بررسی تخصصی Galaxy A30 و Galaxy A50 - تکفارس 

بررسی تخصصی Galaxy A30 و Galaxy A50

بررسی تخصصی Galaxy A30 و Galaxy A50 - تکفارس 

معمولاً این گوشی‌های پرچمدار و بالا رده هستند که پس از معرفی، همه توجهات را به سمت خود جلب می‌کنند اما وقتی به محصولات کمپانی‌های مختلف نگاه می‌کنیم، می‌بینیم دستگاه‌هایی وجود دارند که میان‌رده نامیده می‌شوند و غالباً همه افراد آنها را خریداری و از آنها استفاده می‌کنند.

برای سامسونگ، دو سری گلکسی A و گلکسی J توانستند در مدت چند سال به محبوبیت بالایی برسند که میلیون‌ها عدد از آنها در کشورهای مختلف به فروش رسیدند و بعضاً آمارها دال بر این بودند که میزان فروششان از گلکسی S نیز بهتر است. بنابراین در سال ۲۰۱۸ که کمپانی کره‌ای با افتی شدید در فروش پرچمدارهایش روبه‌رو شد و از طرفی، خط تولید گلکسی A مورد استقبال افراد قرار گرفت، تصمیم جدیدی اتخاذ کرد.

اما امسال، سامسونگ خط تولید گوشی‌های میان‌رده خود را با تغییرات اساسی همراه کرده به طوری که تولید سری گلکسی J را دیگر ادامه نخواهد داد و به جای آن سری گلکسی A را معرفی کرده است.

در این مقاله قصد داریم دو دستگاه جدید این رده یعنی گلکسی A30 و گلکسی A50 را به صورت تخصصی بررسی نماییم. اگرچه این دو گوشی از نظر قیمت تفاوت زیادی با هم دارند ولی اندازه‌ها، دوام باتری و رابط کاربری آنها یکی است بنابراین تصمیم بر این شد در سایت خبری تحلیلی تکفارس هر دو را یک‌جا بررسی کنیم و تفاوت‌های آنها را در لابلای صحبت‌هایمان به زبان بیاوریم. با ما همراه باشید.

محتویات درون جعبه

      • گوشی گلکسی A30 یا گلکسی A50
      • شارژر سریع ۱۵ واتی
      • کابل مبدل USB-C به USB
      • هدفون‌ها
      • قاب سیلیکونی (فقط برای گلکسی A30)
      • ابزار درآوردن و گذاشتن سیمکارت
      • دفترچه راهنما

نقاط قوت

      • طراحی زیبا در هر دو مدل
      • صفحه نمایش Super AMOLED در هر دو مدل
      • دوام باتری عالی در هر دو مدل
      • رابط کاربری One UI سامسونگ در هر دو مدل
      • جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری در هر دو مدل

نقاط ضعف

      • عملکرد بعضاً کند به خصوص در گلکسی A30
      • کیفیت پایین اسپیکر در هر دو مدل
      • کیفیت معمولی تصاویر گرفته شده با دوربین هر دو مدل
      • عدم پشتیبانی از کیفیت ۴K جهت ضبط ویدیو
      • قیمت نسبتاً بالای گلکسی A50

طراحی

هم گلکسی A30 و هم گلکسی A50 دارای ظاهر بسیار زیبا، شکیل و باریکی هستند که با قاب پشتی تقریباً برآمده سبب می‌شود اکثر کاربران آنها را دستگاه‌های خوش‌دستی تلقی کنند. به این طراحی جذاب، حاشیه‌های باریک در اطراف صفحه نمایش را نیز اضافه کنید. قاب عقبی هر دو مدل نور را منعکس خواهد کرد که همین به جذابیت بیشتر محصولات سامسونگ کمک می‌کند.

اگر کمی دقیق‌تر نگاه کنیم، می‌بینیم که قاب پشتی دو دستگاه مورد بحث ما دارای پوشش پلاستیکی هستند و نه شیشه‌ای. البته بعید است کسی بتواند به راحتی متوجه این قضیه بشود بنابراین وقتی گلکسی A30 و گلکسی A50 را حمل می‌کنید، مراقب باشید تا خش برندارند. با این وجود، مشخص نیست دو محصول میان‌رده سامسونگ بدون قاب محافظ چه‌قدر دوام خواهند آورد.

صرف‌نظر از لنز اضافی دوربین عقب در گلکسی A50 و سنسور اسکنر اثر انگشت در گلکسی A30، این دو گوشی با هم‌دیگر به شدت شبیه هستند به طوری که ابعاد آنها نیز برابر بوده و از شیوه طراحی یکسانی هم بهره می‌برند.

