غول شبکههای اجتماعی، فیسبوک، بار دیگر با یک رسوایی حریم خصوصی مواجه شده و این بار اطلاعات ایمیل ۱٫۵ میلیون کاربر خود بدون اجازه آنها بر روی سرورهای خود ذخیره کرده است. برای اطلاع از جزئیات بیشتر در ادامه با تکفارس همراه باشید.
به نظر میرسد که رسواییهای حریم خصوصی فیسبوک تمامی ندارد زیرا این کمپانی بهتازگی به دسترسی داشتن و ذخیره کردن مخاطبین ایمیل ۱٫۵ میلیون نفر از کاربران خود بدون اجازه آنها اذعان کرد. Business Insider گزارش میکند که در فاصله زمانی اردیبهشت ۹۵ (می ۲۰۱۶) تا ماه گذشته، غول شبکههای اجتماعی از برخی کاربران جدید خود درخواست کرد آدرس ایمیل خود را با وارد کردن رمز عبور حساب ایمیلشان تایید کنند. بعد از انجام این کار نیز بدون ارائه هیچ گزینهای به کاربران برای انتخاب، مخاطبین ایمیل آنها تحت دسترسی فیسبوک قرار میگرفت و بر روی سرورهای این کمپانی آپلود میشد.
در پاسخ به این گزارش، یک سخنگو فیسبوک به Business Insider گفته است که مخاطبین ایمیلهای کاربران به صورت ناخواسته به عنوان بخشی از پروسه آپلود شدهاند. وی همچنین توضیح داد که این مخاطبین تحت هیچ عنوان با کسی به اشتراک گذاشته نشدهاند و کمپانی درحال حذف کردن آنها است. علاوه بر این، فیسبوک مدعی است که مشکل موجود در سیستم خود که باعث بروز این مسئله شده بود را نیز برطرف کرده است.
با اینکه فیسبوک به عنوان یکی از صادقترین کمپانیهای بزرگ جهان در عرصه تکنولوژی شناخته میشود، اما این خبر بعد از رسواییهای حریم خصوصی اخیر پیرامون این کمپانی که رسوایی کمبریج آنالیتیکا بزرگترین آنها بودهاست، به هیچ عنوان نمیتواند خبر خوبی برای غول شبکههای اجتماعی به حساب بیآید.
شما در این باره چه فکر میکنید؟ به نظر شما آیا حقیقتا فیسبوک به صورت ناخواسته مخاطبین این تعداد از کاربران خود را ذخیره کرده است؟ دلیل رسواییهای حریم خصوصی اخیر این کمپانی بزرگ چیست؟ با ما در بخش نظرات همراه باشید.
نظرات