلو، امکان بهرهگیری از حالت HDR را دارید که رنج دینامیک عکسها را تا حد زیادی افزایش میدهد. برای اینکه منظور ما را بهتر متوجه شوید، خودتان یک عکس بگیرید که حالت HDR خاموش است و دوباره یک عکس بگیرید که اینبار حالت HDR روشن میباشد. به طور کلی، تصاویر شفاف هستند و کیفیت بالایی دارند.
کیفیت ویدیو
نمونه ویدیوی گرفته شده با گوشی هوآوی پی ۳۰
با دوربین هوآوی پی ۳۰، میتوانید ویدیوهایی با کیفیت ۴K و ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کنید و این امکان را ندارید تا ۶۰ فریم را در هر ثانیه به ثبت برسانید و دلیل این اتفاق نیز به نظر میرسد محدودیت پردازنده Kirin 980 باشد. برای جاآن دسته از افرادی که با گوشیهای خود زیاد فیلمبرداری میکنند، نبود قابلیت ثبت ۶۰ فریم بر ثانیه ممکن است آزاردهنده باشد چرا که فیلمبرداری با حالت اسلوموشن امکانپذیر نخواهد بود هرچند همین ۴K و ۳۰ فریم بر ثانیه نیز برای اکثر افراد، کفایت میکند.
کیفیت ویدیو در حد معمولی است و به خاطر استفاده از سیستم ثابتسازی معمولی، جزئیات به اندازه کافی به نمایش در میآیند. ضمن اینکه این امکان را دارید تا از زوم ۵ برابری بهره ببرید.
کیفیت صدا
در قسمت پایینی هوآوی پی ۳۰ یک اسپیکر جایگیری کرده و اتفاقاً کیفیت آن هم خوب است. البته این به معنای کیفیت فوقالعاده هوآوی پی ۳۰ پرو نیست ولی از طرفی نمیتوانید تفاوتها را هم زیاد حس کنید.
چیزی که در اینجا ممکن است بیش از همه احساس شود، صدای خشدار میباشد ولی باز هم تکرار میکنیم که ایرادی نمیتوانیم به آن بگیریم. این را بگوییم که کسانی که ویدیوها را با صدای بلند تماشا میکنند، مطمئناً میتوانند از این نظر گوشیهای بهتری بیابند.
نکتهای که باید از هوآوی به خاطر آن تشکر کنیم، جک هدفون ۳٫۵ میلیمتری در پایین دستگاه است. بسیاری از افراد همچنان از هندزفریهای سیمدار استفاده میکنند و به همین دلیل از کمپانی چینی راضی خواهند بود.
کیفیت تماس
بدون مشکلی خاص
در حالی که هوآوی پی ۳۰ پرو که از اسپیکرهای سنتی استفاده نمیکند و سیستم لرزشی جدید را در خود جای داده است، هوآوی پی ۳۰ از یک اسپیکر در بالای دوربین سلفی بهره میبرد.
لازم به ذکر است که این قطعه کار خود را به خوبی انجام میدهد و هنگام ضبط ویدیوهای سلفی و برقراری تماس، صداها را با کیفیت بالایی به گوش ما و یا طرف دیگر میرساند.
دوام باتری
عملکردی نسبتاً قدرتمند
در مدل دارای پسوند پرو، شاهد به کارگیری باتری ۴۲۰۰ میلیآمپر بر ساعت هستیم و در این دستگاهی ما در موردش بحث میکنیم، یک منبع نیروی ۳۶۵۰ میلیآمپری به کار رفته و حالا باید بپرسیم دوام باتری چگونه است؟
این گوشی میتواند شما را به مدت یک روز و نیم از شارژر دور نگه داشته و احتمالاً توانایی رقابت با گلکسی اس ۱۰ را هم دارد.
به علاوه، از اینکه میبینیم شارژر سریع ۲۲٫۵ واتی هوآوی به همراه این دستگاه و به صورت رایگان در اختیار کاربران میگیرد، بسیار خرسندیم هرچند سرعت آن مانند برادر قدرتمندتر زیاد نیست ولی با این وجود و در مواقع نیاز، گوشی را سریع شارژ خواهد کرد. در پایان اشاره کنیم که حدود یک ساعت و پانزده دقیقه طول میکشد تا ظرفیت باتری از ۰ به ۱۰۰ درصد برسد.
این را هم اضافه کنیم که قابلیت شارژ بیسیم در هوآوی پی ۳۰ به چشم نمیخورد تا مخصوص پی ۳۰ پرو باشد.
قیمت و آلترناتیوها
در حالی که هوآوی پی ۳۰ پرو حدود ۱۰۰۰ دلار قیمت دارد ولی هوآوی پی ۳۰ را میتوانید با قیمت ۷۵۰ دلار خریداری نمایید. این عدد، آن را با گوشی آیفون ایکس آر هم ارزش میکند و در برخی مواقع، چنانچه گلکسی اس ۱۰ و گلکسی S10e نیز تخفیف بخورند، از آنها هم ارزانتر خواهد شد. البته میتوانیم اعلام کنیم که دقیقاً با همین پول میتوانید وانپلاس ۷ پرو را خریداری نمایید.