بد نیست اشاره کنیم که یک ویژگی که اکثر پرچمداران و گوشی‌های بالا رده امروزی از آن بی‌بهره‌اند در این دو دستگاه به چشم می‌خورد و آن قابلیتی نیست جز جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری. بنابراین اصلاً نیازی به بردن یک دانگل اضافه برای اتصال هندزفری‌های خود نخواهید داشت.

در این بین جای یک تأییدیه خالی است. هیچ‌کدام از این دو گوشی در برابر آب مقاومت ندارند و اگرچه پاشیدن یک یا دو قطره آب مشکلی به وجود نمی‌آورد ولی چنان‌چه به بازدید از آبشارها و مناظر دیدنی که آب دارند رفتید، مراقب باشید این گوشی‌ها خیس نشوند.

گوشیابعادوزن
گلکسی A50۷٫۷*۷۴٫۷*۱۵۸٫۵ میلی‌متر۱۶۶ گرم
گلکسی A30۷٫۷*۷۴٫۷*۱۵۸٫۵ میلی‌متر۱۶۵ گرم

صفحه نمایش

اگر مجبور بودیم تنها ویژگی جذاب گوشی‌های سامسونگ را انتخاب کنیم، بدون شک سراغ نمایشگرهای AMOLED آنها می‌رفتیم. گلکسی A30 و گلکسی A50 نیز از این نظر استثنا نیستند و از چنین پنلی بهره می‌برند. سایز صفحه نمایش این دو گوشی ۶٫۴ اینچی است و به سبب پنل Super AMOLED که توسط پوشش گوریلا گلس ۳ محافظت می‌شود، رزولوشن آنها به ۲۳۴۰*۱۰۸۰ پیکسل می‌رسد. مطمئناً کار کردن با چنین گوشی‌هایی با این نوع نمایشگر لذت‌بخش خواهد بود زیرا رنگ‌ها شفافیت بالایی دارند و از کیفیت خوبی نیز برخوردار هستند. ضمن اینکه سرزندگی تصاویر در پنل‌های Super AMOLED گلکسی A30 و گلکسی A50 کاملاً به چشم می‌آید. البته این را در نظر داشته باشید که روشنایی صفحه نمایش نسبت به خانواده گلکسی اس ۱۰ زیاد خوب نیست ولی برای دستگاه‌های میان‌رده کیفیت قابل‌قبولی به حساب می‌آید.

حالت نورپردازی پیش‌فرض گلکسی A30 و گلکسی A50 به صورت تطبیقی یا Adaptive است که سبب می‌شود رنگ‌ها اشباع شده و کمی بی‌روح به چشم بیایند. البته کسانی که می‌خواهند، می‌توانند دو گزینه Basic و sRGB را برگزینند که به ترتیب رنگ‌ها را کم‌رنگ‌تر و گاموت آنها را بیشتر می‌کنند. لازم به ذکر است که هر دو دستگاه دارای پوشش پلاستیکی نازک هستند تا در مقابل خط و خش احتمالی حفظ شوند.

سنسور اسکنر اثر انگشت

یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های موجود در گلکسی A30 و گلکسی A50، سنسور اسکنر اثر انگشت است. مدل دوم یک اسکنر اثر انگشت زیر صفحه نمایش دارد در حالی که مدل اول از حسگر اثر انگشت قرار داده شده در قاب پشتی بهره می‌برد. متأسفانه قطعه به کار رفته در گلکسی A50 مانند سنسور اسکنر اثر انگشت درون صفحه نمایش گلکسی اس ۱۰ اولتراسونیک نیست بلکه از فناوری اپتیکال استفاده می‌کند یعنی چیزی شبیه به اسکنر موجود در وان‌پلاس ۶ تی.

قطعاً وجود سنسور اسکنر اثر انگشت زیر صفحه نمایش نسبت به جایگذاری آن در پشت، کارآمدتر است اما اگر بخواهیم واقعیت را بیان کنیم، باید بگوییم چنین قطعه‌ای در گلکسی A50 بیشتر افراد را به دردسر می‌اندازد و آنها را زیاد کمک نخواهد کرد.

