در ماه نوامبر سال گذشته، شایعهای به بیرون درز کرد که بر اساس آن قرار بود اپل به جای روشی که در حال حاضر در دوربین جلوی تلفنهایش استفاده میکند از تکنولوژیهای ارزانتری برای دوربینهای پشت آیفونهای ۲۰۱۹ استفاده کند. تکنولوژی فعلی اپل برای دوربین عمق واقعی به این صورت است که با فرستادن سی هزار نقطه لیزری به سمت صورت شخص، یک نقشه سه بعدی برای حسگر Face ID ایجاد میکند. حالا گفته میشود که اپل از این به بعد میخواهد از تکنولوژی زمان پرش به جای آن استفاده کند. این تکنولوژی زمانی را که یک لیزر صرف میکند تا از سطح یک جسم بازتاب کند را اندازه میگیرد تا یک مدل سه بعدی از آن ایجاد کند. ساخت این تکنولوژی ارزانتر و راحتتر از روش فعلی اپل است.
حالا حدودا یک سال پس از آن شایعه، صحت آن تایید شد. بر اساس گفتههای وبسایت Bloomberg، اپل برای استفاده از حسگرهای جدید سونی که در تابستان گذشته تولید آنها را آغاز کرده اشتیاق نشان داده است. این تراشهها از تکنولوژی زمان پرش استفاده میکنند تا یک تصویر سه بعدی خلق کنند. مدیر بخش حسگرهای سونی، ساتوشی یوشی هارا، اعلام کرده که چندین کمپانی مشتاق استفاده از تراشههای ما هستند. به همین خاطر نیز سونی تولید این تراشهها را افزایش داده است. انتظار میرود که این حسگرها در دوربینهای پشت و جلوی بسیاری از تلفنهای هوشمند سال آینده استفاده شوند.
او همچنین اضافه کرد:
” دوربینها تلفنهای هوشمند را منقلب کردند و بر اساس چیزهایی که من تا به حال دیدم، همین انتظار را از حسگرهای سه بعدی دارم، درست است که سرعت پیشرفت در هر زمینه متفاوت است اما قطعا در آینده شاهد همه گیر شدن حسگرهای سه بعدی خواهیم بود.”
اما به این حال تا جایی که به آیفون مربوط است، تحلیلگر معروف اطلاعات، مینگ چی کائو انتظار ندارد که اپل به زودی سراغ سیستم زمان پرش برود. کائو او اشاره میکند که حساسیت و عمقی که دوربین دوگانه به کار رفته در پشت آیفونها حتی از زمان آیفون ۷ کافی است و اپل حداقل تا پایان سال ۲۰۱۹ نیازی به ارتقای تکنولوژیهای خود ندارد.
نظرات