با گلکسیهای سامسونگ، صفحه نمایشهای باکیفیتتر، تراشه سریعتر و دوربین قدرتمندتر دریافت خواهید کرد ولی با محصولات هوآوی از عملکردی به مراتب روانتر و به علاوه، حالت شب در اپلیکیشن دوربین بهرهمند خواهید شد. ضمن اینکه سیستم ناوبری مبتنی بر حرکات گوشیهای کمپانی چینی نیز بسیار بهتر است.
در مقایسه با آیفون ایکس آر، نمایشگر محصول هوآوی رزولوشن بیشتری دارد و باز هم باید به حالت شب اشاره کنیم. به علاوه، با تصاحب این دستگاه، اصلاً نیازی نخواهد بود تا شارژر سریع را جداگانه بخرید اما با گوشی مقرون به صرفه اپل، میدانید که مدت زمان دریافت بروزرسانیها تا چند سال ادامه خواهد داشت و رنگها نیز کیفیت خوبی دارند هرچند رزولوشن صفحه نمایش آن پایینتر است. سیستم امنیتی Face ID و کیفیت بیشتر فیلمبرداری نیز دیگر امکانات آیفون ایکس آر هستند. ضمن اینکه طبیعی است که تفاوتهای دو سیستم عامل اندروید و iOS نیز در این بین وجود دارد.
اگر هم میخواهید هوآوی پی ۳۰ را با وانپلاس ۷ پرو مقایسه نمایید، بهتر است چنین کاری انجام ندهید!!!.
تفاوتهای هوآوی پی ۳۰ و هوآوی پی ۳۰ پرو
حالا اگر میخواهید تفاوتهای این مدل معمولی را با پرچمدار هوآوی مشاهده کنید، میتوانید نگاهی به جدولی که در ادامه آمده بیندازید:
هوآوی پی ۳۰ | هوآوی پی ۳۰ پرو | |
ظرفیت باتری | ۳۶۵۰ میلیمتری | ۴۲۰۰ میلیمتری |
آداپتور شارژر | ۲۲٫۵ وات | ۴۰ وات |
سرعت شارژ | ۰ تا ۵۰ درصد در ۳۰ دقیقه | ۰ تا ۷۰ درصد در ۳۰ دقیقه |
شارژ بیسیم | ندارد | دارد |
تأییدیه IP | IP53 (ضد قطرات آب) | IP68 (ضد آب و خاک) |
سیستم ثابتسازی تصاویر در لنز اصلی | ندارد | دارد |
دریچه دیافراگم | f/1.8 | f/1.6 |
سنسور ToF | ندارد | دارد |
سیستم زوم پریسکوپی | لنز تله فوتو با قدرت زوم ۳ برابری | لنز تله فوتو با قدرت زوم ۵ برابری |
لنز زاویه فوق گسترده | ۱۶ مگاپیکسل با ابعاد ۱۷ میلیمتری | ۱۶ مگاپیکسل با ابعاد ۱۶ میلیمتری |
سنسور IR | ندارد | دارد |
اسپیکر لرزشی | ندارد | دارد |
جک هدفون ۳٫۵ میلیمتری | دارد | ندارد |
خلاصه
اگر بخواهیم واقعیت را بیان کنیم، باید بگوییم هوآوی پی ۳۰ گوشی است که:
- ظاهر جذابی دارد
- عملکرد آن روان است
- سیستم ناوبری مبتنی بر حرکات فوقالعادهای دارد
- دوام باتری آن مناسب است
- کیفیت دوربینش نیز قابلقبول است
از طرفی، نمیتوانیم این دستگاه را به افراد حرفهای پیشنهاد کنیم زیرا علیرغم بهرهمندی از صفحه نمایش AMOLED، کیفیت آن با نمونههای موجود در سایر رقبا قابلمقایسه نیست. دوربین آن عکسهای خوبی میگیرد ولی رنگها اشباع شده به نظر میآیند. رابط کاربری نسبت به سیستم نرمافزاری دیگر شرکتها خوب نیست و امکان ضبط ویدیو با کیفیت ۴K و ۶۰ فریم بر ثانیه نیز وجود ندارد. ضمن اینکه با توجه به قیمت ۷۵۰ دلاری، شاید نتوانید دستگاهی بخرید که ارزش پرداخت چنین پولی را داشته باشد و بهتر است سراغ وانپلاس ۷ پرو بروید.
اگر چنانچه میخواهید بررسی تخصصی محصولی را مطالعه نمایید یا با بهترین گوشی، رایانه، پردازنده و . . . آشنا شوید ولی آن را در سایت تکفارس پیدا نمیکنید، مدل آن را کامنت کرده تا در اسرع وقت، مقاله آن توسط تیم تحریریه ما آماده شود.
شما در مورد این گوشی چه فکر میکنید؟ آیا ارزش پرداخت چنین پولی را دارد؟ نظر خود را با دیگران در قسمت انتهای خبر به اشتراک بگذارید.
بررسی تخصصی هوآوی پی ۳۰ پرو
بررسی تخصصی آیفون ایکس آر
بررسی تخصصی گلکسی اس ۱۰ و گلکسی اس ۱۰ پلاس
بررسی تخصصی گلکسی S10e
نکته: بررسی تخصصی وانپلاس ۷ پرو به زودی منتشر میشود.
نظرات