ممکن است در برخی مواقع این سنسور کار خود را به خوبی انجام دهد و در برخی اوقات اثر انگشت شما را نشناسد بنابراین بازگشایی قفل نمایشگر با استفاده از چنین حسگری به شانس شما بستگی دارد زیرا باید حداقل یک بار امتحان کنید تا قفل گوشی باز شود. این را هم اضافه کنیم که مشکل گفته شده در سنسورهای نسل اول اپتیکی وجود داشت و حالا در حسگرهای اولتراسونیکی نیز مشاهده می‌شود.

در سمت دیگر، سنسور اسکنر اثر انگشت اپتیکال موجود در گلکسی A30 به خوبی انتظار ما را برآورده و با سرعت بالایی قفل گوشی را باز می‌کند تا خیالتان از بابت امنیت دستگاه راحت باشد. در این حالت، مطمئناً امنیت ارجحیت بیشتری نسبت به شیوه‌های مدرن دارند.

رابط کاربری

هم گلکسی A30 و هم گلکسی A50 از نسخه ۱٫۱ رابط کاربری One UI سامسونگ که بر اندروید ۹ مبتنی است، استفاده می‌کنند.

این سیستم نرم‌افزاری همان پوسته موجود در خانواده گلکسی اس ۱۰ است که ویژگی‌های آن نظیر حالت شب و تبدیل رنگ سفید به مشکی، آسان‌تر شدن جستجو در منوی تنظیمات، آسان‌تر شدن استفاده از گوشی با یک دست و . . . دیگر نیازی به تکرار کردن ندارند. البته برخی نقاط ضعف مانند آیکون‌های کودکانه هنوز به چشم می‌خورند ولی خب نباید نقاط قوت متعدد این رابط کاربری را فدای یک اشکال جزئی کنیم.

به علاوه، این امکان فراهم شده تا از شیوه ناوبری مبتنی بر حرکات بهره ببرید و سه دکمه سنتی ناوبری را کنار بگذارید. این حرکات عبارتند از:

      • کشیدن انگشت از پایین به بالا برای رفتن به هوم اسکرین
      • کشیدن انگشت از پایین به بالا و نگه داشتن برای مشاهده حالت چند برنامگی
      • کشیدن انگشت از کناره‌های صفحه نمایش برای بازگشت

لازم به ذکر است که دستیار هوشمند سامسونگ موسوم به بیکسبی نیز در گلکسی A30 و گلکسی A50 به چشم می‌خورد ولی خوش‌بختانه اثری از دکمه فیزیکی مربوط به آن دیده نمی‌شود. البته هنوز هم می‌توانید از طریق دو روش زیر دستیار صوتی کمپانی کره‌ای را اجرا کنید:

      • رفتن به پنل هوم اسکرین بیکسبی
      • فشار دادن و نگه داشتن دکمه پاور (این قسمت ابتدا باید از طریق تنظیمات فعال شود)

پردازنده، عملکرد و مموری

هر دو گوشی گلکسی A30 و گلکسی A50 از پردازنده‌های اگزینوس ۸ هسته‌ای سامسونگ استفاده می‌کنند ولی عملکرد آنها با یک‌دیگر کاملاً متفاوت است.

نکته مهمی که باید در اینجا به آن اشاره کنیم این است که هیچ‌کدام از دستگاه‌های مورد بحث ما روان و سریع نیستند ولی این قضیه در مورد گلکسی A30 بیشتر به چشم می‌آید به طوری که مرتباً مشاهده خواهید کرد که برخی صفحات می‌پرند و انیمیشن‌ها آن‌گونه که انتظار می‌رود روان نیستند. برای بسیاری از افراد، این نکته در مورد محصولات میان‌رده سامسونگ می‌تواند حائز اهمیت باشد. البته به نظر می‌رسد مشکل موجود ربطی به پردازنده این دستگاه‌ها ندارد بلکه بیشتر تقصیر رابط کاربری One UI سامسونگ می‌باشد.

گلکسی A50 از اگزینوس ۷ Octa 9610 با ۴ یا ۶ گیگابایت رم بهره می‌برد. اگر می‌خواهید بدانید که این پردازنده با کدام مورد از خانواده اسنپدراگون‌ها برابری می‌کند باید بگوییم که تقریباً عملکردی مشابه اسنپدراگون ۶۶۰ را از خود به ثبت می‌رساند که باز هم از گوشی‌های پرچمدار دو سال قبل که اسنپدراگون ۸۲۱ داشتند، آهسته‌تر است.

در سمت دیگر، گلکسی A30 از پردازنده اگزینوس ۷ Octa 7904 و ۴ گیگابایت رم بهره می‌برد تا نسبت به گلکسی A50 حدود ۵۰ درصد کندتر باشد.

