به زودی دوران استفاده از پردازنده ۷ نانومتری گوشیهای اندرویدی آغاز خواهد شد و برای اولین بار در محصولات جدید هوآوی یعنی مدل میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو که قرار است دو هفته آینده معرفی شوند، به کار خواهند رفت.
آن طور که پردازنده بیونیک A12 اپل را در گوشیهای آیفون ایکس اس و ایکس اس مکس مشاهده کردیم، گویا باید عصر سریعی را در دنیای پردازندههای گوشی تجربه کنیم. البته در این بین، متأسفانه دوام باتری گوشیها بیشتر نشده است.
اولین نتایج آزمایشهای Geekbench مربوط به تراشه Kirin 980 هوآوی که با فناوری ۷ نانومتری تولید شده و در میت ۲۰ وجود دارد، اخیراً منتشر شده است.
قطعه مذکور در آزمایش تک هستهای، ۳۳۹۰ و در آزمایش چند هستهای ۱۰۳۱۸ امتیاز کسب کرد. این اعداد و ارقام، بسیار فراتر از امتیازاتی هستند که تراشههای ۱۰ نانومتری اکزینوس ۹۸۱۰ سامسونگ (موجود در گلکسی نوت ۹) و اسنپدراگون ۸۴۵ (موجود در وانپلاس ۶) کسب کرده بودند. البته برتری تراشه ۷ نانومتری Kirin 980 ادامهدار نیست زیرا از پردازندههای آیفون ایکس اس و آیفون ایکس اس مکس که رم کمتری دارند، قطعه ضعیفتری به حساب میآید.
بالاترین امتیاز Geekbench آیفون ایکس اس در حال حاضر و در آزمایشهای تک هستهای، ۴۷۹۵ و در آزمایشهای چند هستهای ۱۱۱۷۰ میباشد و این یعنی ۱۰ تا ۳۰ درصد بیشتر از اولین تراشه ۷ نانومتری گوشیهای اندرویدی.
این اتفاقات، ادعای پیشین هوآوی که میگفت تراشهاش برتر از بیونیک A12 اپل میباشد را کاملاً رد میکند.
البته امتیازات اعطا شده توسط بنچمارک هنوز در شرایط واقعی به اثبات نرسیدهاند. ضمن اینکه ما در مورد گوشی صحبت میکنیم که قرار است دو هفته دیگر معرفی شود بنابراین شاید نتایج این آزمایشها با نرمافزار و سیستم عامل موجود در دستگاهها، افزایش داشته باشد.
اگر میگوییم نرمافزار ممکن است باعث افزایش امتیازات ثبت شده باشد، به این خاطر است که بر عملکرد گوشی تأثیر بسیار زیادی دارد.
در پایان اشاره کنیم که هوآوی میت ۲۰ اولین محصول یک کمپانی بزرگ خواهد بود که از اندروید ۹٫۰ به عنوان سیستم عامل پیشفرض بهره میبرد.
نظرات