امروز، طی تحقیقاتی که در موسسه دادههای جهان (IDC) انجام گرفت، نتایج اولیه این مساله را نشان میدهند که در کل سه ماههی دوم سال ۲۰۱۸، تعداد ۳۴۲ میلیون عدد گوشی هوشمند از تمام کمپانیها به مناطق مختلف منتقل یا حمل شده است که نسبت به سال گذشته چیزی حدود ۱٫۸ درصد افزایش یافته است. برای جزییات بیشتر با تکفارس همراه باشید.
البته این تنها اتقاقی نیست که در این سه ماهه رخ داده است. اطلاعات منتشر شده این مساله را نشان میدهند که هوآوی در این سه ماهه توانسته در ارسال و حمل و نقل کلی دستگاههای هوشمند از اپل پیشی بگیرد. این کمپانی چینی توانسته چیزی حدود ۵۴٫۲ میلیون گوشی را به اکثر نقاط جهان ارسال کند و ۱۵٫۸% از سهم بازار را به خودش اختصاص دهد که اگر بخواهیم این مقدار را به صورت تخصصی در چین نیز بررسی کنیم سهم ۲۷% بازار را که در اختیار هوآوی قرر دارد را نشان میدهد. این آمار نشان میدهد که هوآوی جایگاه دوم در جهان را به دست آورده و اپل با یک پله سقوط با ۴۱٫۳ میلیون دستگاه و سهم ۱۲٫۱% از بازار به جایگاه سوم رفته است.
IDC عقیده دارد که این رشد چشمگیر در ارسال گوشیهای هوآوی به خاطر عملکرد خوب این کمپانی در بازارهای جدید بوده است و درکنار این قضیه نباید از برند زیر مجموعهی موفق آنر نیز غافل شد. در همین حال دو دستگاه P20 و P20 Pro نشان دادهاند که در بازارهای جهانی خواهان بسیاری دارند.
همچنین در این گزارش مشخص شده است که سامسونگ جایگاه اول خودش را حفظ کرده و با ۷۱٫۵ میلیون دستگاه گوشی هوشمند و سهم ۲۰٫۹% بازار، همچنان قدرتمندترین تولید کنندهی گوشی های هوشمند در جهان ب شمار میرود. لازم به ذکر است که سامسونگ برخلاف رشد هوآوی نسبت به سه ماههی سال ۲۰۱۷، سقوط ۱۰٫۴% را تجربه کرده است و این مساله بخاطر فروش ضعیف دو پرچمدار Galaxy S9 و Galaxy S9 Plus نسبت به دو پرچمدار سال ۲۰۱۷ درحال رخ دادن است. به این جهت سامسونگ به صورت جدی قصد دارد تا در راستای سرعت بخشیدن به بازار فروش خود و بازگردانی سود از دست رفته تمام تلاش خودش را در پرچمدار جدید خودش یعنی Galaxy Note 9 به کار گیرد و به وسیلهی این گوشی هوشمند کمی به فروش محصولات خود سرعت ببخشد. البته سامسونگ باید مراقب این مساله باشد که پرچمدار جدید این شرکت تقریبا در زمانی نزدیک به معرفی آیفونها رونمایی میشود و این احتمال وجود دارد که در هیاهوی معرفی گوشیهای هوشمند جدید اپل کمتر دیده شود.
شیائومی و اوپو نیز در جایگاههای چهارم و پنجم قرار گرفتهاند. شیائومی پیشتر توانست رتبهی یک فروش گوشیهای هوشمند را در هند از سامسونگ بگیرد، در حالی که اوپو سرعت پیشرفت پایینتری را در هند و جنوب شرق آسیا تجربه میکند ولی با این حال اوپو نیز رشد ۵٫۱% را نسبت به همین سه ماهه در سال ۲۰۱۷ داشته که این موضوع به خاطر بازارهای خاورمیانه و آفریقا رخ داده است.
نظر شما کاربران تکفارس در رابطه با این موضوع چیست؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
نظرات