نسل جدید سوپرشارژرهای تسلا در سال ۲۰۱۹ رونمایی خواهد شد - تکفارس 
نسل جدید سوپرشارژرهای تسلا در سال ۲۰۱۹ رونمایی خواهد شد - تکفارس 

نسل جدید سوپرشارژرهای تسلا در سال ۲۰۱۹ رونمایی خواهد شد

مصطفی اسماعیلیان
۳۰ آبان ۱۳۹۷ - 21:00
نسل جدید سوپرشارژرهای تسلا در سال ۲۰۱۹ رونمایی خواهد شد - تکفارس 

شرکت تسلا (Tesla) مشغول ساخت نسل جدید ایستگاه‌های سوپرشارژر برای استفاده در خودروهای الکتریکی است. این سیستم جدید قرار است در اوایل سال ۲۱۹ رونمایی شود. با تکفارس همراه باشید.

نسل جدید شارژرهای پیشرفته تسلا به خوبی خودروهای الکتریکی را شارژ کرده و امکان سفرهای طولانی را برای راننده فراهم می‌سازد.

اولین اطلاعات از ساخت و توسعه‌ی این محصولات در تویتر الون ماسک شنیده شد و از راه‌اندازی سیستم جدید شارژ برای خودروهای الکتریکی این شرکت خبر می‌داد. طبق گفته‌ی الون ماسک، این سوپرشارژرها که نسل سوم دستگاه‌های تسلا محسوب می‌شوند، بسیار سریع‌تر از مدل‌های قبلی عمل کرده و خودروی الکتریکی را شارژ می‌کنند. هنوز جزییات این شارژ سریع افشا نشده است اما مدل کنونی سوپرشارژرها قادر است در ۳۰ دقیقه یک خودرو را به‌طور کامل و به میزان ۱۲۰ کیلووات شارژ کند.

الون ماسک از توسعه‌ی شبکه‌ی ایستگاه‌های شارژ خبر داد و انتظار دارد که تا اواخر سال ۲۰۱۹، تعداد ایستگاه‌های شارژ به دو برابر کنونی افزایش یابد. تاکنون ۱۱,۴۱۴ دستگاه سوپرشارژ در ۱,۳۷۵ ایستگاه سراسر دنیا مستقر شده است و به تازگی نیز از ۴۴ سوپرشارژر جدید در نیمه پایانی ۲۰۱۸ رونمایی شده است.

نسل جدید سوپرشارژرهای تسلا در سال ۲۰۱۹ رونمایی خواهد شد - تکفارس 

در ادامه آمده است که سوپرشارژرها محدوده‌ای میان ۹۵ تا ۱۰۰ را تحت پوشش قرار می‌دهند. البته هنوز منظور از “محدوده‌ی دستگاه‌های تسلا” بیان نشده است اما اگر این عدد به میزان مسافتی اشاره کند که یک خودرو بعد از شارژ کامل می‌تواند طی کند، چیزی حدود ۴۰۰ کیلومتر خواهد بود.

درحالی که الون ماسک از کنار جزییات سوپرشارژرهای جدید چیزی به میان نیاورد، به آینده‌ی این طرح امیدوار است. زمانی که کاربران تویتر از او در مورد آینده‌ی صنعت شارژ الکتریکی سوال پرسیدند، او معتقد بود که ایستگاه‌های شارژ این پتانسیل را دارند که تا ۵۰ سال آینده جایگزین پمپ‌بنزین‌های مرسوم شوند. شرکت تسلا راه درازی را برای غلبه بر ایستگاه‌های پمپ‌بنزین دارد اما همین گسترش ایستگاه‌های سوپرشارژ قدم بزرگی در رسیدن به این هدف است و می‌تواند باقی ۵۰ سال را صرف اصلاح و بهینه‌سازی دستگاه‌های خود کند.

شما کاربران تکفارس در مورد خودروهای الکتریکی چه نظری دارید؟ آیا این سیستم می‌تواند در کشور ما نیز پیاده‌سازی شود؟ دیدگاه خود را برای ما ارسال کنید.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید