بنیانگذار شرکت هوآوی در مورد اتهامات و شایعات پیش آمده پیرامون امنیت این شرکت در مصاحبه با نشریه کانادایی شفافسازی کرد. برای ادامه خبر با تکفارس همراه باشید.
رِن ژنگفِی موسس شرکت هوآوی ماه گذشته در یک مصاحبه اعلام کرد که برخلاف اتهامات مسئولین ایالات متحده، این شرکت، برای دولت چین جاسوسی نمیکند. البته این اظهارات پس از اتهامزنی آمریکا علیه این شرکت، مدیر مالی آن و دو کمپانی مرتبط با هوآوی در سیزده مورد مرتبط باکلاهبرداری انجام شد.
در شکایات علیه هوآوی آمده است که این شرکت، بانکهای جهانی را فریب داده تا بتواند معملاتش را با ایران که تحت تحریم آمریکا قرار دارد، مخفی نگه دارد. یک اتهام دیگر نیز وارد شده و آن سرقت فناوری شرکت T-Mobile است که عجیب بهنظر میرسد.
شرکت T-Mobile در دادگاه با متقاعد کردن هیئت منصفه توانسته بود، ۴٫۸ میلیون دلار از هوآوی بابت سرقت فناوری Tappy خود، غرامت بگیرد. Tappy نام یک ربات هوشمند است که T-Mobile برای آزمایش گوشیهای هوشمند خود از آن بهره میبرد. اکنون آمریکا، هوآوی را متهم به انجام همان تخلفهایی میکند که پیشتر در دادگاه جریمه شده بود. نکته تاملبرانگیز این است که اقدامات مذکور در زمره اقدامات بیمناکی قرار دارند که یک شرکت را به عنوان تهدید علیه امنیت ملی در آمریکا معرفی میکند.
هوآوی در اقدام کم سابقه از خبرنگار نشریه کانادایی Newspapar Globe and Mail در مقر اصلی شرکت خود در شنژن، دعوت برای مصاحبه با لیانگ هوآ کرد. وی در مصاحبه اظهار داشت:
بروز هر گونه اختلافات در فناوری بر اساس ایئولوژی یا عقیدههای مختلف برای انسانها سودمند نیست.
وی در این خصوص ادامه داد:
این شرکت هرگز به هیچ کشور، سازمان یا شخصی صدمه نمیزند. البته جان لجیر، رئیس شرکت T-Mobile ممکن است با این اظهارات مخالف باشد!
گرچه مدیر شرکت هوآوی همکاری اطلاعاتی با دولت کمونیست چین را تکذیب میکند، قوانین داخلی چین این شرکت را ملزم به کمک به کشور در مسائل امنیتی میکند. به علاوه در چین انتظار میرود تمام شرکت های مخابراتی ابزار رمزگشایی را در اختیار مقامات امنیتی چینی قرار دهند. آمریکا با در نظر گرفتن احتمال خطر همکاری هوآوی با دولت چین به کشورهای متحد خود ازجمله کانادا هشدار داده که از فناوری ۵G هوآوی استفاده نکند.
دولت آمریکا در سال گذشته اجازه معامله برای فروش Mate 10 pro را سلب کرد ولی هوآوی از طریق شرکتهای Verizon و AT&T محصول خود را به دست مشتریان آمریکایی میرساند.
با وجود اینکه هوآوی هیچگونه همکاری بزرگی با شرکت های آمریکایی ندارد، این شرکت موفق به کسب عنوان دومین تولیدکننده گوشی هوشمند در دنیا شده و انتظار میرود تا اواخر سال آینده به رتبه اول صعود کند. هوآوی بزرگترین تولید کننده تجهیزات شبکهای نیز هست.
نظرات