بین این دو گوشی، نمونه پیشرفته‌تر از نظر گرافیکی هم بهتر کار خواهد کرد. با این حساب، هیچ‌کدام از اینها، آپشن ایده‌آلی برای طرفداران دستگاه‌های پرچمدار به حساب نمی‌آید و به هر ترتیب، گلکسی A50 را به گلکسی A30 قطعاً ترجیح می‌دهیم.

باز هم یک تفاوت در میان دو محصول سامسونگ که مورد بحث ما هستند وجود دارد که به حافظه داخلی آنها مربوط می‌شود. در گلکسی A50 حدود ۱۲۸ گیگابایت ظرفیت حافظه وجود دارد در حالی که این مقدار در گلکسی A30 نصف می‌شود و به ۶۴ گیگابایت می‌رسد. لازم به ذکر است که هر دو این گوشی‌ها از کارت حافظه میکرو SD پشتیبانی می‌کنند.

دوربین

علی‌رغم اینکه در گلکسی A50 سه لنز به عنوان دوربین اصلی وجود دارد و در گلکسی A30 سه لنز به عنوان دوربین عقب به چشم می‌خورد ولی تفاوت زیادی میان خروجی این دو دستگاه مشاهده نمی‌شود.

قدرت لنزهای گلکسی A50 به شرح زیر است:

      • دوربین عقب: لنز اصلی ۲۵ مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/1.7 + لنز زاویه گسترده ۸ مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/2.2 + لنز تشخیص عمق ۵ مگاپیکسلی
      • دوربین جلو: ۲۵ مگاپیکسلی

در آن سوی میدان، قدرت دوربین‌های گلکسی A30 به شرح زیر می‌باشد:

      • دوربین عقب: لنز اصلی ۱۶ مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/1.7 + لنز زاویه گسترده ۵ مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم ۲
      • دوربین جلو: ۱۶ مگاپیکسلی

در هر دو دستگاه، اپلیکیشن دوربین گوشی‌های سامسونگ که از هر نظر فوق‌العاده است به کار رفته که با دو بار ضربه زدن روی دکمه پاور به راحتی و به سرعت اجرا می‌شود.

کیفیت تصاویر

نمونه تصویر گرفته شده با لنز اصلی گلکسی A30

نمونه تصویر گرفته شده با لنز اصلی گلکسی A50

نمونه تصویر گرفته شده با لنز زاویه گسترده گلکسی A30

نمونه تصویر گرفته شده با لنز زاویه گسترده گلکسی A50

نمونه تصویر گرفته شده با لنز زاویه گسترده گلکسی A30 در شب

نمونه تصویر گرفته شده با لنز زاویه گسترده گلکسی A50 در شب

نمونه تصویر گرفته شده با لنز زاویه گسترده گلکسی A30 در شب با نور کم

نمونه تصویر گرفته شده با لنز زاویه گسترده گلکسی A50 در شب با نور کم

نمونه تصویر سلفی گرفته شده با گلکسی A30 در روز

نمونه تصویر سلفی گرفته شده با گلکسی A50 در روز

در طول روز، عکاسی با گلکسی A30 و گلکسی A50 کاری آسان و کیفیت تصاویر خوب است و رنگ‌ها نیز شفافیت بالایی دارند. بیشترین فرقی که میان عکس‌های گرفته شده با دو گوشی مورد بحث وجود دارد، به جزئیات مربوط می‌شود. دستگاه دوم، جزئیات سوژه‌ها را بهتر نشان می‌دهد در حالی که دستگاه اول آنها را زیاد پخش نمی‌کند.

به کارگیری یک لنز زاویه گسترده در زمانی که نور به اندازه کافی وجود دارد، یک ویژگی استثنائی است. البته کیفیت آن مانند لنز اصلی زیاد خوب نیست زیرا جزئیات کمتری به چشم می‌خورد و لبه اشیا و سوژه‌ها کشیده می‌شود اما در عوض، امکان ضبط لحظات به یادماندنی در محیط‌های کوچک برایتان فراهم خواهد شد.

در مورد این لنز بگوییم که بهتر است اصلاً از سنسور زاویه گسترده در شب‌ها استفاده نکنید زیرا نمی‌تواند در محیط‌های کم نور عملکرد خوبی از خود بر جای بگذارد بنابراین کیفیت تصاویر گرفته شده توسط آن خوب نخواهد بود.

