شاید برای کسانی که با گوشیهای اپل میانه خوبی ندارند سخت باشد ولی این افراد باید قبول کنند که طراحی آیفونها نسبت به بسیاری از دستگاههای دیگر برتر میباشد و به همین دلیل است که کمپانیهای مختلف در سراسر جهان سعی میکنند از روی ظاهر این گوشیها محصولاتشان را بسازند.
حالا خبر میرسد که هوآوی قصد دارد نوعی سیستم دوربین گوشی طراحی کند که قادر خواهد بود تصاویر سه بعدی بگیرد. این تصاویر ۳D را میتوان از طریق اپلیکیشنهای واقعیت افزوده (AR) مشاهده کرد تا در شرایط معمولی افراد بتوانند با آنها ارتباط برقرار نمایند.
هوآوی امیدوار است با این نوع طراحی رقبای قَدَر خود از جمله اپل را که ویژگی مشابهی در محصولاتشان به کار بردهاند و آن را Live Photos نامیدهاند شکست دهد و در میان دیگر برندها خود را مطرح کند. Live Photos همان تکنولوژی است که کاربر میتواند یک ویدیو بسیار کوتاه از قبل و بعد فشردن دکمه شاتر را مشاهده نماید.
این سیستم جدید دوربین که با اسم رمز Princeton شناخته میشود، احتمالاً در اواخر ماه جاری معرفی گردد و پس از چند هفته دیگر نیز در دسترس قرار گیرد. اگر اینچنین باشد، نباید انتظار داشته باشیم که Princeton همراه با پرچمدار کمپانی چینی یعنی در اوایل سال ۲۰۱۹ و با معرفی هوآوی پی ۳۰ پرو در دسترس افراد قرار گیرد ولی به خاطر اینکه گوشی Nova 4 قرار است در تاریخ ۱۷ دسامبر امسال معرفی گردد، ممکن است از این سیستم جدید دوربین بهره ببرد.
این تکنولوژی توسط سونی طراحی شده است تا بتواند با دقت زیاد فواصل را با استفاده از پرتاب نور روی سطوح مختلف مشخص کند. بنابراین تصاویر گرفته شده سبب خواهند شد که عکسهای ۳D از سوژههای موجود در صحنه در حالت ثابت ضبط شوند.
بنا به گفته کسانی که با این سیستم آشنایی دارند، Princeton قادر خواهد بود که اطلاعات جمعآوری شده توسط دوربین را برای کنترل اپلیکیشنها و بازیهای مختلف نیز به کار گیرد. برای مثال، تکان دادن دستها در جلوی دوربین سبب ایجاد ارتباط با عناصر دیجیتالی روی صفحه نمایش خواهند شد. البته توسعهدهندگان باید ژستهای مختلف را دقیقاً در چارچوب اپلیکیشنهای موجود قرار دهند تا دستگاهها با دوربین تشخیص عمق ۳D خود بتوانند آنها را شناسایی کنند.
بر اساس منابع نزدیک به کمپانی چینی، این سیستم که شاید آن را ۳D Camera بنامیم، در چندین گوشی هوآوی به کار خواهد رفت که انتظار میرود از آنها در اواخر سال آتی میلادی رونمایی گردد. ضمناً نباید این قضیه را فراموش کنیم که ممکن است به خاطر بازخوردهای مربوط به این سیستم، برنامههای هوآوی تغییر کند.
هوآوی امید دارد که این سیستم طراحی شده جدید بتواند باعث متمایز شدن این کمپانی با دیگر رقبا مانند سامسونگ و اپل گردد. البته بیشترین تمرکز هوآوی، برای رقابت با اپل است زیرا کمپانی مالک آیفونها اخیراً به فناوری واقعیت افزوده یا AR توجه ویژهای داشته است بنابراین دارندگان این محصولات میتواند با فناوریهایی نظیر MeMoji، در شرایط واقعی روی تصاویر خود هنگام انجام چت تصویری Face Time و یا تصاویر ثابت، اموجی اضافه کرده و افکتهای کارتونی بیفزایند.
در شرایطی که کمپانیهایی نظیر اپل و هوآوی میخواهند تکنولوژیهای جدیدی به دوربین گوشیهایشان اضافه کنند، مطمئناً سونی به عنوان تولیدکننده اصلی سنسور دوربینها و به خصوص لنزهای ۳D، درآمد زیادی کسب خواهد کرد زیرا همراه با این حسگرها، ملزومات و لوازم جانبی دیگری نیز باید به فروش برسد.
لازم به ذکر است که کمپانی ژاپنی پس از خرید یک شرکت استارتاپی به نام Softkinetic در سال ۲۰۱۵، تولید و ساخت دوربینهای با قابلیت تصویربرداری سه بعدی را سرعت بخشید.
بر خلاف سیستم تشخیص عمق و برد کوتاه Face ID که اپل در آیفونهای ایکس، ایکس اس، ایکس اس مکس و ایکس آر و آیپدهای جدید نظیر پرو قرار داده است، سونی میتواند محصولاتی بسازد که فاصلههای طولانیتری را تشخیص میدهند. در واقع به همین دلیل است که کمپانیهایی نظیر هوآوی توانستهاند از سیستم مذکور در دوربینهای عقب محصولاتشان بهره ببرند.
به گزارش تکفارس و به نقل از بلومبرگ، اگرچه سونی به دارندگان گوشیهای اکسپریا اجازه میدهد تصاویر ۳D در بازیها و دیگر اپلیکیشنهای واقعیت افزوده بگیرند ولی این تکنولوژی متأسفانه در جدیدترین سنسور مربوط به آن در دستگاههای کمپانی ژاپنی به خوبی کار نمیکند.
به نظر شما آیا هوآوی میتواند با افزودن چنین ویژگی خود را به عنوان یک رقیب جدی در سال ۲۰۱۹ برای اپل مطرح کند و رده نخست پرفروشترین کمپانی دنیا را از آن خود نماید؟ نظر خود را با دیگران در قسمت انتهای خبر به اشتراک بگذارید.
نظرات