در همین راستا و به علت نبود حالت شب تخصصی (Night mode)، باز هم کیفیت تصاویر خوب نیست و باید آنها را عکس‌هایی معمولی بدانیم. باز هم تفاوتی که در این شرایط به چشم می‌خورد، به مقدار جزئیات مربوط می‌شود که اتفاقاً این‌بار نیز گلکسی A50 برتری را از آن خود می‌کند. این را هم اضافه کنیم که کیفیت رنگ‌ها و رنج دینامیک در هر دو گوشی یکی است.

نمونه تصویر گرفته شده با گلکسی A30 در شب و در شرایط معمولی

نمونه تصویر گرفته شده با گلکسی A50 در شب و در شرایط معمولی

نمونه تصویر سلفی گرفته شده با گلکسی A30 در شب و در شرایط معمولی

نمونه تصویر سلفی گرفته شده با گلکسی A50 در شب و در شرایط معمولی

نمونه تصویر سلفی گرفته شده با گلکسی A30 در شب و در حالت لایو فوکوس یا فوکوس زنده

نمونه تصویر سلفی گرفته شده با گلکسی A50 در شب و در حالت لایو فوکوس یا فوکوس زنده

کیفیت ویدیو

نمونه ویدیو ضبط شده با دوربین عقب گلکسی A30

نمونه ویدیو ضبط شده با دوربین عقب گلکسی A50

در زمینه ضبط ویدیو، هر دو دستگاه قابلیت این را دارند تا هم با لنز اصلی و هم با لنز زاویه گسترده فیلم بگیرند. بالاترین کیفیتی که امکان ضبط ویدیو در آن وجود دارد، ۱۰۸۰p و ۳۰ فریم بر ثانیه است. بزرگ‌ترین محدودیتی که در اینجا اعمال شده، ناممکن بودن سوئیچ شدن میان دو دوربین می‌باشد بنابراین وقتی شروع به ضبط فیلم با لنز اصلی کردید، امکان ندارد در اواسط کلیپ خود به لنز زاویه گسترده بروید.

همچون زمان عکسبرداری، کیفیت ویدیوهای گرفته شده توسط گلکسی A50 بهتر است اما در گلکسی A30 قضیه کمی فرق می‌کند و سوژه‌ها نامرتب و لرزان می‌شوند. ضمن اینکه فوکوس خودکار در گوشی اولی هم سریع‌تر است و هم بهتر.

در مقایسه با دیگر آلترناتیوها، گلکسی A30 و گلکسی A50 عملکرد ضعیف‌تری دارند. برای مثال، نوکیا ۷٫۱ و شیائومی پوکو فون اف ۱ می‌توانند ویدیوهایی بگیرند که دارای کیفیت ۴K هستند.

در نهایت اشاره کنیم که گلکسی A50 از حالت ضبط کلیپ اسلوموشن یا صحنه آهسته پشتیبانی می‌کند و می‌تواند با کیفیت ۷۲۰p، در هر ثانیه ۲۴۰ فریم را به ثبت برساند. وجود چنین قابلیتی در یک گوشی میان‌رده مطمئناً جذابیت خاص خود را دارد هرچند کارایی آن زیاد رایج نیست. لازم به ذکر است که گلکسی A30 نمی‌تواند به صورت اسلوموشن کلیپ ضبط نماید.

کیفیت صدا

در دو دستگاه گلکسی A30 و گلکسی A50 تنها یک اسپیکر در قسمت پایینی به چشم می‌خورد.

به طور کلی، هر دو گوشی کیفیت خوبی ندارند ولی مدل دومی به مراتب صدای بلندتری پخش می‌کند اما با این وجود، صدا آن عمق لازم را که باید، ندارد. این را هم بگوییم که انتظار نداریم کیفیت صدا در گلکسی A30 و گلکسی A50 مانند پرچمداران باشد ولی به عنوان گوشی‌های میان‌رده نیز نمی‌توانیم از عملکرد آنها در این زمینه ابراز رضایت کنیم.

کیفیت تماس

مشکل خاصی در این زمینه با دو محصول میان‌رده سامسونگ وجود ندارد. اسپیکر مربوط به تماس‌ها در بالای دوربین سلفی دو دستگاه کار گذاشته شده که همین سبب می‌شود شفافیت صداها بسیار ارتقا یابد. در سمت دیگر، طرف مقابل نیز صدای شما را به خوبی خواهد شنید. مطمئناً گوشی‌های مدرن‌تر با استفاده از تکنولوژی‌هایی نظیر VoLTE صداها را واضح‌تر به دو طرف می‌رسانند ولی نمی‌توانیم چنین ویژگی‌هایی را در دستگاه‌های میان‌رده انتظار داشته باشیم.

دوام باتری

هر دو دستگاه مورد بحث در این مقاله از منبع نیروی ۴۰۰۰ میلی‌آمپر بر ساعت بهره می‌برند تا مانند یک‌دیگر به یک اندازه دوام بیاورند.

در آزمایش‌های تخصصی انجام شده، گلکسی A30 و گلکسی A50 نمره ۱۱ ساعت را کسب کردند و توانستند تعدادی از پرچمداران امروزی را کنار بزنند. در شرایط واقعی اما، با یک بار شارژ قادر خواهید بود از دو دستگاه میان‌رده سامسونگ تا دو روز بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

شارژر موجود در کارتن این دو گوشی نیز با قدرت ۱۵ واتی خود می‌تواند در عرض ۱ ساعت ۴۰ دقیقه آنها را شارژ کند. هم‌چون رویه سال ۲۰۱۹ گوشی‌های هوشمند، در گلکسی A30 و گلکسی A50 یک پورت USB-C برای درگاه شارژ وجود دارد.

خلاصه

خب بیایید چکیده‌ای از مطالب گفته شده را بیان کنیم.

در زمینه قیمت، گلکسی A30 و گلکسی A50 فرق زیادی با هم دارند به طوری که دستگاه نخست ۳۰۰ دلار (۲۰۰ یورو) و دستگاه دوم ۲۳۰ دلار (۳۵۰ یورو) است.

آیا پرداخت مابه‌التفاوت قیمت میان این دو گوشی با توجه به تفاوت‌های جزئی آنها منطقی است؟ بیایید ارزیابی کنیم. در زمینه کیفیت تصاویر و کیفیت ویدیو، هر دو دستگاه تقریباً یکسان عمل می‌کنند اما گلکسی A50 عملکرد بهتری دارد. به علاوه، هیچ‌کدام از این دو دستگاه سرعت بالایی ندارد اما گلکسی A30 کمی کندتر است و در نهایت، کیفیت صدا و دوام باتری هم با هم تفاوتی ایجاد نمی‌کند. این را هم اضافه کنیم که سنسور اسکنر اثر انگشت موجود در قاب پشتی گلکسی A30 از سنسور زیر صفحه نمایش گلکسی A50 کارایی بیشتری داشته و امن‌تر است.

به هر ترتیب، اگر در مورد عملکرد و گیمینگ وسواس زیادی دارید، ما نمی‌توانیم به شما پیشنهاد کنیم که با توجه به تفاوت‌های ریز موجود، هزینه بیشتری بابت گلکسی A50 بپردازید بنابراین به نظر می‌رسد نسبت به پولی که بابت گلکسی A30 می‌دهید، خدمات بهتری دریافت خواهید کرد.

در پایان اشاره کنیم که اگر با مطالعه بررسی تخصصی خانواده موتو جی ۷ موتورولا قانع شده بودید باید محصولات این کمپانی آمریکایی را بخرید، بد نیست دست نگه دارید زیرا به نظر می‌رسد سامسونگ با سری گوشی‌های هوشمند میان‌رده خود به خصوص خط تولید گلکسی A و مخصوصاً مدل گلکسی A30، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

شما کدام مدل را نسبت به دیگری ترجیح می‌دهید؟ گلکسی A30 یا گلکسی A50؟ نظر خود را همراه با دلیل با دیگران در قسمت انتهای خبر به اشتراک بگذارید.

اگر چنان‌چه می‌خواهید بررسی تخصصی محصولی را مطالعه نمایید یا با بهترین گوشی، رایانه، پردازنده و . . . آشنا شوید ولی آن را در سایت تکفارس پیدا نمی‌کنید، مدل آن را کامنت کرده تا در اسرع وقت، مقاله آن توسط تیم تحریریه ما آماده شود.

برچسب‌ها: ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

  • alireza4319h گفت:

    واقعا توضیحاتتون عالی بود من میخواستم گوشی A50بخرم ولی بعضیا میگفتن نخر بدرد نمیخوره ولی واقعا با این توضیحات فهمیدم که هم A30و هم A50مثل هم هستن فقط یکم باهم فرق میکنن و از لحاظ حافظه،رم،اثر انگشت و قدرت سیستم باهم فرق دارن اونم زیاد نیست ولی درکل فهمیدم که A50از A30بهتره و من A50رو میخرم ممنون از کمکتون?